Guzel Bir Dert! Araba

Çok şükür biliyorum nasıl yürüdüğünü. Yalnız arkadaş agresif bi şekildecevap vermemiş. Kibar bi şekil de de açıklamış durumu. Renaultun yetkilisi gibi korumaya gecmissiniz hemen. Kanıt gösterin falan diyerek. Insanlar tecrübesini konuşur.
Tecrubesinden bahsetmemis , kendisi de renault kullandigini soylemis
Saglamligi konusunda tecrubeden bahseden benim
Anlayamamissiniz okuduklarinizi
Tekrar alintilarsaniz kibleyecegim sizi
Yeter artik , alintilayip durmayin

Ford C-MAX kullanıyoruz çok uzun zamandır.Çocuklu aileler için tasarlanmış çok konforlu bir araç.İçi çok geniş ve ferah.Bagaj büyüklüğü harika bebek arabası,bisiklet, scoter sorunsuz sığıyor.Arka koltukları tamamen toplanıp dik konuma getirilebiliyor.Modeli mutlaka görüp incelemenizi öneririm.
Bizde Toyota verso kullanıyoruz eşim satsam yine aynısından alırım der hep
Çok seviyoruz bizde arabamızı
Sizde kazasız belasız kullanın inş

Basit insanlarla uğraşmak zor gerçekten. Sabit fikirli

Ben Skoda rapid spaceback ve Opel astra hb Sahibi oldum. Opel çok daha lüks, donanımlı ve güçlü ancak Skodanın kullanımı daha rahat, vites geçişleri daha güzel ve yakıt tüketimi daha az. Şimdi Opel var ama hala her Skoda rapid gördüğümde ay arabam deyip seviyorum.

5 koltuklu arabalar güzel bence
Bizim araba öyle ne cip ne alçak araba şeklinde oluyor bagajı geniş arkaya rahat rahat 3 kişi biniyor orta kısımda ayak yerinde olan tümsek de yok oyüzden ortadaki de rahat
Biz memnunuz
Bilgilendirme icin tesekkur ederim :KK68:hangi marka model sizin ki ?

Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlar
Renault en cok satan ve en saglam araclardan
Senelerdir kullanirim hicbir sikayetim olmadi
Tekrar bir arastiralim tesekkur ederim :KK68:
benim araba Chevrolet captiva sınıfının en ucuz modellerinden içi de yayla gibi
Ama sıkıntısı Türkiye pazarından çekildi 2012 dem üst modeli yok ve servis bakımını Opel yapıyor. Ama ben çooooook memnunum.
evet ya maalesef oyle bir durum var yoksa guzel araba fiyatlarida uygun ama piyasasi olmayinca almak riskli oluyor:KK17: tesekkur ederim yorumunuz icin :KK68:
90000 tlye ikinci el passat alabilirsiniz rahatlıkla.
ya fiyatlar o kadar ucuk ki o fiyata ya km cok yuksek ya agir hsar kayitli :kızgın:
bir de buyuksehir de oturmuyoruz haliyle secenek pek yok:KK14:
tesekkur ederim yorumunuz icin:KK68:
Volkswagen’in kısaltmasıdır vw.
İkinci ellerde audi bulabilirsiniz dediğiniz rakama. Ama sıfır alacaksanız çok zor.
ayy kendimi cok cahil hissettim :KK23:ikinci el bakiyoruz ama bu araclar com kaliteli olduklarindan ikinci elleri bile pahali ucuzlarda ya skinti var ya cok eski ya cokkullanilmis:KK61:
tesekkur ederim yorumunuz icin :KK68:

