Hep mi boyle tahammulsuzdunuz, daha dk 1 gol 1 tasindiginiz gun illallah edip, sikayet edecek hale nasil geldiniz yahu? Belki evlerinde hasta var, engelli cocuk var, zeka engeli var belki cocugun laftan sozden anlamiyor yani once insanlari bi dinleyip oyle mi bilenseydiniz acaba?
Ust katimizda 6-7 yaslarinda bir oglan vardi derdi gucu komandoculuk oynamaktı, gece 11'e kadar ayakta, hic durmazdi. Cocuktur diye hic ses etmedik. Ama her gece 3-4 gibi bir sek sek sesi geliyordu. Bu durumu cozmek icin misafirlige ciktim birgun, kafaya koydum tatli dille konusacagim, evin annesinin servis yaparken topalladigini farkettim, sonra dank etti bana konuyu hic acmadim. O sek sek sesi dizden asagisi olmayan komsumun gece tuvalete kalktiginda protezini takmamasindan kaynakli sicrayarak dolasma sesiymis. Iyi ki konusmadim, iyi ki oylesine bir misafirlikmis gibi kahvemi ictim kalktim.
Sonra bu komsu gitti yerine bekar biri tasindi, bayaği aktif bir seks hayati var, sevgilisi ciglik atmadan fofenk yapamıyor. Asansorde falan karsilassak kiza soracagim sevgilin orgazm taklidini yiyor mu diye, biz yemiyoruz zira dhdhhdjsns.