• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel bir test

güzel bi test gerçekten maymunun çoçuklarım olduğunu bilseydim bırakmazdım atı aldım hep yanıma aklıma üstüne binmek geldi ama uzun bi test boyunca bi keecik bile binmedim

bende hırsımı alıp çıktım ilk maymunu bıraktım işime yaramaz diye sonra dedim koyunu bırakım ilerde çıkar önüme bişeyde aslan saldırır ona ineğin sütü var acıkınca içerim atada binerim ne mantık hahaha sonra aslanı atdım sonra da ineği atımı alıp çıktım ne hırslıymışım heheh

ben önce çocuklarımı,sonra arkaşlarımı,sonra gururumu,sonra temel ihtiyaçlarımı bırakıp hırsımı alıp çıktım :(

aynen ben de canavar. hangisi bana faydalı olur mantığıyla yola çıkmıştım. kala kala elimde hırsım kaldı

test gayet mantıklı bence, ben de hırslarımı bir türlü bırakamadım en son onlarla çıktım diğerleri gibi :1closedeyes:

- Aslan = Gurur
- Maymun = Çocuklarınız
- Koyun = Arkadaşlar
- İnek = Temel ihtiyaçlar
- At = Hırslarınız
aynısını yaptım:)

Maymun-koyun-inek-at

İlk önce çocuklarımı bırakmışım (kötü anneyim galiba:)), sonra arkadaşlarımı, sonra da temel ihtiyaçlarımı...
En son hırslarım ve gururum arasından gururu seçip yanıma onu almışım...

ßende hırsımı alıp çıktım...Gerçekten ilginç bi testi...sositososito

önce çocuklarımı
arkadaşlarımı
temel ihtiyaçlarımı
hırslarımı bırakıp GURUR LA çıkmışım...

ilginçti bir test paylaşım için tşkler..

ben önce temel ihityaçlarımı bıraktım
sonra arkadaşlar
hırslarımı
gurur
yanımada çocuklarımı alıp çıktım :emir_bebek: :dance: hihoyyyt :lepi:

Back