Audi cocuklar icin korkunc bir arabaVw veya audi modelleri çok iyi.
ikinci el olacak.Sifir mi alicaksiniz?
0 ise butcenize gore renault megane alabilirsiniz
Ikinci el ise kadjar'i siddetle tavsiye ederim
Vw nedir hic duymadim desemVw veya audi modelleri çok iyi.
Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlarikinci el olacak.
Renoyu esim pek istemiyor. Megan degilde ladjari Ben begeniyorum aslinda baya guzel.
Kadjar in ici genis mi yakindan gormedim de resimlerde genis gelmedi . Bebegim var alt degistirme islemlerini rahat yapmak istiyorum da.
maalesef onlarda pahali iyi olan me varsa pahaliVolkswagen Passat hatcbag iyi araba ..Fakat bütçenizi aşabilir
Bizim araba Audi A3. Memnunuz. Amortisör ayarında sıkıntı varsa öyle bir sorun yaşanmış olabilir. Ben çoğunlukla arkada çocukların yanında oturuyorum. Mide bulantısı falan yaşamadım. Passat da kullandı eşim. Ondan da memnunduk. Aile arabası ikisi de bence.Audi cocuklar icin korkunc bir araba
Arkada insanin acaip midesi bulaniyor
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
90000 tlye ikinci el passat alabilirsiniz rahatlıkla.maalesef onlarda pahali iyi olan me varsa pahali
Ya bir benmiyim diyordum. Hani suya ma dediğim dönemlerde Q7 bindim arkada oturdum yol boyu Allahım dolmuşla gitsem daha az sarsılır daha az midem bulanırdıAudi cocuklar icin korkunc bir araba
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
Araba galeriden ciktigi gun bindim , ilk gunden amortisorde sorun olur mu bilemedimBizim araba Audi A3. Memnunuz. Amortisör ayarında sıkıntı varsa öyle bir sorun yaşanmış olabilir. Ben çoğunlukla arkada çocukların yanında oturuyorum. Mide bulantısı falan yaşamadım. Passat da kullandı eşim. Ondan da memnunduk. Aile arabası ikisi de bence.
Volkswagen’in kısaltmasıdır vw.Vw nedir hic duymadim desem
audi guzel ama pahali bu paralara yok
Valla benim audilerle ilgili duydugum bir mevzu bu ama konu sahibinin de varmis cok memnunmusYa bir benmiyim diyordum. Hani suya ma dediğim dönemlerde Q7 bindim arkada oturdum yol boyu Allahım dolmuşla gitsem daha az sarsılır daha az midem bulanırdı
Renault kesinlikle sağlam bir araba değildir. Siz çok şükür hiç problem yaşamamışsınız fakat olası bir kazada kağıt gibi olur.Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlar
Renault en cok satan ve en saglam araclardan
Senelerdir kullanirim hicbir sikayetim olmadi
400 bin bir arabaya veremem ben verenler güle güle binsinler kıyamam vallaAudi cocuklar icin korkunc bir araba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?