- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Teşekkürlerwoow harika görünüyor :) ellerine sağlık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlerwoow harika görünüyor :) ellerine sağlık :)
Teşekkür ederimAğzım sulandı yaaaa of cok leziz görünüyor
Ellerinize sağlık
Teşekkürlerellerine saglik..cok guzel gorunuyor
Evet çok zahmetli bir yemek değilMantı yapmaya üşenenler için çok güzel bir alternatif.Büyük büyük olduğu için sinir de olmazsın. Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
TeşekkürlerAllahım biri mantı mı dedi? Mantı denince akan sular durur benim için.. Harika görünüyor, ellerinize sağlık :)
TeşekkürlerCok leZzetli gozukuyor yarsmada basarilar
Teşekkürlerellerinize sağlık bol şanslar
masallah dıyorumm yaa , cınsıyetı bellı oldu mu erkek dogdu ıcımeCanım daha ağırlaşmadım ya zor olmadı
Ayrıca canım çekmeye görsün engel tanımam
bıde calısmasannnnn ....calısınca boylesın masallahçalıştığım için cumartesi canımm.. bekle beniii..
Yok daha belli olmadı ama benim de içime erkek doğuyor Hayırlısımasallah dıyorumm yaa , cınsıyetı bellı oldu mu erkek dogdu ıcıme
ayy haberlerını beklıyoruzz .. ısım dusunnnYok daha belli olmadı ama benim de içime erkek doğuyor Hayırlısı
Teşekkür ederim Çok zor bir tarif değil canım başarılı olacağından eminim şimdiden afiyet olsunAkasya ellerine sağlık canım,ben bu mantıyı hep yapmak istemişimdir ama birtürlü nasip olmadı,denemiş birisinden doğru ölçüyle yapmak açıkçası işimi kolaylaştırdıyarışmada başarılar dilerim