• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .

Zorunlu ozlettin kendini nerelerdesin? Belden asagisini opuyorsa guzel buluyordur bence. Ozellikle regl doneminde bunu yapiyorsa seni asiri guzel buluyordur. Ayrica yetenegim yok diyerek kendini cok hafife aliyorsun bence. Bir kerem sen guzel para yediriyorsun bu yetenek kac kiside var?

Zorunlu ozlettin kendini nerelerdesin? Belden asagisini opuyorsa guzel buluyordur bence. Ozellikle regl doneminde bunu yapiyorsa seni asiri guzel buluyordur. Ayrica yetenegim yok diyerek kendini cok hafife aliyorsun bence. Bir kerem sen guzel para yediriyorsun bu yetenek kac kiside var?
Valla üzdünüz ya bak saat kaç oldu uyuyamıyorum düşünmekten :( ben güzel bi kadın değilim

Daha çok ben mi güzelim yoksa eski sevgilin mi? diye sorsaydınız daha net olurdu. Hem sizde acabalarla kalmazdınız gibime geliyor.
Kusura bakmayın da size ne onun eski sevgilisinden adamin aklımda olmayanida siz koydunuz. Olmak isteseydi onunla olur yada sizle devam etmezdi. Yapmayın nolur herkes güzel ama farklı yada başka özelliklerde. Kıyaslamayın bu kötülüğü siz kendinize yapmayın ve kimsenin bahsi bile etmesine izin vermeyin

Daha çok ben mi güzelim yoksa eski sevgilin mi? diye sorsaydınız daha net olurdu. Hem sizde acabalarla kalmazdınız gibime geliyor.
Kusura bakmayın da size ne onun eski sevgilisinden adamin aklımda olmayanida siz koydunuz. Olmak isteseydi onunla olur yada sizle devam etmezdi. Yapmayın nolur herkes güzel ama farklı yada başka özelliklerde. Kıyaslamayın bu kötülüğü siz kendinize yapmayın ve kimsenin bahsi bile etmesine izin vermeyin
Bana sen güzelsin her şeyin ile güzelsin desene hiç inanasım gelmiyor ona

sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Aynaya bakarak demeye gelmistim
Başlığa cevabım: Aynaya bakarak.
Neyse ki beybitolam kankeytam demis 🥰😅

Zorunlu yat,uyu artık.Sabaha iş var ve senin bakmakla yükümlü olduğun bir sevgilin var😒.

Ne sacma bir muhabbet ya..erkek arkadaşımın beni kiskandigi kadar güzelsem dünyanın en çirkin kadınıyım demektir 😂😂 ilk defa hostelde kaldığımda kadinlarla dolu bir oda istemiştim,ama yer yoktu kız erkek karışık oda verdiler. Ben de biraz rahatsız oldum. Sevgilim 'bu ilk hostel deneyimin, denemeden bilemezsin, belki de çok seversin. Bahçeye cik, birileriyle sohbet et' dedi 🙈🙈 ertesi gün başka şehre geçip başka hostelde kaldım. Oda arkadaşım çocuk dişini gıcırdatiyordu. Huysuz huysuz soylendim, erkek arkadaşım da 'seninle gurur duyuyorum, daha düne kadar hiç hostelde kalmamıştın, şimdiyse şehir şehir hostellerde geziyorsun. Güzel bir deneyim olmali' diye beni rahatlamıştı:)
Demek ki cooook çirkin bir kadınım, beni asla kıskanmiyor :KK43: ya da beni sevmiyor mu??? En iyisi burnumu yaptırayım

Bana sen güzelsin her şeyin ile güzelsin desene hiç inanasım gelmiyor ona
Oyke bir beklenti içinde olmayın. Biz ile erkeklerin düşünme yapısı gerçekten çok farklı bazı komik videolar görüyorum nette kadın diyor ki acaba eşim beni seviyor mu? Acaba şuan beni mi düşünüyor yada ne düşünüyor ? O esnada ise adam dolar kaç TL bu araba modeli bilmem ne yani farklı çalışıyor. İnanın asla sağlıklı bir düşünce değil. Şuan geç saat oldu tam böyle size daha iyi ifade edecek cümle bulmkata zorlanıyorum ama inanıyorum ki burdan bazıları benim ne demek istediğimi buraya yazacaktir.

Adamın biri her akşam eve eli kolu market poşeterleriyle dolu gelirmiş, hanımı hoş geldin bey der elindekileri alır mutfağa geçermiş, adam bir gün eve eli boş gelmiş, kadın adamın yüzüne bakmış, aboo herif senin gözlerin şaşımıydı demiş.

Sen de parayı bir kes bakalım güzel misin çirkin misin söyler sana.

beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi
Başkası adına utanmak bana mazoşistçe bir zevk veriyor olmalı ki senin konun oldugunu bile bile girip okuyorum her defasında. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X