Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Vermezdim en yakınımız bile gün geliyor düşman oluyorMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Neden üzerinizde görünmemesi gerektiğini bilmiyorum ama birinden para kaçırmak isteyip başka yollara başvuranlar malesef hep hüsrana uğradı cevremde gördüğüm kadarıylaMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Altın al banka kasasına kirala koyMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?