Gururlu erkek birgun donermi

pek dönmez. dönecekse de onu bekleyerek yıllarını mı harcayacaksın gitmeyecek birini bulup hayatına devam et. yoksa dönenin bir daha gitmeyeceğinin garantisi de yok

ama siz "gurur"u kötü bir şeymiş gibi yazmışsınız
sizin tasvir ettikleriniz pek "gurur" değil sanki...

mesela
siz onu, onun ilgisizliği sebebiyle terk etmişsiniz
o ise, sizi sevdiği halde ve hata onda olduğu halde sizi aramamış, sizden beklemiş
bu gurur değil bence, biraz kibir, biraz inat

eğer siz onu, onun hataları yüzünden değil, kendi duygularınız yüzünden terketmiş olsaydınız
ve o da bunu kabullenip
sizi sevdiği halde aramamış sormamış olsaydı
işte bu gurur olurdu bence...

bakış açısı.
aha şimdi yine boşanma aşamasına geldik.
ne farkı var.
eşim yine hatalı olmasına rağmen burnundan kıl aldırmıyo.son derece gururlu belki de kibirli davranıyo.
ve emin olun çekilmez bi adam oldu artık.

Donecek mi diye gun sayilir bekleni mi ya belki bir gun doner diye bosver donecegi varsa doner sen hayatina devam et

Soru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?
Çok gururlu erkek, gerçekten çok seviyorsa, sensiz nefes alamıyorsa döner tatlım. Ama sevmiyorsa gurur falan bahanedir.

üzüldüm adınıza, umarım Allah en hayırlısını versin

benim söylemek istediğim, yani size değil genel anlamda "gurur"un yanlış algılandığı
çünkü gurur iyi birşeydir, herkes gururlu davranmalıdır diye düşünüyorum ben

Gururla ilgisi yok ki. İki ihtimal var. A) çok sevmiştir unutamamıştır.( bu nadir olur) b) daha iyisini bulamamıştır. Aslında asıl konu şu ki çok sevse zaten gidemez. O yüzden dert etmeyin. Gitmişse kurtuldum deyip geçin.

Aldatılma varsa bir erkek zor döner.
Ama kadınlarda aldatılmaya karşı dönme olasılığı daha fazla.
Diğer nedenlerde de insanların karakterleri, duyguları, yaşantıları, o an ki ruh hali etki ediyor.

dönen erkek sevdiğinden dönmüyor, boşlukta kaldığınından yalnız kalmamak için dönme blöfü yapıyor. Yiyene dönüyor yemeyene tamam diyip boşluğunu başkalarıyla doldurmaya devam ediyor..

dönecek kadar gittiyse, geri dönmesin zaten.

Soru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?
döner dönerde mutlu olurmusun orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…