- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
-
- Konu Sahibi dilara1688
zamanında eşimle biz sevgiliyken ben onu terk etmiştim ilgisizliğinden bıkıp.
sonra ben gittim barışma teklif etmiştim.
kendisi askerdeyken bile beni fotoğraflarımı götürüp dolabına asmış.bana bunu barıştıktan yıllar sonra söylemiştim.ben gelip barışalım demesem de ölsem de demem demişti.
he şimdi ne değişti.huylu huyundan vazgeçmedi.demek ki neymiş can çıkar huy çıkmaz.
şimdi evlendik. beyimizin egosu gururu daha fazla tavan yapamaz sanırım..yani şimdi diyorum ki sevgiliyken gurur filan yapmamış.
siz siz olun böyle gururlu erkekten uzak durun.çok yorulursunuz.hatta delirirsiniz.delirince de ben bişey yapmadım diye üste çıkar.sonra yine delirirsiniz...
ne pekiama siz "gurur"u kötü bir şeymiş gibi yazmışsınız
sizin tasvir ettikleriniz pek "gurur" değil sanki...
ne peki
bakış açısı.mesela
siz onu, onun ilgisizliği sebebiyle terk etmişsiniz
o ise, sizi sevdiği halde ve hata onda olduğu halde sizi aramamış, sizden beklemiş
bu gurur değil bence, biraz kibir, biraz inat
eğer siz onu, onun hataları yüzünden değil, kendi duygularınız yüzünden terketmiş olsaydınız
ve o da bunu kabullenip
sizi sevdiği halde aramamış sormamış olsaydı
işte bu gurur olurdu bence...
Çok gururlu erkek, gerçekten çok seviyorsa, sensiz nefes alamıyorsa döner tatlım. Ama sevmiyorsa gurur falan bahanedir.Soru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?
bakış açısı.
aha şimdi yine boşanma aşamasına geldik.
ne farkı var.
eşim yine hatalı olmasına rağmen burnundan kıl aldırmıyo.son derece gururlu belki de kibirli davranıyo.
ve emin olun çekilmez bi adam oldu artık.
bakış açısını kesDönebilir AMA gururlu kadın kabul etmez
döner dönerde mutlu olurmusun orasını bilememSoru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?
Kusura bakma canım))). Türkçem pek iyi degilkurur ne kiz