annem-babam-kardeşim- halam hariç kimseye vermem. güvenmemek de değli, illa bi b*kluk çıkar birine bişe emanet edince. gerek duymam suyu bulandırmaya. yoksa en yakın arkadaşıma cok güvenirim sadece bana değil cok dürüst ve iyi niyetli biri genel olarak ama yine de para pul mevzusuna karıştırmam aşırı gerekmedikçe.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güvendiginiz birine paranızı emanet edermiydiniz
- Konu Sahibi nzg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- güven duyma para aktarma para biriktirme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Altın ya da dövize çevirip saklamak daha mantıklı sanki. Bizim ailede para emanet etmek çok yaygındır ama ben öyle bir insan değilim. Güvenmemekten ziyade bir insanı emanet yükü altına sokmayı sevmiyorum. Emanet almaktan da vermekten de hoşlanmıyorum. Ama bunu tercih eden çok insan da var tabii.
- 17 Şubat 2015
- 7.871
- 21.092
- 348
- 14 Haziran 2023
- 7.024
- 22.233
- 268
- 33
HayırMerhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
- 1 Kasım 2023
- 699
- 1.403
- 28
- 31
Biraz üstte bugün açılmış bir konu var.Konu ismi ev yüzünden ailemle aram bozuldu.Satılan bir ev ve para yüzünden bir kadının hakkını yemeye çalışan anne ve abla konusu. Buradan pay biçin ablası ve annesi bunu yapıyor kadına. Sizce emanet edilir mi? Giden gelmez. Kimseye güvenme hele maddi konularda. Fiziki aitına veya fiziki dövize çevir.erhaba çok uzatmak istemedim için kısaca sormak istedim bayan arkadaslarımın fikirlerini merak ettim bankada 100 bın TL'den fazla paranız olsa üzerinizde gözükmemesi gereken durumlarınız olsa güvendiginiz birine emanet olarak verir miydiniz
- 12 Ekim 2022
- 1.686
- 4.211
- 63
- 1 Mayıs 2023
- 1.855
- 5.615
- 78
- 6 Temmuz 2023
- 5.916
- 23.454
- 268
- 18 Eylül 2013
- 1.520
- 3.126
- 333
- 17 Mayıs 2011
- 1.067
- 4.019
- 333
Anladığım kadarıyla hırsız şu bu endişesinden ziyade, birinden/birilerinden saklamaya çalışıyorsunuz.
3000 dolar civarı bir para.
İnanın bu miktar dolar o kadar az yer kaplar ki, pek çok yerde belli etmeden saklayabilirsiniz.
Ben kimseye emanet etmem, paraya ilişkin güven meselesinden değil.
Birinden para saklıyorsam, parayı o kişiden/kişilerden sakladığımı ikinci bir kişinin bilmesini istemem.
Gün olur devran döner, bir gün bir yerde bilerek/bilmeyerek bir boşboğazlık eder, vs...
Eğer durum böyleyse, kendi sırrınıza kendiniz sahip çıkın, başınız ağrımaz.
3000 dolar civarı bir para.
İnanın bu miktar dolar o kadar az yer kaplar ki, pek çok yerde belli etmeden saklayabilirsiniz.
Ben kimseye emanet etmem, paraya ilişkin güven meselesinden değil.
Birinden para saklıyorsam, parayı o kişiden/kişilerden sakladığımı ikinci bir kişinin bilmesini istemem.
Gün olur devran döner, bir gün bir yerde bilerek/bilmeyerek bir boşboğazlık eder, vs...
Eğer durum böyleyse, kendi sırrınıza kendiniz sahip çıkın, başınız ağrımaz.
Son düzenleme: