- 16 Ağustos 2017
- 48
- 34
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ama çok hesapçı ve tuhaf bir yaklaşımınız var o kişiyi eleştirmek yerine dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim yok 6 ay görüşmem vs bence adam iyi dayanmış. Sevgi aşk bu değilKızlar merhaba kısaca anlatacağım.20gündür çok mutsuzum öyle böyle değil öldürseler teşekkür ederim o kıvamdayım. İşimden izin aldım toparlanayım diye hala enkazım.
3buçuk ay önce instagramdan bir istek aldım arkadaşımla karşılaştığım birisi meslektaşım aynı zamanda ekleyen arkadaşıma sordum bu o mu diye evet dedi kabul ettim. 2-3 gün içinde fotoğrafımı beğendi ve sonra yazdı. Ben hayatımda hiç kimseye evet dememişimtim bunu o da biliyordu. Numaramı verdim konuşmaya başladık. Arkadaşım bana dikkat et o senin kadar önemsemez böyle şeyleri vs vs deyip duruyordu kaptırma diyordu. Ben bu çocuğa şartlar koştum senle buluşmam hemen dedim hatta 6ay dedim kabul etti beklerim dedi beni sık boğaz etmedi 1,5 ay sonunda artık kavgalar başladı buluşmak istiyordu ne olacaksa olsun yeter dedm buluştum bana aşık olduğunu beni çok istediğini hayatının sonuna kadar benimle olmak istediğini aklında kalbindeki hayalindeki kişinin ben olduğumu söylüyordu bana şiirler yaZıyordu her sabah günaydın mesajı attı istisnasız ona bana abartılı cümleler kurma diyordum her seferinde abartı değil diyordu. Neyse bana tek ilişkim oldu o da ciddiydi demişti hayali şekilde anlattı ben üstüne gittikçe meğer yalanmış beni daha iyi etkileyeceğini düşünmüş 3ay sonra itiraf etti. Yalancı de kötü de ama beni bırakma dedi. Affettim onu. Ama bana soğuktu onunla sadece 4kez buluştum el ele bile tutuşmadım hatta merhabalaşırken bile kanka muamelesi gördü. En son ona sordum niye böylesin benden soğudun mu diye . Arkadaş gibi hissediyorum dedi sevmiyor musun dedm insan olarak çok seviyorum ama duygusal olarak bilmiyorum dedi tamam o zaman bitti dedim. Niye bitmesin düzelebilir tekrar duyguya dönebilir dedi. Saçmalama nasıl olacak dedim sen beni seviyorsan beni kendine aşık edersin dedi ben de ben bunu yapamam dedim. Çünkü sevmiyorsun ne olacak peki dedi. Ben seviyorum ama sevsem de istemem seni dedm. Niye daha önce söylemedin toparlayacağım bunu izin ver dedi . Ertesi gün arkadaşımla konuştu 3gün düşünelim dedi neyse 1gün verdm akşam yazdı unutalım ben devam etmek istiyorum dedi böyle devam etmem ben dedim peki dedi iyi geceler dedim. Benim parçam koptu seni özlediğimde yazaam dönmezsin değil mi bana dedi özlemezsin dedim özledim şimdiden bana süre ver dedi iyi tamam dedm. 3.gün sonunda dönmedi niye sözünü tutmadın dedim üzülmeni istemedim vs dedi. Toparlamak istiyorsak gibi konuştuk zamana bırakarak düzelir diye umuyorum dedi sevgi varlığından emin değilim dedi. Ertesi gün yine yazmadı bitirelim artık dedim yine uzattı. Sonra beni istemiyorsun diyemiyorsun dedim desem bitecek dedi. Bitmiş zaten duygun yok dedim duygum var bitmesin istemiyorum düzelir diye bekliyorum erteleyelim dedi.Arkadaşça mı var dedim evet dedi. Bana son gün bile ilerletelim dedin kafan mı güzel dedim. Karışık çok karışık dedi.
Hayatından çıkıyorum kimseye böyle davranma bir daha dedm. Özür dilerim ben kötü biriyim dedi. Orada bitti. Ama daha devamı beni bitiren kısım.
Sevgisi olan aşık olan ben değildim ve güvenme dedikleri için kendimi tuttum ki o 6 ay şakaydı görüştük sonradan adam bana kendisi her şeye olur ben sabrederim dedi baştan belliydi benim tavrım ben hep aynı çizgideydim. Hesapçılık nerede onu anlayamadım ? Ben onu hayatımda istedim fakat duyduklarım sebebiyle biraz ağır gittim belki biraz da içimden gelmedi yakınlaşmak bilmiyorum. Sadece onu suçlasam elli kez ona mesaj atmazdım. Adamın seviyorum sen benim hayalimsin evleneceğiz planlarım var şurada yaşar mıyız deyip 2 gün sonra başkalarına koşması ne kadar doğru peki ? Buna rağmen yine ben vicdan azabı çektim suçlarım var dedim sen bu değilsin biliyorum iyi birisin aslında dedim adam beni bir tarafına takmadı. Elini tutmadım diye bu kadarını hakettim mi mantıklı mı ?Kusura bakmayın ama çok hesapçı ve tuhaf bir yaklaşımınız var o kişiyi eleştirmek yerine dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim yok 6 ay görüşmem vs bence adam iyi dayanmış. Sevgi aşk bu değil
Evet haklısınız ben onu haklı çıkarmak istedim hep içten içeİyi de arkadaşınız uyarmış zaten, dediği çıkmış. Bizim yorum yapmamıza ne gerek var?
