• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel bir test

hırslarımı aldım yanıma
ılgınctı saol paylasım ıcın

hırsımla çıktım niye at sadık hayvandır diye nerden bileyim japonlar farklı görmüşler atı...

ben hırslarımı alıp çıktım ama çok saçma ben atı kurtuluş gördüm ona binip daha çabuk çölü aşmak adına

bende hırsımla çıktım.teşekkürler ama test tam doğru değil bence.insanın çocuklarından vazgeçmesi bukadar kolay olamaz....

Allahtan çocuklarım yok,ilk onları bırakıp nasıl giderdim ben ya:emir_bebek:
ihtiyaçlarım ve ben...hep beraberiz:Roflol::Roflol::Roflol:

ama ben aslanı diğer hayvanları yemesin diye basta bıraktım ya nasıl zaptedebilirdimki o sıcakta yoksa asla bırakmam gururumu bende hırsımı aldım cıktım onuda belki yorulunca binerim diye sona bırakmıstım senağlama

çocuklarımı,grurumu,temel ihtiyaçarımı,arrkadaşlarımı bırakıp hırslarımla yola devam ettim ben bu kadar hırslımıyım ?

önce hırsımı sonra çocuklarımı sonra arkadaşlarımı en sonunda da gururumu bıraktım ve temel ihtiyaçlarımla çıktım
çok mu bencilim ki:çok üzgünüm:

bende ilk önce gururu sonra arkadaslarımı sonra temel ihtiyaclarımı en sonda cocuklarımı bıraktım ve hırsımı alıp cıktımm

bu kadar hırslı biri olduğumu bilmiyordum valla.hırsımla çıktım ama önce çocuklarımı,arkadaşlarımı,gururumu ve sonra temel ihtiyaçlarımı bıraktım çocuklarımı ve arkadaşlarımı o kadar çabuk bırakmama üzüldüm yaa

ya arkadaşlar bu testin doğruluğu kanıtlanmamıştır büyük ihtimal çünkü gördüğüm kadarıyla ben de dahil bi çok kişi sonuca şaşırdı.nasıl olur yaa dedik kendi kendimize.ben de şaştım kaldım sonuca.
ama yine de arkadaşımıza teşekkür ediyorum bizimle paylaştığı için.

Back