- 18 Ağustos 2016
- 4.875
- 20.129
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır.Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Hayir veker fiziki altina veya dovize cevirip kendim saklardim .Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Ağzınıza sağlık ne güzel anlatmışsınızAnladığım kadarıyla hırsız şu bu endişesinden ziyade, birinden/birilerinden saklamaya çalışıyorsunuz.
3000 dolar civarı bir para.
İnanın bu miktar dolar o kadar az yer kaplar ki, pek çok yerde belli etmeden saklayabilirsiniz.
Ben kimseye emanet etmem, paraya ilişkin güven meselesinden değil.
Birinden para saklıyorsam, parayı o kişiden/kişilerden sakladığımı ikinci bir kişinin bilmesini istemem.
Gün olur devran döner, bir gün bir yerde bilerek/bilmeyerek bir boşboğazlık eder, vs...
Eğer durum böyleyse, kendi sırrınıza kendiniz sahip çıkın, başınız ağrımaz.
Bu devirde kimseye güvenip bir şey emanet etmemek gerek. Birine verirsiniz kaybeder, çalınır, dolandırılır. İlla güvendiğiniz kişinin bir şey yapmasına gerek yok. Hesabınızda görünsün istemiyorsanız paranızı çekin altın yapın, dolar yapın saklayın kendiniz.Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Asla , çek altın yap sakla bi yereMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
benim güvenebileceğim bi kaç kişi var, eğer onlar da kabul ederse bırakırdım.. bu kadar parayı veya altının sorumluluğunu herkes almak istemeyebilir.Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
NoMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Güvendiğim kişiye veririm tabi ki. Güvendiğim kişi sayısı az ama.Merhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
Hayır o yüzden deil eşimle boşanma aşamaındayız ben bekarken bu parayı biriktirmişim ama evlendikden sonra bankaya yatırdım kendi biriktirdim parayı ortak mal olarak mahkemede paylaşmak istemiyorum asıl sebep budursiz devletten yardım alabilmek için mi bu parayı üstünüzde göstermemeye çalışıyorsunuz? çok ilginçsiniz yani, böyle üçkağıt yapıyorsanız hele. 100 bin ne ki bi bilezik parası.