Güzel bir Öner’im var deneyiniz

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Merhabalar herkese. Size hem pratik hemde sizi sıkmadan rutin hale getirebileceğiniz hemde düzenli olarak uyguladığınızda ciddi anlamda kilo verebileceğiniz ufak bir kaç önerim olacak.
Arkadaşlar günde her sabah bir fincan limonlu yeşil çay ile güne başlayın. Alternatif olarak sadece limonlu ılık su olabilir.
Ara öğün atıştırmalıklarından kesinlikle uzak durun bisküvi kraker cips falan asla tüketmeyin
Kolayı kesinlikle hayatınızdan çıkarın
Ekmek çok az tüketin hatta mümkünse tüketmeyin
Kahvaltıyı atlamayın en azından bir tane haşlanmış yumurta ve yanında az biraz yeşillik domates bile olsa yiyin
Gece atıştırmalarınıda kesinlikle bırakın
Öğlen yemeklerinizde çorba için tavuk yiyin et yiyin yanında ayran için.
Tabii ki alternatifleri siz üretin ben bu şekilde gerçekten ciddi farklar yakaladım. Herşey iradede biter. Ayrıca haftalık bir kürüm var onuda her pazar akşamı yapmaya özen gösteririm ve iki gün boyunca içerim lütfen deneyiniz
1 yeşil elma
Yarım demet maydanoz
1 tane limon
Bir çay poşeti yeşil çay
2 Dal tarçın
Birazcık tane karabiber
Bir parça taze zencefil
Bunları 1 litre suda kaynatın ve güzelce soğutup bitene kadar tüketin mükemmel bir ödem atıcıdır kendisi.
Ayrıca çok çok basit bir tatlı krizi tarifimde olacak
buzdolabı poşeti içine bir adet dilimlenmiş muzları koyunuz ve üzerine kakao ekleyip iyice karıştırın. Emin olun muzlu pasta yemiş gibi olacaksınız ve bayılacaksınız.
Sevgiler

çok güzel yazmışsınız ama yorum yapan olmamış beğendim ben teşekkürler elma çayını ben de arada denerim gerçekten faydalı olduğuna inanıyorum bu akşam yapıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…