Guzel Bir Dert! Araba

Eşim yeni toyoto corolla aldı.. çok geniş arkası fln memnunuz.. önceki arabamızda mercedes e serisiydi o da eski kasaydı 2005 mi ne o da bütçenize uyar acaip rahattı. Bi önceki skoda superb idi arkaya sehpa koy otur o kadar genişti :)) hepsi bütçenize uyar..

Ikinci el kadjar ici cok genis sarsinti olayi ben hissetmedim suana kadar dediginiz paraya da vardir sanirim bayadir bakmiyorum ama

eşimle ben dizel düşmanıydık ne o traktör gibi ses çıkarıyor diye söyleniyorduk. ben artık ya dizel ya lpg diyorum. bazı markaların direkt fabrika çıkışı lpg li araçları varmış onlara bakmak lazım.
eşimin arabası fabrika çıkışlı lpg li hon....civic kocaman araba ama yakıt cimrisi

CEO diilim keske olsaydim
Tepki vermedim , kagit gibi dediginize gore uzmanliginiz var ki boyle bir yorumda bulunuyorsunuz diye dusundum , boyle bir yorumun kanitlarla desteklenmesi gerektigine inanirim , ama malum yurdum insani profili kanit verme geregi duymaz pek , siz arastirin der cikar isin icinden
Siz 80 ile gitmeye devam edin , hiz insani oldurur
Ben de gayet konuya vakif bi insanim merak etmeyin , arastirmalarima gore saglam oldugunu biliyorum
Polemik yasak ayrica , sizin yuzunuzden banlanmak istemiyorum , alintilamazsaniz sevinirim
Sadece yurdumuzda değil dünyada da insanların elinde sürekli kanıtlarla gezdiğini düşünmüyorum. Niçin polemiğe girelim bir arabayı bile münakaşa edemiyorsak burada bir sorun var demektir. Siz kendi tecrübelerinize dayanarak konuşuyorsunuz ben de kendi tecrübelerime. Fikrinize saygı duyuyorum ancak benim için kalitenin ismi bambaşka. Iyi akşamlar diliyorum.

2. El araca 90.000 cok mantikli degil bana gore 60a 70e 2. El isteklerinizi karsilayacak arac bulabilirsin. Gerisini de bankaya atarsin.

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Ford C-MAX kullanıyoruz çok uzun zamandır.Çocuklu aileler için tasarlanmış çok konforlu bir araç.İçi çok geniş ve ferah.Bagaj büyüklüğü harika bebek arabası,bisiklet, scoter sorunsuz sığıyor.Arka koltukları tamamen toplanıp dik konuma getirilebiliyor.Modeli mutlaka görüp incelemenizi öneririm.

Valla ben citroen kullaniyorum ama cocugum falan yok. Tam olarak ne diyorlar bilmiyorim ama arkasi kesik arabalari tercih ediyorum. Bir bayan icin kullanisli oldugunu dusundugum icin. Park etme ve dar yerlere giris cikislarda cok kolaylik. Daha once fiat kullanmistim. Citroen bence ona gore daha iyi.

CEO diilim keske olsaydim
Tepki vermedim , kagit gibi dediginize gore uzmanliginiz var ki boyle bir yorumda bulunuyorsunuz diye dusundum , boyle bir yorumun kanitlarla desteklenmesi gerektigine inanirim , ama malum yurdum insani profili kanit verme geregi duymaz pek , siz arastirin der cikar isin icinden
Siz 80 ile gitmeye devam edin , hiz insani oldurur
Ben de gayet konuya vakif bi insanim merak etmeyin , arastirmalarima gore saglam oldugunu biliyorum
Polemik yasak ayrica , sizin yuzunuzden banlanmak istemiyorum , alintilamazsaniz sevinirim
Renault un çoğu malzemesi plastik diye biliyorum toyota nin mesela demir. Onun için kağıt gibi olur demiştir de bence sizde biraz agresif gibisiniz. Arkadaş bildiğini açıklamış illede size renault almayın dememiş. Sizin tercihiniz. Konu sahibi sormuş o da fikrini beyan etmiş. Ki buda sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum

Renault un çoğu malzemesi plastik diye biliyorum toyota nin mesela demir. Onun için kağıt gibi olur demiştir de bence sizde biraz agresif gibisiniz. Arkadaş bildiğini açıklamış illede size renault almayın dememiş. Sizin tercihiniz. Konu sahibi sormuş o da fikrini beyan etmiş. Ki buda sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum
Kon7 sahibine soylemesi beni ilgilendirmez
Beni alintilayip bana soylemesi beni ilgilendirir
Beni alintiladigi icin cevap verdim kendisine
Siz de beni alintiladiginiz icin size cevap veriyorum
Bu forumda isler boyle yuruyor

Ben de alırsın ford olursun Lord demeye gelmiştim

B max c max Mondeo focus seç beğen al

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Jetta da guzel ya da passat olabilir

Kon7 sahibine soylemesi beni ilgilendirmez
Beni alintilayip bana soylemesi beni ilgilendirir
Beni alintiladigi icin cevap verdim kendisine
Siz de beni alintiladiginiz icin size cevap veriyorum
Bu forumda isler boyle yuruyor
Çok şükür biliyorum nasıl yürüdüğünü. Yalnız arkadaş agresif bi şekildecevap vermemiş. Kibar bi şekil de de açıklamış durumu. Renaultun yetkilisi gibi korumaya gecmissiniz hemen. Kanıt gösterin falan diyerek. Insanlar tecrübesini konuşur.

Back
X