Gürültü yapan üst komşu

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar yeni taşındım önce hep en üst katta oturdum şimdi ara kata taşındık daha dün ilk günümüzdü gece 3te koltuk çekersiniz de öyle sesler gelir ya kendi konuşma sesleri de geliyor sinirden yyuyamadık eşim gitti söyledi gündüz bu kadar değil ama akşam olunca kuduruyorlar o kadar kira ödemesem içim acımayacak hadi çocuk ses yapar anlarım ki gece 3 te çocuğun uyuması lazım dua ettim inşallah misafirleri falan vardır da onlardır diye ama şimdiden başladılar yine eğer böyle devam ederlerse nasıl bir yol izlemeliyiz

Bizim evde öyle yukarıdakinin sesi olduğu gibi gelir alıştık artık gündüz neyse de gece ses olması hoş değil

Benim üst kat komşumun çocuğu sabah 8 den gece 12 ye kadar durmadan evin içinde koşturıyor aşağı sürekli çok yüksek bir şekilde güm güm güm ses geliyor o koşturdukça site yönetimine şikayet ettim en sonunda aradılar yine değişmemişti sopayla vurdum sürekli tavana değişmiyordu sonra apartman yöneticisine söyledim üst yönetimle kapılarına gidip konuştular şimdi hala arada ses geliyor ama hiç değilse çocuğa artık yeter artık diye kızıyolar

Ben bekarken üst komşumuz çok ses yapardı geceleri , koltuk çekmeler, bağırmalar kavgalar. Sabahın köründe okula gidicem uyuyamazdık. Annemlere derdik git konuş diye. Bizim de site kimse kimseyi tanımaz tabi. Ruh gibi bina ama işte sesler var herkes evinde. Neyse en son dayanmadık ev sahibini aradık söyledik ve meğer o ev 1 yıldır boşmuş. Aslında kimse yokmuş evde. Hatta gelip bakmıştı kadın biz öyle diyince. Aşırı ürkmüştük. Ondan sonra da sesler kesilmişti zaten.
Aklıma bu anım geldi birden :)

Ay o ne ya töbe töbe korktım vallahi ya yalnızım zaten

İlk günden bisey diyemem çünkü taşınıp tasinmadiginizi fark etmemiş olabilirler
Binalarda ses yalıtımı o kdr kötü ki ztn
Ama tabi ki kötü bir durum ve genelde çözebilmiş olan yok umursamamaya calisin

Tövbe bismillah oyyy

Bizim komşularin sesi gelmiyor gece 1 2 3 arasi hepsi bir agizdan konusmaya başliyor guluşmeler kavgalar biraz zorlarsam kendimi butun hayatlarini ogrenicem
uyumuyo millet herhalde

noluyo yahucinlermiymiş

Çocuğa yapacak bir şey olmuyor. Koşuyor evin içinde ne yapsın. Sıkıntı saat. Çocuğun 9-10da en fazla uyuması lazım artık..

Bir üst kattan geliyordur sesler. Ben de çocuk gürültüsünden şikayet etmek için üst katıma gittiğimde bekar bir gençle karşılaşmıştım, yalnız yaşıyormuş. Çocuk gürültüsü de onun üstünden geliyormuş. Birlikte bir üst kata çıkmıştık. Muhtemelen şikayetiniz bir üst katın kulağına gitmiştir, dikkat etmeye başlamışlardır ondan kesilmiştir sesler.

Hep mi boyle tahammulsuzdunuz, daha dk 1 gol 1 tasindiginiz gun illallah edip, sikayet edecek hale nasil geldiniz yahu? Belki evlerinde hasta var, engelli cocuk var, zeka engeli var belki cocugun laftan sozden anlamiyor yani once insanlari bi dinleyip oyle mi bilenseydiniz acaba?

Ust katimizda 6-7 yaslarinda bir oglan vardi derdi gucu komandoculuk oynamaktı, gece 11'e kadar ayakta, hic durmazdi. Cocuktur diye hic ses etmedik. Ama her gece 3-4 gibi bir sek sek sesi geliyordu. Bu durumu cozmek icin misafirlige ciktim birgun, kafaya koydum tatli dille konusacagim, evin annesinin servis yaparken topalladigini farkettim, sonra dank etti bana konuyu hic acmadim. O sek sek sesi dizden asagisi olmayan komsumun gece tuvalete kalktiginda protezini takmamasindan kaynakli sicrayarak dolasma sesiymis. Iyi ki konusmadim, iyi ki oylesine bir misafirlikmis gibi kahvemi ictim kalktim.
Sonra bu komsu gitti yerine bekar biri tasindi, bayaği aktif bir seks hayati var, sevgilisi ciglik atmadan fofenk yapamıyor. Asansorde falan karsilassak kiza soracagim sevgilin orgazm taklidini yiyor mu diye, biz yemiyoruz zira dhdhhdjsns.

Ay o ne ya töbe töbe korktım vallahi ya yalnızım zaten
Boşver ben de lohusayım karanlıkta oturuyorum tek korkma bi şeylerden, her şeyin bir açıklaması muhakkak vardır.
noluyo yahucinlermiymiş
Valla o alemle iletişime geçemedik hahaha
Yok onun üstünde ev sahibi oturuyordu zten o da o evde kalmıyor boş. Bir üst katı da yok. Ama tabi ki mantıklı bir açıklaması vardır.

Ay tovbest gece gece ödüm koptu benim üst katımdan da çok ses geliyor ama gerçek canlı kanlı insan var en azından diye sevindim şu an

Eski komşunuz için fevri davranmayıp olayı bu halde halletmeye çalışmanız çok hoşuma gittti
sadece belirtmek istedim : )

Güvenlik varsa ses olunca arayın güvenliği, yoksa yönetime bildirin.
Geçtiğimiz aylarda yeni alt komşu taşındı, gece 2 lere 3 lere kadar tv sesi geliyor ama nasıl yüksek ses insan uykusundan uyanıyor. O gün eşim 24 nobetten gelmişti mecburen gece güvenliğe haber verdik, bu kadar sesin gelebileceginden haberi yokmuş birdaha tekrarlanmadi. Duvarlarin kağıttan olduğunun farkında olmayabilir.
Bende sizin gibi sese fazla duyarlıyım, ses konusu değişmezse kulak tıkaci önerebilirim. Onun dışında yapılacak hicbirsey yok malesef

Üst çapraz daire veya alt çapraz daireden geliyor olabilir sesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…