• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenme sorunum var

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Ben 5yasindayken annem ve babam ayrildi. Annem surekli beni ve kardesimi birakip baska birileriyle gitti ve ben ananemin yaninda büyüdüm. Annem beni sadece ihtiyaclari oldugunda ve sıkıntıları oldugunda aradi. Babam yeni evlilik yapti ve hic arayip sormadi. Ananem arkadaslarimla bulusmami bile kisitladigi icin acikcasi cogu zaman yalan soyledim. Simdi evliyim ve annemin esimin soyledigi herseyin altinda bi yanlislik ariyorum. Surekli aldatiliyo muyum dusuncesi var. Esim yurtdisinda ve vize islemlerim olana kadar ayriyiz. Ama bu sure beni yiyip bitiriyo. Bikac dakika gec mesaj atsa hemen suphleniyorum. Ne yapmam lazim nasil kurtulurum bundan?

Benim size tavsiyem; eşinizle bu durumu konuşmanız. Çok kendisine aksettirmeden, belki de şaka yoluyla ya da açık açık ifade etmek(örneğin yaşadığınız tecrübeden ötürü böyle hissettiğiniz/korktuğunuzu söyleyebilirsiz.). Eşinize güvenmeye çalışın. Gereksiz kıskançlıklar ya da panikler yaparak önce kendinize daha sonra eşinize zarar verirsiniz. Bir de agresif olmayın. Bu kadar çok düşünmeyin. Yaşadığınız onca hassas şeye rağmen bir evlilik yapmışınız ve birbiriniz seviyorsunuz. Bu her şeyden daha önemli. Sevgiler. :)

Benim size tavsiyem; eşinizle bu durumu konuşmanız. Çok kendisine aksettirmeden, belki de şaka yoluyla ya da açık açık ifade etmek(örneğin yaşadığınız tecrübeden ötürü böyle hissettiğiniz/korktuğunuzu söyleyebilirsiz.). Eşinize güvenmeye çalışın. Gereksiz kıskançlıklar ya da panikler yaparak önce kendinize daha sonra eşinize zarar verirsiniz. Bir de agresif olmayın. Bu kadar çok düşünmeyin. Yaşadığınız onca hassas şeye rağmen bir evlilik yapmışınız ve birbiriniz seviyorsunuz. Bu her şeyden daha önemli. Sevgiler. :)
Mesajinizi okumamla rahatlamam bir oldu diyebilirim. Aslinda konusulabilcek tarzda esim simdi aramizda mesafe oldugundan mesajla anlasamiyoruz sadece. Hem kendimi kontrol altinda tutmaua çalışıyorum ama bazen raydan çıktığım oluyo tabiki.

Back