Güvenemediğim için geri dönemem,ne yapmam gerekir?

can_yoldas1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
121
0
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.benim 3 ay önce bir ilişkim vardı..Evlenmeye kalkmak istediğimizde erkek arkadaşımının hem okulu hem askerliği olduğu için birde benim yaşım küçük olduğu için onaylamadı...Haliyle haklıydı..Daha küçüktük..Bu yüzden ayrılmak zorunda kaldık...Ben 6 sene boyunca beklerdim ama karşı tarafa güvenmem lazımdı.neden derseniz ayrılalaım dedim.1-2 gün dedi ben sensiz yapamam,hayatım sensin fln..sonra 1 hafta geçtikten sonra baktım o lafları diyen insan facesini açmış kızları eklemiş üstelik mesajda atmış kızlara telinizi verin mesajlaşalım diye..sonra bende mesaj ettim beni bu kadar severken ne olduda hemen açmışın eklemişin diye..bunların hepsi beni unutmak içinmiş diye söyledi..daha sonra bütün herşeyinin şifrelerini değiştirdi ben görmeyim diye..arkadaşlık sitelerinden mesaj alıyordu tabi bunları görmeyim diye herşeyini değiştirmişti...bende dedim sen bunları yaptıktan sonra nasıl güvenim kalsın sana diye..bunlar bitti aradan 3 ay geçti..pazar mesaj atmış..seven insan unutmaz gibilerinden..allah aşkına bütün bunları gördükten sonra nasıl güveneyim ona? en son demiştim hani arkadaş kalalım kötü şekilde bitmesin diy arada ararız sorarız hatrımızı diye..hayır olmaz dedi..şimdide diyorki 1 hafta düşünme süresi veriyorum tekrar sans verelim birbirimize diye..ben ona tekrar nasıl güveneyim ki tüm bunları gördükten sonra nasıl seveyim? kızları eklerken o kadar canım acıdı ki mesajları görünce fln ağladım hep..geri dön güvenini kazanırım dedi..yapamam dedim güvenemem..eskiye mazi diyemem diye..o yüzden geri dönmek istemiyorum..ne derseniz sizce sizin de fikrinizi almak isterim?

dönme, daha cok gençsin ve sana verdiği acıların üstünden 3 ay geçmiş. en zoru atlatmıken başa dönme.

huylu huyundan vazgeçmez canım..o mesajlar atılır yine, yalanlar söylenir, yapılanlar tekrarlanır. bunların hepsi tekrar tekrar olur... ama sen sen ol, ısıtılıp soğuyan yemeği tekrar ısıtmaya çalışma...
sonunuz belli sizin,yine evlilik konusu açılınca yine ayrılırsınız bence..

o kızlarla gönül eğlendiyor işte.. senide garantide tutmak istiyorum sanırım. bi arkaşımız "bekar erkeklerin metresleri" die bi konu açmıştı. erkek arkadaşınızda bunu yapıyor sanırım..
yaşın kaç bilmem ama yoluna bak derim sana.. insanın koynunda yıllardır yattıgı insan bile değişiyor.. 6 yıl boyuncamı değişmicek.

tabikide dönme arkadaşım üzülmek canını dahada yaksın istemiyorsan dönme çünkü böyle tiplerin yapacağı bllidir boşver önüne bak

evet haklısınız allah razı olsun herkesten..dönmeyi düşünmüyorum şimdi daha çok anladım karakteri ne kdar bozuk bie insanmış anladım..yaşım 21 daha yolum çok var..sevgili anlamında değil hayat kariyer anlamında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…