Guzel Bir Dert! Araba

Tecrubesinden bahsetmemis , kendisi de renault kullandigini soylemis
Saglamligi konusunda tecrubeden bahseden benim
Anlayamamissiniz okuduklarinizi
Tekrar alintilarsaniz kibleyecegim sizi
Yeter artik , alintilayip durmayin

Bizde Toyota verso kullanıyoruz eşim satsam yine aynısından alırım der hep
Çok seviyoruz bizde arabamızı
Sizde kazasız belasız kullanın inş

Basit insanlarla uğraşmak zor gerçekten. Sabit fikirli

Ben Skoda rapid spaceback ve Opel astra hb Sahibi oldum. Opel çok daha lüks, donanımlı ve güçlü ancak Skodanın kullanımı daha rahat, vites geçişleri daha güzel ve yakıt tüketimi daha az. Şimdi Opel var ama hala her Skoda rapid gördüğümde ay arabam deyip seviyorum.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim hangi marka model sizin ki ?

Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlar
Renault en cok satan ve en saglam araclardan
Senelerdir kullanirim hicbir sikayetim olmadi
Tekrar bir arastiralim tesekkur ederim
evet ya maalesef oyle bir durum var yoksa guzel araba fiyatlarida uygun ama piyasasi olmayinca almak riskli oluyor tesekkur ederim yorumunuz icin
90000 tlye ikinci el passat alabilirsiniz rahatlıkla.
ya fiyatlar o kadar ucuk ki o fiyata ya km cok yuksek ya agir hsar kayitli
bir de buyuksehir de oturmuyoruz haliyle secenek pek yok
tesekkur ederim yorumunuz icin
Volkswagen’in kısaltmasıdır vw.
İkinci ellerde audi bulabilirsiniz dediğiniz rakama. Ama sıfır alacaksanız çok zor.
ayy kendimi cok cahil hissettim ikinci el bakiyoruz ama bu araclar com kaliteli olduklarindan ikinci elleri bile pahali ucuzlarda ya skinti var ya cok eski ya cokkullanilmis

golf kucuk olur da passat guzel genis onunda parasi cok ikinci el olunca duzgun ugrastirmayan bir sey olsun istiyoruz bu markalarin fiyatlari cok yuksek

Arabam reno captur, dizel otomatik,tuksek araç kullanımı rahat. Koltuk genişliği fena değil ama bagaj yeterli değil bana göre.uc çocuğum var çünkü bir tık daha büyük lazim
bagaj onemli bizim icin bebek arabamiz cok buyuk haliyle cantasiydi kangurusuydu derken bir de alis veris camtalari eklenecek kocaman bir bagaj lazim

hon.... civic var eşimde çok memnun ama fiyatları arttı maalesef bu sene 125 ustunde 2. el alınabilir ama gene de
ay fiyat konusu cok fena sogan ve patatea 5 lira olduktan sonra araçların artmis olmasi normal geliyor
yine de bakariz tabi ki tesekkurler
Benim arabam Seat leon inanılmaz keyif alıyorum kullanırken . Şimdilerde değiştireceğiz yine leon alacağım
bakayim bende yorumunuz icin tesekkurler
Kesinlikle beyaz esya gibi sans isi. Ford un araci var arkadasimizda onlar da memnunyakiti falan da iyi onun modellerine de bakiyoruz.
ah volvooo ahh ne guzel arabadir
fiyatlari cok pahalii
megan cok onerildi tekrar bakacagiz
fiyattan dolayi wolswagen volvo faln bakamiyoruz. Dehset bir pahalilik var 2. el olacagi icin yasi kucuk olsun diyoruz fiyatlar full yukari cikiyor
ben de honda diyorum. Muhteşem bi araç ikinci el 90000 e alınabilecek modelleri mevcuttur sanırım. şu andaki aracımız honda. değiştirmiş olsak yine honda alırız diye konuştuk eşimle hatta
Bakalim biz de tesekkurler
tesekkur ederimm
suzuki vitara var bizde çok memnunuz, 2 çocuğumuz var. az yakıyor otomatik ve kullanisli. ancak sifiri şuan 90bini aşıyor fiyatları biz geçen ekim ayında bu fiyata almıştık
2. elleri bile asiyor kaliteli araclarin fiyatlari cok yuksek ancak ota halliler bizim fiyata yakin yoksa suzikiyi cok swverimm
superb baktik da pahali maalesef
yasi buyuk agir hasar kaydi falan olanlar bizim meblaglarda o larida biznistemiyoruz skintili olur diye
Ikinci el kadjar ici cok genis sarsinti olayi ben hissetmedim suana kadar dediginiz paraya da vardir sanirim bayadir bakmiyorum ama
bakacagim baya kadraj yorumu geldi tesekkurler
Suzuki vitara öneririm.
tesekkurler
volvo v40 cok iyi bir araba bu fiyata yeni modellerini bulabilirsiniz
saglam ve sürüsü cok güzel
tesekkur ederim
2. El araca 90.000 cok mantikli degil bana gore 60a 70e 2. El isteklerinizi karsilayacak arac bulabilirsin. Gerisini de bankaya atarsin.
ya aslinda oda var ama otomatik araclar cok pahali manuel olsa bu fiyata iki tane alinir. Hani az kullanilmisi olsun bassimizi agirtmasin istiyoruz. Temiz bir sey olsun diyoruz ona ragmen inanin 90 bin e yok gibi bir sey
Wolswogan dir muhtemelen. Peugeot un 3008 i çok güzel bide hundai nin ix 35 i
ix 35 i ben de cok begeniyorum ama fiyatlar yuksrk
pwugwti esim sevmiyor
Hemen bakiyorum tesekkur ederimm
arkasi kesiklerin bagaji cok kucuk oluyor cocuklu olunca kocaman alan gerekiyor
Bir de oto koltugu eklwniyorya baya daraliyor arac.
Ben de alırsın ford olursun Lord demeye gelmiştim