Renault kesinlikle sağlam bir araba değildir. Siz çok şükür hiç problem yaşamamışsınız fakat olası bir kazada kağıt gibi olur.
Sağlamlık ve konfor olarak o fiyatlara çok güzel Volkswagen passat ya da golf alabilirsiniz. Bütçenizde yetiyor kesinlikle kaliteden şaşmayın şimdiden hayırlı olsun.
golf kucuk olur da passat guzel genis onunda parasi cok :kızgın: ikinci el olunca duzgun ugrastirmayan bir sey olsun istiyoruz bu markalarin fiyatlari cok yuksek :işsiz:
:KK68:
Arabam reno captur, dizel otomatik,tuksek araç kullanımı rahat. Koltuk genişliği fena değil ama bagaj yeterli değil bana göre.uc çocuğum var çünkü bir tık daha büyük lazim
bagaj onemli bizim icin bebek arabamiz cok buyuk haliyle cantasiydi kangurusuydu derken bir de alis veris camtalari eklenecek kocaman bir bagaj lazim :olamaz:
:KK68:
hon.... civic var eşimde çok memnun ama fiyatları arttı maalesef bu sene 125 ustunde 2. el alınabilir ama gene de
ay fiyat konusu cok fena sogan ve patatea 5 lira olduktan sonra araçların artmis olmasi normal geliyor :confused:
yine de bakariz tabi ki tesekkurler :KK36:
Benim arabam Seat leon inanılmaz keyif alıyorum kullanırken . Şimdilerde değiştireceğiz yine leon alacağım
bakayim bende yorumunuz icin tesekkurler:KK36:
Ben micra kullanıyorum . Çok sevimli bir araba :) 1 yıldır aldim hic bir sorun çıkmadı , babam yıllarca ford kullandı ida sorunsuz . Ford ve nissan kaliteli markalar.
Ondan önceki arabam ikinci el bir i20 idi . Inanır mısınız her türlü şeyi kontrol edip almamızda rağmen her gün bozuluyordu . Ikıncı el araba tammaen bir şans.
Bence bütçeniz dahilinde sıfırı düşünün.
Kesinlikle beyaz esya gibi sans isi. Ford un araci var arkadasimizda onlar da memnunyakiti falan da iyi onun modellerine de bakiyoruz. :KK36:
Biz sürekli araba değiştiren bir aile olduk eşimle kaç tane arabamızın olduğunu unuttuk:işsiz: bunun en önemli sebebi konfordu ki şuan konfor artı yakıt oldu düşüncemiz ama mesela o fiyata var bilmiyorum ama bmw model bir aracımız vardı aşırı konforluydu o düşünülebilir ikinci elde daha sonra Yen'i kasa Opel astra kesinlikle tavsiyem içi çok iyiydi ama Volvo s40 olabilir hem çok dayanıklı bir arabaydı içi oldukça genişti ama yakıt aşırıydı derken açık söyleyeyim şuan megan var ama içi yayla gibi bebeğim çok küçük ve eşim bagaj artı arka koltuk mesafesi genişliği için tutuyor arabayı ve yakıtı da çok iyiyimiş kızımız olduğu zamanlarda megan kullanıyor evde. Arka koltuklar çok geniş ben daha önce bu genişliği bindiğimiz bu araçlara görmedim hiç. Bence hem o fiyata da megan bulunur
ah volvooo ahh ne guzel arabadir :KK37::KK37:
fiyatlari cok pahalii :kızgın:
megan cok onerildi tekrar bakacagiz :KK68:
bende de vw polo var. başlangıçta kullanımı kolay olsun diye küçük aldım. şimdi biraz daha büyük istiyorum golf alacağım. ama kışa doğru düşünüyorum. ben vw den vazgeçmeyi düşünmüyorum. ben en son baktığımda 95 binden başlıyordu istediğim yaştaki golf. fiyatlar günden güne artıyor. ben ikinci elde yaşı küçük olsun diye düşündüğümden o fiyatlara buluyorum belki bilemedim. bence kararınızı bir an önce verin çünkü fiyatlar sürekli güncelleniyor. 2 ay önce 94bine baktığım sıfır km araç az önce 127bin olarak çıktı karşıma.
