Güvenç Karlıkaya'mı Erbil Yağmur mu ? yada..

beliziko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
632
626
103
46
Merhaba Kızlar ,

2. kez yumurta toplattım ve 3 kez transfer yapıldı ve sonuç Negatif oldu, 3. kez tedaviye başlıycam , 42 yaşımdayım , çok kararszım ve illkez tedaviye gitmek istemiyorum eşimde bende umutsuzuz ama bir kezdaha denemek istiyoruz,

tavsiyeleriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var ?

tek sorun yaşım
Yani esinizin sperminde..veya yumurtrezerv azliginda ve rahminizde herhangi bir problem yoksa...guvenc karlikaya cok dogru bir doktor olacagini dusunuyorum.yaptigi isler cok guzel.ve basariili..ben istanbula gelebiliyo olsaydim kesinlikle guvenc karlikayayayi tercih ederdim..ikiside basarili doktorlar oldugunu duaunuyorum ..erbil yagmurun olumsuz negagifle sonuclananan transferlerine denk geldim..guvenc beyin denk gelmedim..belki onunda vardir..ama guvenc beyden memnun olmayan bir kisi bile duymadim..bilemiyorumm...

Eşimin morfolojisi düşüktü bir ara , benim yumurta rezerim yaşıma göre normal en son 7 yumurt topland 5.i döllendi

Ben varım. Geçen ay girdiğim ve negatif sonuçlanan transferim mevcut ve komplikasyon oluşup sağlığımın bozulması da cabası. Güvenç beyi tercih ettiğimize çok pişman olduk. Güvenç beyi başarılı gösteren tek faktörün Bahçeci'nin embryoloji laboratuvarının imkanları ve sorunsuz hastaları olduğunu düşünüyorum (Söylediğine göre hiçbir sorunum olmamasına rağmen bende bile başarılı olamadı ) Hastayla durumunu değerlendirmeden, onay almadan kendi bildiğini okuyarak klasik tedavi yapıyor, başarısız olunca da "garanti veremediğimi söyledim" diye sorumluluktan kaçıyor. Adam başarısızlığın nedenini sonuna kadar araştıracağı, çözüm sunacağı yerde "sabırlı ol bir daha dene, başarırsın" diyor. Zannediyor ki ben onun deneme tahtasıyım, eşim de o parayı kolay kazanıyor. Hasta yoğunluğu olduğundan seçtiği (reklamını yapabilecek, ağzı iyi laf yapan) hastalarla ilgileniyor, diğer hastalarına zaman bile ayırmıyor. Erbil bey hakkında yorum yapamayacağım, çünkü kendisiyle hiç tanışmadım. Ama kime gitmeyeceğinizi yaşadıklarımdan sonra gözüm kapalı söyleyebilirim

Çok geçmiş olsun , bende bir önceki doktorumu dene olur dediğinden bıraktım, GÜvenç beyden randevu alıyordum ama sekreter 40 ya üstüsününüz siz , ücretsiz muyene olmaz diyince, sinirim tepeme çıktı kapatıım teli , şimdide hergün arıyorlar hade gelin biz ettik siz etmeyin diye,

Erbil beyden randevu aldım , başlıyorum, birçok test istedi, ben güvendim , dediği herşeyi yapmaya karar verdik,
hayırlısı diyelim

ama özellikle 40 yaş ve üstü için, deneyeceksin tekrar demek, çok düşündürücü, bir sürü yöntem var , bu yöntemleri sunmaları lazım , tabiki pozitif olacak diye bir garanti yok adı üstünde deneme , ama doktorlarında tüm koşulları deperlendirip transferlerini ona göre yapmaları lazım, 12 gün bekleyip sonunda koca bir 0 görmenin nedemek olduğunu bilmiyorlar , bu işi yaptıkları halde.

Ne de güzel ifade etmişsiniz ağzınıza sağlık, reklamını yapabilecek ve ağzı laf yapan hastalarla ilgileniyor diyerek... Aynen katılıyorum.
Benim deneyimim kendisiyle şu şekilde: Tavsiye üzerine tedaviye başlamıştım kendisinde. Ilk başlarda iyi gidiyordu aslında, ama stresi arttıkça Güvenç Bey'de aceleci olmaya başladı, haliyle sorularımız yarım kalıyor, üstümü giyinirken anlatmaya başlıyor, ben neye konsantre olacağımı şaşırıyordum. Çok stresliydi görüşmeler. Ngs bir ihtimal olarak hiç konuşulmadı bile benimle ve OPU ya girdim, narkozdan uyandım, doktora genetiği sorayım dedim, beni hemşire ve eşimin yanında "başka hastalarım da var ama, gitmem gerekiyor" diye azarladı. Ben narkoz sonrası hüngür hüngür kaldım. Ilk denememdi, yerleştirme sonrası pozitif test sonucu aldım. Progesteron iğnesini 6.hafta gelişi güzel "bir kere yapsan da olur" diye düşürdü, 7.haftada düşük oldu, kalp atışı durdu. Ondan sonra yaşadıklarım zaten tam hayalkırıklığı. Doktorumla durumu değerlendirip, düşüğe neden olabilecek ihtimaller değerlendirilecek mi, Istanbul a gelmeden ön hazırlık olarak hangi tahlilleri yaptırabilirim diye konuşmak isterken, telefonda beni resmen salladı... "olur böyle şeyler, kısmet" dedi sadece, "kisti aldırıp mı geleyim peki?" dedim "hee olabilir, aldır" dedi. Halbuki benim yaşımda hangi Doktora sorsanız asla, yumurtalıklar bize lazım diyor. Güvenç Bey'de öyle demiş olmasına rağmen tedavi başlangıcında, sonradan inanılmaz bir sorumsuzlukla cevapladı sorumu. Dediğini yapmış olsaydım, şimdi yumurtalıklarımın kalitesi azalmış olabilecekti. Eminim çok memnun kalanlarda oluyordur, ama benim tecrübem kesinlikle olumsuz. Kimseye git-gitme diyemem, ama gidecek olanların da olumlu-olumsuz tecrübeleri okumasını isterim. Benim yaşımda birisine standart ve artısı eksisi konuşulmadan bir tedavi uygulamak, ngs'yi konu dahi etmemek benim gözümde tam bir sorumsuzluk! Fazla soru sorulmasından hoşlanmıyor, ters tavırları bana göre değil. Şimdi Yiğit bey'deyim (Acıbadem) ve kendisi kibar, efendi ve çok saygılı bir doktor! Demek böyleleri de var.

Reklam gibi olmasın ama doğum öncesi hazırlık yapan bir doktor var Murat Berksoy, Istanbul'da. Daha önce Alman Hastanesi ve Bahçeci bünyesinde çalışmış. Fiyatları çok düşük diyemem, belki görüşülebilir ama, deneme öncesi kendisinde hazırlık yapmanı öneririm. Ben başlayalı 3 ay oldu, sonuç için erken, ama benim kan değerlerim ve eşimin değerlerinde düzelme oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…