- 2 Temmuz 2023
- 9.610
- 27.304
- 468
Tesekkur ediyorum. Tatli dilin her zaman isleri cozdugune inaniyorum.Eski komşunuz için fevri davranmayıp olayı bu halde halletmeye çalışmanız çok hoşuma gittti
sadece belirtmek istedim : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ediyorum. Tatli dilin her zaman isleri cozdugune inaniyorum.Eski komşunuz için fevri davranmayıp olayı bu halde halletmeye çalışmanız çok hoşuma gittti
sadece belirtmek istedim : )
Bi üst komşumuz var resmen bizle yaşıyor gibi sesleri geliyor.Ama nasıl bagris hergun istisnasiz hergun böyle. Birde surekli camdan bir şeyler silkeler ben çözüm bulamadım kadin o kadar dengesiz kiMerhaba arkadaşlar yeni taşındım önce hep en üst katta oturdum şimdi ara kata taşındık daha dün ilk günümüzdü gece 3te koltuk çekersiniz de öyle sesler gelir ya kendi konuşma sesleri de geliyor sinirden yyuyamadık eşim gitti söyledi gündüz bu kadar değil ama akşam olunca kuduruyorlar o kadar kira ödemesem içim acımayacak hadi çocuk ses yapar anlarım ki gece 3 te çocuğun uyuması lazım dua ettim inşallah misafirleri falan vardır da onlardır diye ama şimdiden başladılar yine eğer böyle devam ederlerse nasıl bir yol izlemeliyiz
Korkmayın o sesler ustten sanılıyor ama yalıtım kötüyse alttan yandan vb.de gelebiliyor. Ben en ust kattayım alt kat koltuk çekiyor üstümde gibi geliyor.Ay o ne ya töbe töbe korktım vallahi ya yalnızım zaten
Tatlı dille uyarın anlamazlarsa şikayet edersiniz.Merhaba arkadaşlar yeni taşındım önce hep en üst katta oturdum şimdi ara kata taşındık daha dün ilk günümüzdü gece 3te koltuk çekersiniz de öyle sesler gelir ya kendi konuşma sesleri de geliyor sinirden yyuyamadık eşim gitti söyledi gündüz bu kadar değil ama akşam olunca kuduruyorlar o kadar kira ödemesem içim acımayacak hadi çocuk ses yapar anlarım ki gece 3 te çocuğun uyuması lazım dua ettim inşallah misafirleri falan vardır da onlardır diye ama şimdiden başladılar yine eğer böyle devam ederlerse nasıl bir yol izlemeliyiz
Küçük çocuğu var sanırım bugünde aynı hala sesler devam ediyor çocuğa da ne denir kiŞuan oturduğum evim öyle güzel ki bu konuda komşularım çok sessiz çoluk çocuk ta yok öyle kalabalık ailelerde yok oldukça mutlu sakin bir yaşam gerçekten. Ben olsam mutlaka giderdim kapısına uyarırdım nasıl başlarsa öyle devam eder bunu unutmayın,uyarın. Sinir bozucu bunlar dağda yaşamalılar yada köy evlerinde
Çocuk sesi geliyor yerde birşeyler oynuyor sanırımkoltuk çekme gibi duyduklarınız masa sandalye çekme sesleridir
belki sadece 1 kerelik yada ara sıra olan bişidir yani umarım öyledir
geçen gece annem rahatsızlandı midesine kramplar girdi
ben uykumdan uyandım sesine , yanına gittim falan
gecenin üçünde dördünde ister istemez bizimde sesimiz alta ve üste gitmiştir
çünkü annem gerçekten kötü oldu az kalsın ambulans çağıracaktım
ayda alemde bir ekstrem durumlar olabilir bizdeki gibi ama her zaman oluyorsa problem tabi
b.kunu çıkarmışlarÇocuk sesi geliyor yerde birşeyler oynuyor sanırım
Siz ailesini uyarın onlarda çocuklarını uyarsınKüçük çocuğu var sanırım bugünde aynı hala sesler devam ediyor çocuğa da ne denir ki
bizim binada üst çaprazın sesleri geliyor yaBerbat binalarda oturuyoruz çoğumuz. Bizim apartmanda da karşı dairenin, yan dairenin sesi birer odamda.Yalıtım hiçbirinde doğru düzgün yok.
Keşke imkan olsa da bütün çok daireli daireli evleri yok etseler de müstakil evlere sahip olsak.
Sesler bi üstten geliyormuş muhtemelen altta boş olduğu yankılanıyormuşBen bekarken üst komşumuz çok ses yapardı geceleri , koltuk çekmeler, bağırmalar kavgalar. Sabahın köründe okula gidicem uyuyamazdık. Annemlere derdik git konuş diye. Bizim de site kimse kimseyi tanımaz tabi. Ruh gibi bina ama işte sesler var herkes evinde. Neyse en son dayanmadık ev sahibini aradık söyledik ve meğer o ev 1 yıldır boşmuş. Aslında kimse yokmuş evde. Hatta gelip bakmıştı kadın biz öyle diyince. Aşırı ürkmüştük. Ondan sonra da sesler kesilmişti zaten.
Aklıma bu anım geldi birden :)
Allah aşkına cocuk bu dur demeyle nasıl duracak çocuk bu laf dinlermiBenim üst kat komşumun çocuğu sabah 8 den gece 12 ye kadar durmadan evin içinde koşturıyor aşağı sürekli çok yüksek bir şekilde güm güm güm ses geliyor o koşturdukça site yönetimine şikayet ettim en sonunda aradılar yine değişmemişti sopayla vurdum sürekli tavana değişmiyordu sonra apartman yöneticisine söyledim üst yönetimle kapılarına gidip konuştular şimdi hala arada ses geliyor ama hiç değilse çocuğa artık yeter artık diye kızıyolar
Apartmanlar nasil yapılıyorsa bizim burda üstte adam bisey düşürse sanki bizim evde düşermiş gibi oluyor sandalye çekiyor sesi bizim evde nasıl yapıyorlarsa artıkSesler bi üstten geliyormuş muhtemelen altta boş olduğu yankılanıyormuş
Ses yalıtımı yomApartmanlar nasil yapılıyorsa bizim burda üstte adam bisey düşürse sanki bizim evde düşermiş gibi oluyor sandalye çekiyor sesi bizim evde nasıl yapıyorlarsa artık