güvenim sarsıldı

Süründürün o süre zarfında da size ve o kıza karşı nasıl olduğunu sürekli gözlemleyin ona göre karar verin

birincisi ikinizi yürütmek isteyecek kadar karaktersiz, ikincisi daha 6 ayda yakalanacak kadar da salak...

koşarak uzaklaş :)

Bence de bir yeri kalkmış ,hem sizle çıkıyor hem de diğer kızın ilgisine cevapsız kalmıyor.
Ben olsam ayrılırdım,güven çok çok önemli ,siz niye diken üstünde duracaksınız ki ?
Keyfime bakıp,gezer tozar,arkadaşlarla fotolar atardım ,biraz o diken üstünde olsun.
Böyle ömür geçmez ki hem.

Herkese merhaba, erkek arkadaşımla ilgili bir güven problemim var.
yaklaşık 6 aydır birlikteyiz, ilk başladığımız günden beri onun iş yerindeki bir kızdan dolayı bir problem yaşamıştık, kız zamanında buna yaklaşmış ama benim ki istememiş, neyse ben buna dedim ki , ikimizin arasındaki geçen diyalogları senden benden baskası bilemez dedim, sonra bu kızın facebooku var mı sende diye sordum, hayır dedi zaten facebookunu dondurmuş o dedi, bu kızın en yakın arkadası da benimle aynı okulda, benim agzımdan falan laf aramalara başlayınca biz erkek arkadasımla farkettik ki bu iki kız bizim aramızı bozmaya çalışıyolar, iş dısında muhattap olmama kararı aldık...

Bir süre sonra beraber otururken bu bana face den bişey göstcek baktım kızın fotosu var, ee dedim hani kız sende ekli değildi, ya ben ekli değil demedim kapattı dedim falan kıvırmaya başladı, hemen listemden sileyim dedi, hayır dedim , o zaman takibi bırakayım sayfama cıkmasın dedi... öyle kaldı

bu kız bi süre sonra erkek arkadasımı arayıp bir sürü sey saydırmış, sevgilin sağda solda benim hakkımda konusuyor , haddini bilsin diye, benimki de agzının payını vermiş,ki söylediğim tek şey kızdan hoşlanmıyorum ,bence tekin biri değil demiştim,o telefon konuşmasından sonra erkek arkadasım baya baya kızı azarladını bi daha iş dısında hiç muhattap olmayacagını söyledi,,

Sinirden patladığim duruma gelince de dün gece face i actım, bi baktım benim anasayfamda kızın fotosu var , benimki yorum yapmış, x hanım fotonuz şuna şuna benziyor diye gülücük koymuş, kızda evet x bey aynen öyle demiş o da gülücük koymuş,
hemen whatssaptan mesaj attım sen nasıl böyle bişey yaparsın , ben ssna nasıl güvenicem artık dedim , kız bundan yaptıgı ve söylediği hersey için özür dilemiş ve bunu iş yerinde bunun sorumlu oldugu bi sıkıntıdan kurtarmış bu da affetmiş,geceden beri özür diliyor , yapmamalıydım affet çok büyük bir hata yaptım düşünemedim dedi.yyorumu hemen kaldırdım dedi baktım kkz fotoyu saklamış,
güvenim inanılmaz sarsıldı bu konuda daha öncede bi kaç bişeyde beni üzmemek için yalan söylediğini anlamıştım ama artık iyice canım sıkıldı
sizce nasıl davranmalıyım

çok saçma bir durum
erkek arkadaşının rşyakar biri olduğunu düşündürdü şu anlattıkların
belkide kızı azarlamadı senin arkanda durmadı
işin açıkcası bu işte fena halde
riyakarlık var

bu kız bi süre sonra erkek arkadasımı arayıp bir sürü sey saydırmış, sevgilin sağda solda benim hakkımda konusuyor , haddini bilsin diye, benimki de agzının payını vermiş,ki söylediğim tek şey kızdan hoşlanmıyorum ,bence tekin biri değil demiştim,o telefon konuşmasından sonra erkek arkadasım baya baya kızı azarladını bi daha iş dısında hiç muhattap olmayacagını söyledi,,

kıza ağzının payını verdiğinden emin misin? vermiş olsa silmek için bir saniye bile beklemezdi.

yorum yapmasıyla ilgili diyecek bir şey bulamıyorum zaten.

