Canim tam olarak problem ne ..sizde..oncelikle probleme odakli olman lazim..kimse yokmu
Canim tam olarak problem ne ..sizde..oncelikle probleme odakli olman lazim..
Yani esinizin sperminde..veya yumurtrezerv azliginda ve rahminizde herhangi bir problem yoksa...guvenc karlikaya cok dogru bir doktor olacagini dusunuyorum.yaptigi isler cok guzel.ve basariili..ben istanbula gelebiliyo olsaydim kesinlikle guvenc karlikayayayi tercih ederdim..ikiside basarili doktorlar oldugunu duaunuyorum ..erbil yagmurun olumsuz negagifle sonuclananan transferlerine denk geldim..guvenc beyin denk gelmedim..belki onunda vardir..ama guvenc beyden memnun olmayan bir kisi bile duymadim..bilemiyorumm...tek sorun yaşım
Bahceci galiba oranında doktorları iyi ama kurum bana cok itici geliyorCem çelik
Ben varım. Geçen ay girdiğim ve negatif sonuçlanan transferim mevcut ve komplikasyon oluşup sağlığımın bozulması da cabası. Güvenç beyi tercih ettiğimize çok pişman olduk. Güvenç beyi başarılı gösteren tek faktörün Bahçeci'nin embryoloji laboratuvarının imkanları ve sorunsuz hastaları olduğunu düşünüyorum (Söylediğine göre hiçbir sorunum olmamasına rağmen bende bile başarılı olamadıYani esinizin sperminde..veya yumurtrezerv azliginda ve rahminizde herhangi bir problem yoksa...guvenc karlikaya cok dogru bir doktor olacagini dusunuyorum.yaptigi isler cok guzel.ve basariili..ben istanbula gelebiliyo olsaydim kesinlikle guvenc karlikayayayi tercih ederdim..ikiside basarili doktorlar oldugunu duaunuyorum ..erbil yagmurun olumsuz negagifle sonuclananan transferlerine denk geldim..guvenc beyin denk gelmedim..belki onunda vardir..ama guvenc beyden memnun olmayan bir kisi bile duymadim..bilemiyorumm...
Ben varım. Geçen ay girdiğim ve negatif sonuçlanan transferim mevcut ve komplikasyon oluşup sağlığımın bozulması da cabası. Güvenç beyi tercih ettiğimize çok pişman olduk. Güvenç beyi başarılı gösteren tek faktörün Bahçeci'nin embryoloji laboratuvarının imkanları ve sorunsuz hastaları olduğunu düşünüyorum (Söylediğine göre hiçbir sorunum olmamasına rağmen bende bile başarılı olamadı) Hastayla durumunu değerlendirmeden, onay almadan kendi bildiğini okuyarak klasik tedavi yapıyor, başarısız olunca da "garanti veremediğimi söyledim" diye sorumluluktan kaçıyor. Adam başarısızlığın nedenini sonuna kadar araştıracağı, çözüm sunacağı yerde "sabırlı ol bir daha dene, başarırsın" diyor. Zannediyor ki ben onun deneme tahtasıyım, eşim de o parayı kolay kazanıyor. Hasta yoğunluğu olduğundan seçtiği (reklamını yapabilecek, ağzı iyi laf yapan) hastalarla ilgileniyor, diğer hastalarına zaman bile ayırmıyor. Erbil bey hakkında yorum yapamayacağım, çünkü kendisiyle hiç tanışmadım. Ama kime gitmeyeceğinizi yaşadıklarımdan sonra gözüm kapalı söyleyebilirim
Ne de güzel ifade etmişsiniz ağzınıza sağlık, reklamını yapabilecek ve ağzı laf yapan hastalarla ilgileniyor diyerek... Aynen katılıyorum.Ben varım. Geçen ay girdiğim ve negatif sonuçlanan transferim mevcut ve komplikasyon oluşup sağlığımın bozulması da cabası. Güvenç beyi tercih ettiğimize çok pişman olduk. Güvenç beyi başarılı gösteren tek faktörün Bahçeci'nin embryoloji laboratuvarının imkanları ve sorunsuz hastaları olduğunu düşünüyorum (Söylediğine göre hiçbir sorunum olmamasına rağmen bende bile başarılı olamadı) Hastayla durumunu değerlendirmeden, onay almadan kendi bildiğini okuyarak klasik tedavi yapıyor, başarısız olunca da "garanti veremediğimi söyledim" diye sorumluluktan kaçıyor. Adam başarısızlığın nedenini sonuna kadar araştıracağı, çözüm sunacağı yerde "sabırlı ol bir daha dene, başarırsın" diyor. Zannediyor ki ben onun deneme tahtasıyım, eşim de o parayı kolay kazanıyor. Hasta yoğunluğu olduğundan seçtiği (reklamını yapabilecek, ağzı iyi laf yapan) hastalarla ilgileniyor, diğer hastalarına zaman bile ayırmıyor. Erbil bey hakkında yorum yapamayacağım, çünkü kendisiyle hiç tanışmadım. Ama kime gitmeyeceğinizi yaşadıklarımdan sonra gözüm kapalı söyleyebilirim
Reklam gibi olmasın ama doğum öncesi hazırlık yapan bir doktor var Murat Berksoy, Istanbul'da. Daha önce Alman Hastanesi ve Bahçeci bünyesinde çalışmış. Fiyatları çok düşük diyemem, belki görüşülebilir ama, deneme öncesi kendisinde hazırlık yapmanı öneririm. Ben başlayalı 3 ay oldu, sonuç için erken, ama benim kan değerlerim ve eşimin değerlerinde düzelme oldu.Merhaba Kızlar ,
2. kez yumurta toplattım ve 3 kez transfer yapıldı ve sonuç Negatif oldu, 3. kez tedaviye başlıycam , 42 yaşımdayım , çok kararszım ve illkez tedaviye gitmek istemiyorum eşimde bende umutsuzuz ama bir kezdaha denemek istiyoruz,
tavsiyeleriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?