güvenim sarsıldı

zerrinhoca84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
59
13
Herkese merhaba, erkek arkadaşımla ilgili bir güven problemim var.
yaklaşık 6 aydır birlikteyiz, ilk başladığımız günden beri onun iş yerindeki bir kızdan dolayı bir problem yaşamıştık, kız zamanında buna yaklaşmış ama benim ki istememiş, neyse ben buna dedim ki , ikimizin arasındaki geçen diyalogları senden benden baskası bilemez dedim, sonra bu kızın facebooku var mı sende diye sordum, hayır dedi zaten facebookunu dondurmuş o dedi, bu kızın en yakın arkadası da benimle aynı okulda, benim agzımdan falan laf aramalara başlayınca biz erkek arkadasımla farkettik ki bu iki kız bizim aramızı bozmaya çalışıyolar, iş dısında muhattap olmama kararı aldık...

Bir süre sonra beraber otururken bu bana face den bişey göstcek baktım kızın fotosu var, ee dedim hani kız sende ekli değildi, ya ben ekli değil demedim kapattı dedim falan kıvırmaya başladı, hemen listemden sileyim dedi, hayır dedim , o zaman takibi bırakayım sayfama cıkmasın dedi... öyle kaldı

bu kız bi süre sonra erkek arkadasımı arayıp bir sürü sey saydırmış, sevgilin sağda solda benim hakkımda konusuyor , haddini bilsin diye, benimki de agzının payını vermiş,ki söylediğim tek şey kızdan hoşlanmıyorum ,bence tekin biri değil demiştim,o telefon konuşmasından sonra erkek arkadasım baya baya kızı azarladını bi daha iş dısında hiç muhattap olmayacagını söyledi,,

Sinirden patladığim duruma gelince de dün gece face i actım, bi baktım benim anasayfamda kızın fotosu var , benimki yorum yapmış, x hanım fotonuz şuna şuna benziyor diye gülücük koymuş, kızda evet x bey aynen öyle demiş o da gülücük koymuş,
hemen whatssaptan mesaj attım sen nasıl böyle bişey yaparsın , ben ssna nasıl güvenicem artık dedim , kız bundan yaptıgı ve söylediği hersey için özür dilemiş ve bunu iş yerinde bunun sorumlu oldugu bi sıkıntıdan kurtarmış bu da affetmiş,geceden beri özür diliyor , yapmamalıydım affet çok büyük bir hata yaptım düşünemedim dedi.yyorumu hemen kaldırdım dedi baktım kkz fotoyu saklamış,
güvenim inanılmaz sarsıldı bu konuda daha öncede bi kaç bişeyde beni üzmemek için yalan söylediğini anlamıştım ama artık iyice canım sıkıldı
sizce nasıl davranmalıyım

ikinizi de kaybetmek istemiyor sanki. Egosu tatmin oluyordur kız ona karşı bişey hissediyorsa. Bu durumda ne yapman gerek bilmiyorum ama belliki kız biraz fena bişey. Silmesini istesen bile kız senden rahatsız olmuyor gizli gizli görüşmeyi bile kabul edecek kapasitede bence

Bu erkeklere guven olmuyor. Hangimiz yasamiyoruz ki bu guvensizligi. Bir kadinin kendisinden hoslandigini bilen erkek, korkutuk asik da olsa, illaki guven sarsacak birseyler yapigorlar. Nasil bi mayasi bozukluktur anlamadim ama, goruyorum ki, baska kadinlara hayir diyen erkek yok! Ben simdi sevgilinizin, telefonda o kiza kizdigina da inanmadim. Belkide size oyle soyledi. Bi de merak ettim fotografta neye benzedigini yazmis?
Facebookdan sildirin, ozel sektordeyse, ordan ayrilsin baska is bulsun. Yoksa bu boyle ilerleyerek devam eder.