fiyattan dolayi wolswagen volvo faln bakamiyoruz. Dehset bir pahalilik var :kızgın: 2. el olacagi icin yasi kucuk olsun diyoruz fiyatlar full yukari cikiyor :KK14:
ben de honda diyorum. Muhteşem bi araç ikinci el 90000 e alınabilecek modelleri mevcuttur sanırım. şu andaki aracımız honda. değiştirmiş olsak yine honda alırız diye konuştuk eşimle hatta
Bakalim biz de tesekkurler :KK68:
Ben Kadjar kullanıyorum canım inanılmaz memnunum tam aile arabası geniş ferah yüksek ve arabanın iç donanımı çok güzel bence.renaultun tüm araçlarını sevıyorum ben.megane de çok güzel bir araç.
tesekkur ederimm :KK68::KK68:
suzuki vitara var bizde çok memnunuz, 2 çocuğumuz var. az yakıyor otomatik ve kullanisli. ancak sifiri şuan 90bini aşıyor fiyatları biz geçen ekim ayında bu fiyata almıştık
2. elleri bile asiyor :KK14: kaliteli araclarin fiyatlari cok yuksek ancak ota halliler bizim fiyata yakin :KK14: yoksa suzikiyi cok swverimm :KK53:
Eşim yeni toyoto corolla aldı.. çok geniş arkası fln memnunuz.. önceki arabamızda mercedes e serisiydi o da eski kasaydı 2005 mi ne o da bütçenize uyar acaip rahattı. Bi önceki skoda superb idi arkaya sehpa koy otur o kadar genişti :)) hepsi bütçenize uyar..
superb baktik da pahali maalesef:oha:
yasi buyuk agir hasar kaydi falan olanlar bizim meblaglarda o larida biznistemiyoruz skintili olur diye :KK17:
Ikinci el kadjar ici cok genis sarsinti olayi ben hissetmedim suana kadar dediginiz paraya da vardir sanirim bayadir bakmiyorum ama
bakacagim baya kadraj yorumu geldi tesekkurler :KK36:
Suzuki vitara öneririm.
tesekkurler :KK36:
volvo v40 cok iyi bir araba bu fiyata yeni modellerini bulabilirsiniz
saglam ve sürüsü cok güzel
tesekkur ederim :KK36:
2. El araca 90.000 cok mantikli degil bana gore 60a 70e 2. El isteklerinizi karsilayacak arac bulabilirsin. Gerisini de bankaya atarsin.
ya aslinda oda var ama otomatik araclar cok pahali manuel olsa bu fiyata iki tane alinir. Hani az kullanilmisi olsun bassimizi agirtmasin istiyoruz. Temiz bir sey olsun diyoruz ona ragmen inanin 90 bin e yok gibi bir sey :oha:
Wolswogan dir muhtemelen. Peugeot un 3008 i çok güzel bide hundai nin ix 35 i
ix 35 i ben de cok begeniyorum ama fiyatlar yuksrk :mad:
pwugwti esim sevmiyor :işsiz:
Ford C-MAX kullanıyoruz çok uzun zamandır.Çocuklu aileler için tasarlanmış çok konforlu bir araç.İçi çok geniş ve ferah.Bagaj büyüklüğü harika bebek arabası,bisiklet, scoter sorunsuz sığıyor.Arka koltukları tamamen toplanıp dik konuma getirilebiliyor.Modeli mutlaka görüp incelemenizi öneririm.
Hemen bakiyorum:KK36: tesekkur ederimm:KK36:
Valla ben citroen kullaniyorum ama cocugum falan yok. Tam olarak ne diyorlar bilmiyorim ama arkasi kesik arabalari tercih ediyorum. Bir bayan icin kullanisli oldugunu dusundugum icin. Park etme ve dar yerlere giris cikislarda cok kolaylik. Daha once fiat kullanmistim. Citroen bence ona gore daha iyi.
arkasi kesiklerin bagaji cok kucuk oluyor cocuklu olunca kocaman alan gerekiyor:confused:
Bir de oto koltugu eklwniyorya baya daraliyor arac.
tesekkur ederim yorumunuz icin :KK36:
Ben de alırsın ford olursun Lord demeye gelmiştim

