- 10 Nisan 2014
- 42.414
- 113.677
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arac eksperi misiniz?Renault kesinlikle sağlam bir araba değildir. Siz çok şükür hiç problem yaşamamışsınız fakat olası bir kazada kağıt gibi olur.
Sağlamlık ve konfor olarak o fiyatlara çok güzel Volkswagen passat ya da golf alabilirsiniz. Bütçenizde yetiyor kesinlikle kaliteden şaşmayın şimdiden hayırlı olsun.
ben de arabamı satıp i20 aldım alışamadım ya eskisini özlüyorum .ama bozulmadı hiç çok şükürBen micra kullanıyorum . Çok sevimli bir araba :) 1 yıldır aldim hic bir sorun çıkmadı , babam yıllarca ford kullandı ida sorunsuz . Ford ve nissan kaliteli markalar.
Ondan önceki arabam ikinci el bir i20 idi . Inanır mısınız her türlü şeyi kontrol edip almamızda rağmen her gün bozuluyordu . Ikıncı el araba tammaen bir şans.
Bence bütçeniz dahilinde sıfırı düşünün.
Genellemelere dayanarak konuşuyorum bakın pert oldu demişsiniz ama şükür atlatmışsınız. Eğer piyasayı biraz araştırırsanız dediğim şeyin ne kadar doğru olduğunu siz de farkedersiniz. Ayrıca fikir beyan etmek için uzman olmamıza gerek yok. Renault un Türkiye de bu denli tercih edilmesinin sebebi yakıt tüketimi ve parçasının ucuzluğuyla alakalı. Kaldı ki bütçeden dolayı bizde de Renault var çünkü dizel ve yakıtı çok az yakıyor. Ama korkudan 80 km hızı geçemiyoruz. Bazı şeyler sadece ilahi güce bırakılamıyor. Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım marka ciosu musunuz?Arac eksperi misiniz?
Yani neye dayanarak bu bilgiyi merak ettigim icin soruyorum
Renault marka aracimla kaza yaptim , atac pert oldu benim sadece kolumda airbag yanigi olustu
Esim renault ile 8 takla atti ve ucurumdan dustu , sadece dizinde sorun var
Saglamlik konusunda cok guvenilirdir
40 yasindayim tam 22 senedir renault kullaniyorum ilk defa kagit gibi diyeni duydum
Neyr dayanarak soylediginizi ogrenmek istiyorum
Hollanda ya taşınıp bir bisiklet almak en iyisi orda herkes bisiklete biniyor yakıt yok bakım yok vergi yok ohh missbende de vw polo var. başlangıçta kullanımı kolay olsun diye küçük aldım. şimdi biraz daha büyük istiyorum golf alacağım. ama kışa doğru düşünüyorum. ben vw den vazgeçmeyi düşünmüyorum. ben en son baktığımda 95 binden başlıyordu istediğim yaştaki golf. fiyatlar günden güne artıyor. ben ikinci elde yaşı küçük olsun diye düşündüğümden o fiyatlara buluyorum belki bilemedim. bence kararınızı bir an önce verin çünkü fiyatlar sürekli güncelleniyor. 2 ay önce 94bine baktığım sıfır km araç az önce 127bin olarak çıktı karşıma.
CEO diilim keske olsaydimGenellemelere dayanarak konuşuyorum bakın pert oldu demişsiniz ama şükür atlatmışsınız. Eğer piyasayı biraz araştırırsanız dediğim şeyin ne kadar doğru olduğunu siz de farkedersiniz. Ayrıca fikir beyan etmek için uzman olmamıza gerek yok. Renault un Türkiye de bu denli tercih edilmesinin sebebi yakıt tüketimi ve parçasının ucuzluğuyla alakalı. Kaldı ki bütçeden dolayı bizde de Renault var çünkü dizel ve yakıtı çok az yakıyor. Ama korkudan 80 km hızı geçemiyoruz. Bazı şeyler sadece ilahi güce bırakılamıyor. Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım marka ciosu musunuz?
katılıyorumben de honda diyorum. Muhteşem bi araç ikinci el 90000 e alınabilecek modelleri mevcuttur sanırım. şu andaki aracımız honda. değiştirmiş olsak yine honda alırız diye konuştuk eşimle hatta
Eur artiyor , dogal olarak ithal edilen her urunun fiyati artiyorbende de vw polo var. başlangıçta kullanımı kolay olsun diye küçük aldım. şimdi biraz daha büyük istiyorum golf alacağım. ama kışa doğru düşünüyorum. ben vw den vazgeçmeyi düşünmüyorum. ben en son baktığımda 95 binden başlıyordu istediğim yaştaki golf. fiyatlar günden güne artıyor. ben ikinci elde yaşı küçük olsun diye düşündüğümden o fiyatlara buluyorum belki bilemedim. bence kararınızı bir an önce verin çünkü fiyatlar sürekli güncelleniyor. 2 ay önce 94bine baktığım sıfır km araç az önce 127bin olarak çıktı karşıma.
birde sadece araca verdiğimiz para yok değilmi? vergisini, kaskosunu, sigortasını, yıllık bakımını hadi ödedik diyelim bu yakıt fiyatları ne olacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğiz. ben de hep 50 liralık alıp çokta şey etmesem keşke.Hollanda ya taşınıp bir bisiklet almak en iyisi orda herkes bisiklete biniyor yakıt yok bakım yok vergi yok ohh miss
belki olur ama 2 gün sonra olmaz o iş benceEur artiyor , dogal olarak ithal edilen her urunun fiyati artiyor
2 gun sonra eur 3 liraya duserse araclar da ucuzlar
ben benzinli aldım bu sefer ama çok pişmanım büyük segment araç değil ama benzine yetişemiyorum valla seneye satıp gazlı alacağımbirde sadece araca verdiğimiz para yok değilmi? vergisini, kaskosunu, sigortasını, yıllık bakımını hadi ödedik diyelim bu yakıt fiyatları ne olacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğiz. ben de hep 50 liralık alıp çokta şey etmesem keşke.
eşimle ben dizel düşmanıydık ne o traktör gibi ses çıkarıyor diye söyleniyorduk. ben artık ya dizel ya lpg diyorum. bazı markaların direkt fabrika çıkışı lpg li araçları varmış onlara bakmak lazım.ben benzinli aldım bu sefer ama çok pişmanım büyük segment araç değil ama benzine yetişemiyorum valla seneye satıp gazlı alacağım
suzuki vitara var bizde çok memnunuz, 2 çocuğumuz var. az yakıyor otomatik ve kullanisli. ancak sifiri şuan 90bini aşıyor fiyatları biz geçen ekim ayında bu fiyata almıştıkmerhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim
Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun![]()