Ben varım. Geçen ay girdiğim ve negatif sonuçlanan transferim mevcut ve komplikasyon oluşup sağlığımın bozulması da cabası. Güvenç beyi tercih ettiğimize çok pişman olduk. Güvenç beyi başarılı gösteren tek faktörün Bahçeci'nin embryoloji laboratuvarının imkanları ve sorunsuz hastaları olduğunu düşünüyorum (Söylediğine göre hiçbir sorunum olmamasına rağmen bende bile başarılı olamadı
) Hastayla durumunu değerlendirmeden, onay almadan kendi bildiğini okuyarak klasik tedavi yapıyor, başarısız olunca da "garanti veremediğimi söyledim" diye sorumluluktan kaçıyor. Adam başarısızlığın nedenini sonuna kadar araştıracağı, çözüm sunacağı yerde "sabırlı ol bir daha dene, başarırsın" diyor. Zannediyor ki ben onun deneme tahtasıyım, eşim de o parayı kolay kazanıyor. Hasta yoğunluğu olduğundan seçtiği (reklamını yapabilecek, ağzı iyi laf yapan) hastalarla ilgileniyor, diğer hastalarına zaman bile ayırmıyor. Erbil bey hakkında yorum yapamayacağım, çünkü kendisiyle hiç tanışmadım. Ama kime gitmeyeceğinizi yaşadıklarımdan sonra gözüm kapalı söyleyebilirim