Güven...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 2 yıla yakın bir ilişkim var. Her şey iyi fakat bizim uzun zamandır güven sorunumuz var bu yüzden çok kavga ettik ayrıldık ama tekrar başladık bunları aşmamız gerektiğini düşündük.
Onun bana karşı bi güven sorunu var bunlarda ona söylediğim yalanlardan kaynaklı. Her seferinde bi daha olmuycak desemde o hatayı yaptım hep... Fakat kaybettiğimi anlayınca aklımı başıma almaya karar verdim. Çok takıntılı birisi ve bide bu güven sorunu olunca çok ince düşünmeye başladı bende dikkat etmeye çalışıyorum uzun uzun konuştuk birbirimize içimizdekileri anlatalım rahatlayalım hep bunları düşündükçe kafayı yiyorum seninle paylaşmak istedim dedi.

Ve ben 1 buçuk ay sonra antalyaya taşınıyorum uzakta yürütmek zorunda kalıcaz ilişkimizi bi kaç sene... Uzakta olunca bu güven sorunu dahada büyüycek.
Ben gitmeden bu 1 buçuk ayı çok iyi değerlendirmemiz gerektiğini söyledi fakat ona her ne söylesem bana şuanda inanmıycak biliyorum ama onun tekrar güvenini kazanmak istiyorum en azından yavaş yavaş antalyaya gidene kadar biraz daha rahatlayalım istiyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim onu nasıl rahatlatabilirim bu konuyu çözmemiz lazım.

1 yıl kadar önce biz de büyük sorunlar yaşadık.Ama benden kaynaklı değildi.
Ailesinden dolayı takıntı haline getirmişti.Hiç bir şey yapmadığım halde onu aldatacağımı falan düşünüyodu.
Yavaş yavaş atlattık ama atlatana kadar neler çektiğimi ben biliyorum.
Her saniye mesaj yazıp nerde naptığımı ne giydiğimi kimle nereye çıktığımı rapor verirdim
O gitme derse gitmez,giyme derse giymezdim
Zar zor hallettik böyle.Ama o zamanlar ben nasıl dayanmışım şuan anlamıyorum
O da çok pişman zaten,sana bunu nasıl yapmışım diyor.
İnsan zaman geçtikçe eskiden yaptğı hataları görmeye başlıyo işte.
Sanırım şuan senin tek yapabileceğim mümkün olduğunca suyuna gitmek
Her zaman dürüst ol ve istediklerini yapmaya çalış.Güven verici cümleler kur.
Sürekli rahatlatmaya çalış onu,artık dersimi aldım de.
Ama bunu demen değil uygulamaya geçirmendir önemli olan.
Yani davranışlarında da değiştiğini görmesi gerekiyo.Bu yüzden uzun bi süreç olacak.
Güveni yıkmak çok kolay ama kazanmak çok zordur

Son düzenleme:

Haklısın güveni tekrar kazanmak çok zor bi olay daha şimdiden yaşıyorum bunları.
Bizim önümüzde zor bi süreç var ama onunda çabasını görünce başarabilceğimizi düşünüyorum...
Bir an önce bu sorunları halletmemizi istiyorum.

canım biliyosun bende yaşıyorum bunları malesef
şuanda eskiye nazaran daha iyiyiz güven konusunda
onu meraklandıracak şüphelendirecek şeyleri yapma
sürekli haber et
kendin ara bi yerlere gideceksen falan
böyle böyle düzeliyor canım
bizde uzaktan yürütüyoruz korkma zor değil ama hassas davranman şart

Yavaş yavaş olucak bişey sanırım bi anda olmaz daha dikkatli davranıcam böyle devam edicem bakalım değişme olucakmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…