Güvenmemekte haklısınız,kaybolan güven de geri gelmiyor maalesef
Ben kendi hem cinslerimden çok korkuyorum, kafasına birini koyarlarsa er ya da geç başarılı oluyorlar. İşini değiştirmezmi sevgiliniz?

Sizin bu kadar tepkili olmanıza rağmen nasıl böyle birşey yapar bide senin göreceğini bile bile yapması ya hala kıza ilgi duyiyor,yada sizi kıskandırmak hoşuna gidiyor,yada çok dengesiz ne yaptığını bilmiyor hemen özrünü kabul etme biraz aklı başına gelsin böyle dengesiz tavırlarda bulunmasın ne istediğine bir karar versin

Bunun totosunu fazlaca kaldırmışsınız , ayrılın demem ama sizi sevdiğini sanmıyorum ben olsam yol yakınken ayrılırdım ilerde aldatma potansiyeli yüksek...

Özel sektörde evet, iş değiştirebilir ama çalıştıgı şirkette durumu iyi,, kıza karşı bişey hissettiğini düşünmüyorum ama bu kadar düşüncesiz olması beni çıldırttı
Mesaj attım ona , senin hiç hoşlanmadığın , bizim aramızı bozmaya çalışan bir erkeğin fotosuna gülücüklü bir yorum yapsam hoşuna gider mi diye, defalarca özür diliyor düşünemedim dedi

Sizi uzmemek icin de yalan soylemis daha evvel...

Uzmemek icin yalan soylemek neyin kafasiysa zaten.

Uzmemek icin yalan soyle.

Diger kizi yedekte tumak icin yalan soyle.

Yedekte tuttugun belli olmasin diye yalan soyle.

Soyle de soyle...

Bir cogumuz hayatimizdaki insanin yalani su yuzune cikmadigi icin ayakta uyuyoruz.

Siz her sey ortadayken 'nasil davranmaliyim' diye soruyorsunuz.

Sizce?

Ben olsam asla güvenmezdim. Dürüst degil. Kac yasinda bu kiz ve erkek arkadasin?

Güvenmemekte haklısınız,kaybolan güven de geri gelmiyor maalesef
Ben kendi hem cinslerimden çok korkuyorum, kafasına birini koyarlarsa er ya da geç başarılı oluyorlar. İşini değiştirmezmi sevgiliniz?
niye başarılı oluyorlar..adamlar fazla mal göz çıkarmaz diye düşündüğünden :))))yoksa onun başarısı falan yok

ben buraya yeni üye olan biriyim eger böyle bir durumun varsa kesinlikle koşarak kaç ve arkana kesinlikle bakma ..ne kadar seversen sev ya da ne kadar aşık olursan ol kesinlikle uzaklaş sana sadece zararı dokunur bu kişinin ya da bu durumun

6 ay ne ki ben 4 yillik iliskimde 1 hafta once guvenim yerle bir oldu..
Insan nasil bir aci yasiyor tarifi yok..

6 ay ne ki ben 4 yillik iliskimde 1 hafta once guvenim yerle bir oldu..
Insan nasil bir aci yasiyor tarifi yok..
Canım benim , çok acı bir durum anlıyorum , erkek milleti neden böyle tuhaf işte..

Ben şimdi karne tatilindeyim diye memleketteyim , az önce mesaj attı tekrar hala özür dileyip duruyor, benim güvenim sarsıldı artık sana güvenemem çok zor dedim , çok kırıldım dedim, çok büyük bir salaklık ettim affet diyor, az sonra telde konuscam kızı direk silmesini ve işyerinden o departmandan ayrılıp başka departmana gecmesini söylicem

bak benim başımdan gecti 5 ay oldu ama her günüm gözyasıyla geciyor canım benim sen bilirsin biz ne desek boş ama benden sana tavsiye kimse değişmiyor değişmeyecekte yarın bir gün çok daha kötü şeyler yaşama ihtimalin yüksek ama yaşayan bilir inan bana ben vaktinde uzaklaşsaydım evliliğime az kala dünyam yıklmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…