- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.346
- 598
Espiri yapiyordum zaten :) olmasi mumkun degilbelki olur ama 2 gün sonra olmaz o iş bence![]()
Keske olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Espiri yapiyordum zaten :) olmasi mumkun degilbelki olur ama 2 gün sonra olmaz o iş bence![]()
eşimin arabası fabrika çıkışlı lpg li hon....civic kocaman araba ama yakıt cimrisieşimle ben dizel düşmanıydık ne o traktör gibi ses çıkarıyor diye söyleniyorduk. ben artık ya dizel ya lpg diyorum. bazı markaların direkt fabrika çıkışı lpg li araçları varmış onlara bakmak lazım.
Sadece yurdumuzda değil dünyada da insanların elinde sürekli kanıtlarla gezdiğini düşünmüyorum. Niçin polemiğe girelim bir arabayı bile münakaşa edemiyorsak burada bir sorun var demektir. Siz kendi tecrübelerinize dayanarak konuşuyorsunuz ben de kendi tecrübelerime. Fikrinize saygı duyuyorum ancak benim için kalitenin ismi bambaşka. Iyi akşamlar diliyorum.CEO diilim keske olsaydim
Tepki vermedim , kagit gibi dediginize gore uzmanliginiz var ki boyle bir yorumda bulunuyorsunuz diye dusundum , boyle bir yorumun kanitlarla desteklenmesi gerektigine inanirim , ama malum yurdum insani profili kanit verme geregi duymaz pek , siz arastirin der cikar isin icinden
Siz 80 ile gitmeye devam edin , hiz insani oldurur
Ben de gayet konuya vakif bi insanim merak etmeyin , arastirmalarima gore saglam oldugunu biliyorum
Polemik yasak ayrica , sizin yuzunuzden banlanmak istemiyorum , alintilamazsaniz sevinirim
Valla benim uzun vadede umudum var. 3 olmaz belki ama olsun.Espiri yapiyordum zaten :) olmasi mumkun degil
Keske olsa
Wolswogan dir muhtemelen. Peugeot un 3008 i çok güzel bide hundai nin ix 35 iVw nedir hic duymadim desem
audi guzel ama pahali bu paralara yok![]()
:) ben çok seviyordum aslında .ben de arabamı satıp i20 aldım alışamadım ya eskisini özlüyorum .ama bozulmadı hiç çok şükür
Ford C-MAX kullanıyoruz çok uzun zamandır.Çocuklu aileler için tasarlanmış çok konforlu bir araç.İçi çok geniş ve ferah.Bagaj büyüklüğü harika bebek arabası,bisiklet, scoter sorunsuz sığıyor.Arka koltukları tamamen toplanıp dik konuma getirilebiliyor.Modeli mutlaka görüp incelemenizi öneririm.merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim
Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun![]()
Bebeğin altını da yere yatırıp degistirirsiniz :)Hollanda ya taşınıp bir bisiklet almak en iyisi orda herkes bisiklete biniyor yakıt yok bakım yok vergi yok ohh miss
Renault un çoğu malzemesi plastik diye biliyorum toyota nin mesela demir. Onun için kağıt gibi olur demiştir de bence sizde biraz agresif gibisiniz. Arkadaş bildiğini açıklamış illede size renault almayın dememiş. Sizin tercihiniz. Konu sahibi sormuş o da fikrini beyan etmiş. Ki buda sizi ilgilendirmez diye düşünüyorumCEO diilim keske olsaydim
Tepki vermedim , kagit gibi dediginize gore uzmanliginiz var ki boyle bir yorumda bulunuyorsunuz diye dusundum , boyle bir yorumun kanitlarla desteklenmesi gerektigine inanirim , ama malum yurdum insani profili kanit verme geregi duymaz pek , siz arastirin der cikar isin icinden
Siz 80 ile gitmeye devam edin , hiz insani oldurur
Ben de gayet konuya vakif bi insanim merak etmeyin , arastirmalarima gore saglam oldugunu biliyorum
Polemik yasak ayrica , sizin yuzunuzden banlanmak istemiyorum , alintilamazsaniz sevinirim
Kon7 sahibine soylemesi beni ilgilendirmezRenault un çoğu malzemesi plastik diye biliyorum toyota nin mesela demir. Onun için kağıt gibi olur demiştir de bence sizde biraz agresif gibisiniz. Arkadaş bildiğini açıklamış illede size renault almayın dememiş. Sizin tercihiniz. Konu sahibi sormuş o da fikrini beyan etmiş. Ki buda sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum
Jetta da guzel ya da passat olabilirmerhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim
Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun![]()
Çok şükür biliyorum nasıl yürüdüğünü. Yalnız arkadaş agresif bi şekildecevap vermemiş. Kibar bi şekil de de açıklamış durumu. Renaultun yetkilisi gibi korumaya gecmissiniz hemen. Kanıt gösterin falan diyerek. Insanlar tecrübesini konuşur.Kon7 sahibine soylemesi beni ilgilendirmez
Beni alintilayip bana soylemesi beni ilgilendirir
Beni alintiladigi icin cevap verdim kendisine
Siz de beni alintiladiginiz icin size cevap veriyorum
Bu forumda isler boyle yuruyor