Guzel Bir Dert! Araba

Biz şu an ford c max kullanıyoruz. Güzel araba cocuklu aileler icin ideal, ici genis araç. Kmsini epey artirdigimiz sıfır araç almak istiyoruz. Uzun araştırmalarımız sonucunda honda civic almaya karar verdik. Iki aracı da tavsiye edebilirim. Ikıncı elleri ayırdığınız bütçe etrafında değişiyor. Hangisini alırsanız alın kazasız belasız Gül e Gül e kullanın:)
hon... civic tavsiye ederim şiddetle eşim kullanıyor çok çok memnun fiyat performans açısından en iyisi görüntüsü de çok şık

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Egea hatchback. Az yakıt güçlü performans parçasıda kolay bulunur ve ucuz

CEO diilim keske olsaydim
Tepki vermedim , kagit gibi dediginize gore uzmanliginiz var ki boyle bir yorumda bulunuyorsunuz diye dusundum , boyle bir yorumun kanitlarla desteklenmesi gerektigine inanirim , ama malum yurdum insani profili kanit verme geregi duymaz pek , siz arastirin der cikar isin icinden
Siz 80 ile gitmeye devam edin , hiz insani oldurur
Ben de gayet konuya vakif bi insanim merak etmeyin , arastirmalarima gore saglam oldugunu biliyorum
Polemik yasak ayrica , sizin yuzunuzden banlanmak istemiyorum , alintilamazsaniz sevinirim
Polemiklik degil bende dahil oldum ama gercekten kagit gibi bi zamanlar esim fluence kullandi bizim degildi belirtim isi dolayisi ile gercekten hic hic memnun degildi fiyati makul oda bence kalitesinden deyim isterseniz arastirin

Benimki golf ve ben cok memnunum. Alirken golf ile honda civic arasinda kalmistik ama honda golfe gore biraz daha agir.

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Mazda,Hyundai ve Seat'tan sonra son aracım VW Polo dizel otomatik. Yakıtta o kadar cimri ki.
Ama aile arabası değil küçük. Biz üç kişiyiz dizel olduğu için şehir dışına da onunla gidiyoruz bir şekilde sıkıştırıyoruz bagajı. Servisinden, aracın kalitesinden çok memnunum. Aile için Jetta veya Passat daha uygun tabii, Golf bile küçük. VW grubu pahalı gelirse Peugeot 2008,3088 serisine bakılabilir, bu marka da yakıt konusunda iyidir.
Yine de benim gönlüm hep Mazda'da. Ülkemizde prim yapmadığı için çok sevsem de tercih etmiyorum. VW grubu aracı bugün satışa çıkar 2-3 gün içinde satılır.

90 binlira gibi bi parayı renault vs. gibi kalitesiz markaya harcamam. Her aracı fiyasko.

Sıfır almam 2.el alırım 4 büyüklerden Vw, Bmw , audi, mercedes grubu tercih ederim.

Eğer bunlar olmayacaksa da Opel, Honda gibi markaları tercih ederdim.
Size katılıyorum renault banada çok kalitesiz geliyor açıkcası ona verilecek para sokağa gidiyor sanki. Ayrıca araba inanılmaz önemli hayat kurtarıyor ilk kazamı yaptığım zaman anlamıştım bunu

Opel astra sedan kullaniyoruz. 2015 model. Memnunuz cok sukur. Lpg takildi iyi oldu. Bebek oto koltugu biraz daraltti ama arkada hala rahatlikla emzirip uzerini degisebiliyorum. Sabah uzun bir yola cikacagiz. Uzun yolda ses cok almiyor ve yorulmuyorum yolcu olarak :))
Hayalimizdeki arac oktavia.

Ben daha yeni aldim toyota corolla touch 2017 yeni kasa.. 2.eli istediginiz ucretlerde. Hem yakit cimrisi hem dizel olusu hemde aile araci olusu sebebiyle severek kullaniyorum. Bagaj hacmide epey buyuk.

Genellemelere dayanarak konuşuyorum bakın pert oldu demişsiniz ama şükür atlatmışsınız. Eğer piyasayı biraz araştırırsanız dediğim şeyin ne kadar doğru olduğunu siz de farkedersiniz. Ayrıca fikir beyan etmek için uzman olmamıza gerek yok. Renault un Türkiye de bu denli tercih edilmesinin sebebi yakıt tüketimi ve parçasının ucuzluğuyla alakalı. Kaldı ki bütçeden dolayı bizde de Renault var çünkü dizel ve yakıtı çok az yakıyor. Ama korkudan 80 km hızı geçemiyoruz. Bazı şeyler sadece ilahi güce bırakılamıyor. Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım marka ciosu musunuz?
Bu marka araçla 7 sene önce 30 km hızla giderken kaza yaptım, ara sokakta.
Ve toplam 35 bin tl hasar çıktı, siz düşünün arabanın değişmedik yeri kalmış mı?
Ha yağ tenekesi ha reno...

Bu fiyata bir önceki kasa mercedes c180 alabilirsiniz.
Sevdiğim, güvenle bir süre kullandığım arabadır.
Segmentinde bence en önde gelir.(volvo hariç)
Çocuklarla da rahat edebilirsiniz.
Otomobilde en önce güvenlik, sonra dizayn yakıt tüketimi falan filan sıralaması olmalı.
Düşündüğünüz aracın kaza ve sürüş testlerini izlemeden, kaç yıldızla hangi şartlarda geçtiğini gözünüzle görmeden almayın.

Audi cocuklar icin korkunc bir araba
Arkada insanin acaip midesi bulaniyor
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para

Arabalardan pek anlamıyorum ama modele göre değişiyor sanırım. Aynı kişinin iki farklı Audi'sinin ikisine de defalarca bindim. Biri hayatımın en konforlu yolculuğuyken diğerinde içim dışıma çıkacak gibi oluyordu.
Audi'nin avukatı mıyım neyim :KK48:

Arabalardan pek anlamıyorum ama modele göre değişiyor sanırım. Aynı kişinin iki farklı Audi'sinin ikisine de defalarca bindim. Biri hayatımın en konforlu yolculuğuyken diğerinde içim dışıma çıkacak gibi oluyordu.
Audi'nin avukatı mıyım neyim :KK48:
Haklisiniz modelle alakali olabilir
Benim gibi midesi bulanan da olmus , cok konforlu diyen de

Opel insignia canım ama para yeter mi bilmem passat ayarında çok konforlu bir araç

Bunlarin disinda Ford ve Nissan nasil ?
kalite olarak

ikinci ellerde km cok oluyor bizim fiyata otomatikistedigimiz icin km nin cok olmasini istemiyoruz:KK43:

o araci da cok begeniyorum ama 2010 2011 modellere bile bizim paraya yok :KK43:

tesekkurler:)

Cok onemli bir ayrinti tesekkurler

ona da bakalim tesekkurler
Hadi ya fiyatlar o kadar arttı mı? bizim Nissan Qashqai 2012 modeldi üstelik çok az kilometrede idi yurtdışına taşındık bu yüzden sattık 75000e üç ay önce. Zaten bir haftada satıldı. Ama fiyatlar o civarda idi ikinci eller.

Hadi ya fiyatlar o kadar arttı mı? bizim Nissan Qashqai 2012 modeldi üstelik çok az kilometrede idi yurtdışına taşındık bu yüzden sattık 75000e üç ay önce. Zaten bir haftada satıldı. Ama fiyatlar o civarda idi ikinci eller.
manuel miydi bir de 4×4 degilse canim onlar yine uygun. Biz hem oto. hemde 4×4 olsun ostiyoruz ondan fiyat cikiyor.

Back
X