önce kızın kendisinde ekli olduğu konusunda yalan söylemiş.
sonra güya azarlamış, mesafe koymuş.
sonra da güyaaa o kız onu işte büyük bir sorundan kurtarmış, barışmışlar.

saftrik gibi fotosuna yorum yapmış, senin sayfanda çıkacağını düşünememiştir.

ayrıca kızın hemen kendi fotosunu saklaması da , adamın hemen kızı uyardığını, iletişime geçip bu olayı anlattığını ispatlıyor.

gerisi sana kalmış :KK14:

Süründürmek te kararlıyım, az önce telde konustuk resti çektim, kesinlikle haklısın diyo, kız bundan özür dilemiş, bu saf ta hemen affetmiş, kesnlikle ve kesinlikle anında siliyosun dedim, sildi faceden, döndüğümde de yüzyüze konusucaz dedim...

İki kızı birden idare edicek bi karakteri gercekten yok o konuda şüphem yok ama böyle bazı seylerden kıvrılmaya çalışırken yalan söylemesi çok rahatsız ediyor,, hala bile soruyorum sen o kızı takibi bıraktın nasıl gördün fotosunu diye,, diyo ki biri telefonumu karıstırdı heRhalde,, ya dedim telin şifreli kim karıstırcak deli etme beni, adam gibi doğruyu söyle, nasıl oldu inan bilmiyorum diyor

Süründürmek te kararlıyım, az önce telde konustuk resti çektim, kesinlikle haklısın diyo, kız bundan özür dilemiş, bu saf ta hemen affetmiş, kesnlikle ve kesinlikle anında siliyosun dedim, sildi faceden, döndüğümde de yüzyüze konusucaz dedim...

İki kızı birden idare edicek bi karakteri gercekten yok o konuda şüphem yok ama böyle bazı seylerden kıvrılmaya çalışırken yalan söylemesi çok rahatsız ediyor,, hala bile soruyorum sen o kızı takibi bıraktın nasıl gördün fotosunu diye,, diyo ki biri telefonumu karıstırdı heRhalde,, ya dedim telin şifreli kim karıstırcak deli etme beni, adam gibi doğruyu söyle, nasıl oldu inan bilmiyorum diyor

klasik yalan. ellerine yapışık gibi telefondan ayrılmazlar.
bir açık yakalandı mı da "ben yapmadım herhalde başkası yapmış, kuzenim girmiş......"

valla denemek için takibi bırakın birisini, bakın bir daha o kişinin postlarını görüyor musunuz?
bende var mesela 2-3 kişi takibi bıraktığım...
hiç bir şeylerinden haberim olmuyor.

Adamdan Özür dilemis mis
Peki sen ne olacaksin
Her şeye rağmen o kızla konuşup seni de o kıza karşı ezik durumda bıraktı
yalancı ... ne olcak

Anlattıklarınızdan sevgilinizin iş yerindeki kıza meyilli olduğunu çıkardım açıkçası ...
<İki kızı birden idare edicek bi karakteri yok >demişsiniz ama yinede emin olmayın derim ben
Yaptığı açıklamalar pek tatmin edici değil <takibi bıraktım >demiş üstüne <biri telefonumu karıstırdı heRhalde> diyerek zten komik bir şekilde olayı kıvırmaya çalışmış
Hadi diyelim biri habersizce girsin hesabına peki o birileri başka bir kızın resminin altına yorum yazacak cesareti nerden bulabiliyor veya neden böyle birşey yapıyor :/ hele böyle birşey varsa durum daha vahim

Sevgilin kac yasinda canim?

Klasik gözü aç, maymun iştahli, biraz ondan biraz da bundan olsun kafasinda, iki ilgiye tav olan karaktersiz erkek itemi..

Kusura bakma biraz saydirdim ama böyle erkeklere tahammul edemiyorum bu ne iki yüzlülük ya , onca yaşanan olaydan sonra bu ne yılışıklık böyle

X