• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel bir test

bende önce çocuklarımı ,sonra arkadaşlarımı.sonra temel ihtiyaçlarımı bıraktım.Hırsım ve gururumla ilerliyordum ki hırsım geride kaldı elimde de gururum..

bende hırsımla çıktım fakat ilk çocuklarımı bıraktığım için üzüldüm tabi.bu arada çocukları maymunla simgeledikleri için dahada üzüldüm güzel bir testmiş sağol canım.

ben de hırsımla çıktım..ama bence bazı şeyleri burdaki hayvanlarla özdeştirmeleri saçma olmuş...belki ben atı seviyorum aslanları sevmiyorum de mi ama...:)

Önce arkadaşlarımı, sonra temel ihtiyaçlarımı, sonra gururumu, sonra hırslarımı bıraktım, çocuklarımla beraber çölden kurtuldum; benim çocuksuz ve küresel ısınma yüzünden ve dünyanın o halinde koruyamamaktan korktuğum için çocuk yapmayı düşünmeyen bir insan olduğum göz önüne alınırsa doğru çıktı sonuç... Ama hayır yaa, arkadaşlarımı da kolay kolay satmam ki ben...

Ben de çocuklarımı bıraktım ve arkadaşlarımı alıp çıktım.

ben ilk önce arkadaşlarımı sonra çocuklarımı,gururumu,temel ihtiyaçlarımı bıraktım:1shok: :1shok: :1shok: ama hala hırslıyımm illginçç:Roflol: :Roflol: :Roflol:

bende hırsımla çıktım ama keşke çocuklarımla çıksaydım.

ben ilk önce; arkadaşlarımı__
ikinci;çocuklarımı__
üçüncü;temel ihtiyaçlarımı__
dördüncü;hırslarımı__ bıraktım.
ve
gururumla yola devamm ...

hırsımla çıktım çocuklarımı bıraktım çocuklarımla orda kalmayı tercih ederdim

hırsımla çıktım çocuklarımı bıraktım çocuklarımla orda kalmayı tercih ederdim

sırasıyla temel ihtiyaçlarımı,gururumu,çocuklarımı,arkadaşlarımı bıraktım,hırslarımla çıktım.annem duysa kafamı kırar çocuklarımı bıraktım diye:)))

arkadaşlarımla çıktım ama tercih hakkım olsaydı tabiki öncelik çocuklarıma ait olurdu

bende hırsımla cıkanlardanım:)önce arkadaşları bıraktım.sonra cocukları temel ihtiyaç sonunda gururuda bırakıp hırsla kaldım:)

Back