B max c max Mondeo focus seç beğen al
vaouuww cok havalii
hepsine bakalim biz
Jetta da guzel ya da passat olabilir
tesekkur ederimm

Audi cocuklar icin korkunc bir araba
Arkada insanin acaip midesi bulaniyor
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
Saka yapiyosunuz heralde audi gayet kaliteli bi marka bizdede 110 binliralik passat var memnunum ama bütçem elverse audi alırım kesinlikle

Passat diyorum canim ici çok genis ve rahat çok çok memnunuz sıfır istiyosaniz o fiyata yok ama ikinci ellerde vardır büyük ihtimalle herşeyi kaliteli servisi susu busu ilgileniyorlar araba gik demedi ne yollar aştık onunla

Kesinlikle Nissan Qashqai iç hacmi geniş bagajı da. İkiz bebek arabamız rahat rahat sığıyordu. Çok da rahat fazla da yakmayan bir SUV. Mutlaka tavsiye ederim. @munter üstelik tam bütçenize göre

Bizdeki Toyota Verso 5 koltuk olanından
Normal binek araçların arka koltuklarına 2 tane çocuk koltuğu koyduğunuzda ortada kalan alana bir yetişkin oturamıyor
Ama verso tipi araçlarda iki koltuğun arasına rahatlıkla arkanıza yaslanarak oturabiliyorsunuz

Biz şu an ford c max kullanıyoruz. Güzel araba cocuklu aileler icin ideal, ici genis araç. Kmsini epey artirdigimiz sıfır araç almak istiyoruz. Uzun araştırmalarımız sonucunda honda civic almaya karar verdik. Iki aracı da tavsiye edebilirim. Ikıncı elleri ayırdığınız bütçe etrafında değişiyor. Hangisini alırsanız alın kazasız belasız Gül e Gül e kullanın:)

Bunlarin disinda Ford ve Nissan nasil ?
kalite olarak
ikinci ellerde km cok oluyor bizim fiyata otomatikistedigimiz icin km nin cok olmasini istemiyoruz
Kesinlikle Nissan Qashqai iç hacmi geniş bagajı da. İkiz bebek arabamız rahat rahat sığıyordu. Çok da rahat fazla da yakmayan bir SUV. Mutlaka tavsiye ederim. @munter üstelik tam bütçenize göre
o araci da cok begeniyorum ama 2010 2011 modellere bile bizim paraya yok
Bi galerici kızı olarak wosvagen diyorum o bütçe için bmw de olabilir 2. El
tesekkurler:)
Cok onemli bir ayrinti tesekkurler
ona da bakalim tesekkurler

cok tesekkurler siz de kazasiz belasiz skintisiz kullanin ins. Ne guzel siz netlesmissiniz darisi basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…