canım yaptığım hatalar şunlardı yani kavgalarımız:
-nette takılmam
-düğünde çok hareketli oynamam
-açık giyinmem
-gcece 3 te bi kız arkadaşımla msjlaşmam
- düzensiz bi hayatımın olması gece sabahlara kadar oturup akşama kadar yatmam
-sokakta yürüken elimde telefon olması (elimde telefon gördümü tahammül edemiyodu kimle konuşuyosun kime msj atıyosun falan diye)
-en son kavgamızda caddede yürüken yanımdan bi kaç kez bi çocuk geçti araabayla bu işin altında bi iş var niye geçip duruyor bu senin yanından dedi bende ben bişey yapmadım güzelsem suç benim mi dedim çünkü bi güvensizlik sezdim ve bu güzelsem lafım onu çok sinir etti
canım yaptığım hatalar şunlardı yani kavgalarımız:
-nette takılmam
-açık giyinmem
-sokakta yürüken elimde telefon olması (elimde telefon gördümü tahammül edemiyodu kimle konuşuyosun kime msj atıyosun falan diye)
-en son kavgamızda caddede yürüken yanımdan bi kaç kez bi çocuk geçti araabayla bu işin altında bi iş var niye geçip duruyor bu senin yanından dedi bende ben bişey yapmadım güzelsem suç benim mi dedim çünkü bi güvensizlik sezdim ve bu güzelsem lafım onu çok sinir etti
pardon nefes almana ızın verıyormuymus arkadas???onada karısacakmıymıs?canım yaptığım hatalar şunlardı yani kavgalarımız:
-nette takılmam
-açık giyinmem
canım o başlarda çok heycanlıydı ama benim her gün hata yapmam onu bıktırdı. o biraz sinirli ve aksi bi insan ama ben razıyım onun istediği gibi biri olmayada razıyıma ma bi anda başaramıyorum onada başaracağım diyip durdum ama olmadı bi anda onunda bana güveni çok kırıldı.
çok saol ilerde keşke dememek için aramam lazım heralde ama gururum kırılıyo
canım o başlarda çok heycanlıydı ama benim her gün hata yapmam onu bıktırdı. o biraz sinirli ve aksi bi insan ama ben razıyım onun istediği gibi biri olmayada razıyıma ma bi anda başaramıyorum onada başaracağım diyip durdum ama olmadı bi anda onunda bana güveni çok kırıldı.
çok saol ilerde keşke dememek için aramam lazım heralde ama gururum kırılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?