Teşekkür ederim değerli yorumunuz içinöğğğğ iğrenç bir konu iğrenç bir anlatım iğrenç bir ilişki yada her neyse
Evet çok patolojik düşüncelerim var engel olamıyorum ilaca başlayacağım obsesyon haline geldiay içim sıkıldı demek fiilini çekimlemişsin dedim dedin dedi dediler dedik ....
kaç yaşındasınız ikinizde bilmiyorum da adam seni avucunun içine almış, zaten sürekli oyalamış siz hala bide üstüne gitmiş erkek kardeşinizden mesaj atmışsınız falan çok gereksiz hareketler. egosunu tatmin etmişsiniz bol bol zaten en az 3 kızla görüşüp herkesi cepte tutyorduk daha niye size dönmesini bekliyorsunuz...
bu devirde hangi erkek ilgi gösterdiği kızla 5 kere oturup kanka muhabbeti yapar sevgili olupta elini tutmaz.. tabi sen istemiyorsan sana dokunamaz da seni de beklemez yani daha ilk buluşmanızdan sonra mesajlaşmaya başlamıştır başka biriyle.
bir de dönse ne olacak sevgili olacaksınız sonra yine sizi parmağında oynatacak....
kendinize bi çeki düzen verin bütün hesaplardan engelleyin.
kalbinizi ferah tutun ve yeni sağlıklı bir ilişkiye adım atın :)
İnşallah çok sağolunBosver böyle adamlari,senin ona olan ilgin şimartmis onu belliki melenkolik bir tip heralde aci cekmekten hoslaniyo seveni sevemiyo, hemen başkalaşiyo, sil hayatindan sanki hic olmamis gibi
onun sana davranislari daha sacma ve rezil sen daha sevgiyle ne istediğini bilen şekilde davranmissin o kaybetmis salakliģina yansin... bir serseri için kendini harap etme sana iyi hissettirecek şeyler yap harekete geç geçmiste takilma.daha neler çikicak karşina, degmez biri icin üzüpte hayati kaçirma.
Sık sık aklıma geliyor düşünmediğim bir saniye yok. Çok gitgelliyim bir üzülüyorum bir sinirleniyorum bir onu suçluyorum bir kendimi suçluyorum ve çok fena kıskançlık hissediyorum onu başkalarıyla mutlu görmek istemiyorum ama buna rağmen sürekli stalk yapıyorum. Hasta olduğumu düşünüyorum o yüzden.
Ya sen şaka mısın. Bir b¤k yasamamissiniz ki. Can sıkıntısından konuşmuş. Ve sadece senle değil bir sürü insanla. Bunu atlatmak icin izine ayrılmışsın birdeAllah'ım sana baska dert vermesin. Bende birsey oldu sandim uzun uzun okudum boşuna ona üzülüyorum
Sık sık aklıma geliyor düşünmediğim bir saniye yok. Çok gitgelliyim bir üzülüyorum bir sinirleniyorum bir onu suçluyorum bir kendimi suçluyorum ve çok fena kıskançlık hissediyorum onu başkalarıyla mutlu görmek istemiyorum ama buna rağmen sürekli stalk yapıyorum. Hasta olduğumu düşünüyorum o yüzden.
Canım benim birsey paylaşmamış derken ben cinsellikten falan bahsetmiyorum. Yani çoğu zaman yazışmakla geçmiş. Ve hersey apaçık ortada yani cocuk istemiyor konu sahibini. Okadar laflar edilmiş. Kendine yazik etmesin diye dedim. Yoksa kendine gore duyguları yoğundur birsey diyemicem ama beni sevmeyen birini ben şahsen istemem. Iki ağlar unutur. Millet 10 senelik kocalarını bosuyor, üstelik cocuklu bosuyorlaröyle demeyin bir şey yaşayıp yaşamamakla ilgili değil bu, o anda hissettiği duygular çok yoğunsa üzüntüsü de o kdaar yoğundur onun için büyük bir dert bu ve paylaşmak istemiş.
Gecicek canim gecicek... dönüp ne manyakmisim diyeceksinSık sık aklıma geliyor düşünmediğim bir saniye yok. Çok gitgelliyim bir üzülüyorum bir sinirleniyorum bir onu suçluyorum bir kendimi suçluyorum ve çok fena kıskançlık hissediyorum onu başkalarıyla mutlu görmek istemiyorum ama buna rağmen sürekli stalk yapıyorum. Hasta olduğumu düşünüyorum o yüzden.
Teşekkür ediyorum anlayışınız için gerçekten kötü olmasam hesap açıp yazmakla uğraşmazdım. Bu kadar güçsüz gurursuz durduğuma bakmayın ben de bu değildim insan bazen kendinden çıkabiliyor.öyle demeyin bir şey yaşayıp yaşamamakla ilgili değil bu, o anda hissettiği duygular çok yoğunsa üzüntüsü de o kdaar yoğundur onun için büyük bir dert bu ve paylaşmak istemiş.
Canım benim birsey paylaşmamış derken ben cinsellikten falan bahsetmiyorum. Yani çoğu zaman yazışmakla geçmiş. Ve hersey apaçık ortada yani cocuk istemiyor konu sahibini. Okadar laflar edilmiş. Kendine yazik etmesin diye dedim. Yoksa kendine gore duyguları yoğundur birsey diyemicem ama beni sevmeyen birini ben şahsen istemem. Iki ağlar unutur. Millet 10 senelik kocalarını bosuyor, üstelik cocuklu bosuyorlar