• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel bir test

ben önce arkadaşlarımı ve çocuklarımı
sonra temel ihtiyaçlarımı son olarakta hırsımı bırakıp
gururumu alıp çıktım:sm_cool:

atbole testlerde genelde özgürlügü temsil eder cocuklarimi birakip hirsimla cikacaim aklima gelmesdi

Ben mantık olarak en lazım olan bana kalsın diyerek cevapladım.
İlkönce maymunu bıraktım, çocuklar; olmadığı için sanırım iyi oldu.
Sonra aslan, gurur,
Koyunu bıraktım, Arkadaşlar (hani düşündüm at lazım olur sonuçta çöl )
Sonra atı bıraktım madem yürüyorum diye :)
Malum ineğin sütü vardı.
Temel İhtiyaçlar ile çıktım :)

Test biraz hayalkırıklığı yaşatıyor sonunda..,Ben de sonunda hırslarımla başbaşa kaldım.Sanırım eksiklik şurdan kaynaklanıyor;biz mantığımıza göre düşünüp düşünüp eledik hayvanları.Belki de testte ilk kural,ilk içimizden geçen hayvanı söylemek olmalıydı.Yani mantık araya girmeden duygularımızla cevaplamalıydık soruları.Ki ben eminim o zaman maynunuma kıyamazdım:1hug:

h.gif
i.gif
r.gif
s.gif
l.gif
a.gif
r.gif
i.gif
m.gif
cok ilging herkez hirslariyla cikip ilk cocuklarini birakmis ayni benim gibi

önce çocuklarımı bıraktım gitti(saçma ötesi olurdu bu)
sonra hırs
sonra temel ihtiyaçlarım
sonra arkadaşlarım
gururumla çıktım..
bikere burdaki annelere soruyorum kim arkadaşlarından önce çocuklarını bırakırrr???

çocuklarımı bıraktım hırslarımla çıktımm :(

ben ilk çocuklarımı bıraktım sonra gururumu bıraktım sonra temel ihtiyaçlarımı sonra arkadaslarımı ve hırsımla çıktım.

hırsımla çıktım.....

iyide bu testte tabiki çoğunluk hırsını alıp çıkcakak çünkü einstein'ada; Sonsuz bi çöldesin yanında aslan inek koyun beygir ve maymun var dese oda eminiimmmm önce aslanı bırakırdı ne işime yarıyacak diye..sonra koyunu bırakırdı nası olsa inek var,koyununki olmassa ineiğin sütünü içerimm hesabı...maymun bi süre bana arkdaşlık etti yeter artık der ve maymunu bırakırdı...sonra kaldı inekle at...ee artık çölün sonlarındasın yeterince içtin ineğin sütünden ...tmm aldın almasınada o kadar enerjiyide yürüyerek harcamak istemessin..ineğide bırakır biner beygirin üstüne dıgıdık dıgıdık yol alırsın...

Alla Alla at'ı bırakayımda gebereyimmi sıcaktan tırs tırs hzılıca giderim olur biterrr.. tabiiiki alıcam hırslarımı(beygirimi)

bende hırsımla çıktım valla.ee hırs olmasa o çölden kurtulamazdım zaten:))))))))
önce gururumu bıraktım
sonra çocukları(neyseki çocuğum yok.kıyamazdım onlara)
sonra arkadaşları
sonrada temel ihtiyaçları.kaldım hırslarımla başbaşa:)))))))))

ilginç ben önce ihtiyaçalrımı bıraktım sonra gururumu sonra çocuklarımı sonra hırslarımı veee arkadaşlarımla çıktım gittim ya olurmu hiç ben gururmu ve çocuklarımı geri istiyorum yaa

ben arkadaşlarımla çıktım ama bebeğimi gurumu hiç bir arkadaş için feda edemem:dilcikar:

pek mantıklı değildi bence,asla ama asla bırakmayacağım şey çocuğumdur bu teste göre önce onu bıraktım.olacak iş değil!!!!!!!!!

ben gururumla çıktım yalnız en önce arkadaşlarımı sattım haajeyyarjeyyar

Back