B max c max Mondeo focus seç beğen al
vaouuww cok havalii :cool:
hepsine bakalim biz :KK68:
Jetta da guzel ya da passat olabilir
tesekkur ederimm :KK68:

Audi cocuklar icin korkunc bir araba
Arkada insanin acaip midesi bulaniyor
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
Saka yapiyosunuz heralde audi gayet kaliteli bi marka bizdede 110 binliralik passat var memnunum ama bütçem elverse audi alırım kesinlikle

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Passat diyorum canim ici çok genis ve rahat çok çok memnunuz sıfır istiyosaniz o fiyata yok ama ikinci ellerde vardır büyük ihtimalle herşeyi kaliteli servisi susu busu ilgileniyorlar araba gik demedi ne yollar aştık onunla

Kesinlikle Nissan Qashqai iç hacmi geniş bagajı da. İkiz bebek arabamız rahat rahat sığıyordu. Çok da rahat fazla da yakmayan bir SUV. Mutlaka tavsiye ederim. @munter üstelik tam bütçenize göre :KK66:

Bizdeki Toyota Verso 5 koltuk olanından
Normal binek araçların arka koltuklarına 2 tane çocuk koltuğu koyduğunuzda ortada kalan alana bir yetişkin oturamıyor
Ama verso tipi araçlarda iki koltuğun arasına rahatlıkla arkanıza yaslanarak oturabiliyorsunuz

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:
Biz şu an ford c max kullanıyoruz. Güzel araba cocuklu aileler icin ideal, ici genis araç. Kmsini epey artirdigimiz sıfır araç almak istiyoruz. Uzun araştırmalarımız sonucunda honda civic almaya karar verdik. Iki aracı da tavsiye edebilirim. Ikıncı elleri ayırdığınız bütçe etrafında değişiyor. Hangisini alırsanız alın kazasız belasız Gül e Gül e kullanın:)

90 binlira gibi bi parayı renault vs. gibi kalitesiz markaya harcamam. Her aracı fiyasko.

Sıfır almam 2.el alırım 4 büyüklerden Vw, Bmw , audi, mercedes grubu tercih ederim.

Eğer bunlar olmayacaksa da Opel, Honda gibi markaları tercih ederdim.
Bunlarin disinda Ford ve Nissan nasil ?
kalite olarak
Passat diyorum canim ici çok genis ve rahat çok çok memnunuz sıfır istiyosaniz o fiyata yok ama ikinci ellerde vardır büyük ihtimalle herşeyi kaliteli servisi susu busu ilgileniyorlar araba gik demedi ne yollar aştık onunla
ikinci ellerde km cok oluyor bizim fiyata otomatikistedigimiz icin km nin cok olmasini istemiyoruz:(
Kesinlikle Nissan Qashqai iç hacmi geniş bagajı da. İkiz bebek arabamız rahat rahat sığıyordu. Çok da rahat fazla da yakmayan bir SUV. Mutlaka tavsiye ederim. @munter üstelik tam bütçenize göre :KK66:
o araci da cok begeniyorum ama 2010 2011 modellere bile bizim paraya yok :(
Bi galerici kızı olarak wosvagen diyorum o bütçe için bmw de olabilir 2. El
tesekkurler:)
Bizdeki Toyota Verso 5 koltuk olanından
Normal binek araçların arka koltuklarına 2 tane çocuk koltuğu koyduğunuzda ortada kalan alana bir yetişkin oturamıyor
Ama verso tipi araçlarda iki koltuğun arasına rahatlıkla arkanıza yaslanarak oturabiliyorsunuz
Cok onemli bir ayrinti tesekkurler
ona da bakalim tesekkurler

Biz şu an ford c max kullanıyoruz. Güzel araba cocuklu aileler icin ideal, ici genis araç. Kmsini epey artirdigimiz sıfır araç almak istiyoruz. Uzun araştırmalarımız sonucunda honda civic almaya karar verdik. Iki aracı da tavsiye edebilirim. Ikıncı elleri ayırdığınız bütçe etrafında değişiyor. Hangisini alırsanız alın kazasız belasız Gül e Gül e kullanın:)
cok tesekkurler siz de kazasiz belasiz skintisiz kullanin ins. Ne guzel siz netlesmissiniz darisi basimiza :)

Back
X