Gurbetten baba evine geri dönmeli miyim?

Zeynoamanko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
12
5
1
37
Kizlar merhaba, uzun suredir buraya yazmayi fikirlerinizi almayi dusunuyordum.
Ben yurtdisina gelin geldim esim yabanci. Esimle birbirimizr asigiz ancak.. Ailesi ile beraber yasiyoruz. Ailesinin tum uyeleri kotu diyebilirim. Sadece esim iyi. Buraya geldiigim ilk gun bana, bu evin tum islerini sen yapacaksin bize yemek vereceksin dediler. Neyse sesimi cikarmadim bi sey olmaz dedim. Bize bi yatak odasi verdiler kapinin kilidu yok. Herkes giriyo yani ozel hayat diye bi sey yok. Kaynanam ben girip yatiyorum sizin yataginiza temiz mi diye kokluyorum dedi gecen gun basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Kaynbaba zaten evde surekli teror estiriyo. En son bana hayvan demisti. Gorumcem yiyip icip dagitip bunlari temizle diyo bana. Bi de oteki eltim de bizimle yasamaya basladi. O da her seyi ben yapiyorm zeynep ywtiyo diyo.
7 aylik oglum var. 40 im cikmadan ayakta duramadigim halde kalk bize yemek yap dediler. Aglaya aglaya uaptim.
Size sormak istedigim su, siz olsaniz ana evine geri doner miydiniz? Emin olun bu anlattiklarimdan cok daha faZlasi var :'(
Bu arada esim bana destek oluyo ama ailesine sozu gecmiyo. Ayri eve cikmayi da istemiyo. Cok canim sikkin. Tek istedigim sey huzur. Turkiyeme donmeli miyim? Ailem bilmiyo boyle seyler yasadigimi. Onlar bana her zaman destek oluyolar. Sahip cikarlar

Günaydın.
Bu döneyim mi sorusunu hangi amaçla sordunuz?
Bir de ben sorayım,
Gerçekten mutsuz olduğunuz evliliği neden sürdürmeye çalışıyorsunuz?

Günaydın.
Bu döneyim mi sorusunu hangi amaçla sordunuz?
Bir de ben sorayım,
Gerçekten mutsuz olduğunuz evliliği neden sürdürmeye çalışıyorsunuz?

Akil akildan ustundur derler . sadece fikir almak istedm. Esimle mutluym sorun evliligimde degil yasafigi. İnsanlarda.

Akil akildan ustundur derler . sadece fikir almak istedm. Esimle mutluym sorun evliligimde degil yasafigi. İnsanlarda.
O evde ne kadar üzüldüğünüzü bile bile size ayrı ev açamayan adamla nasıl mutlu olunuyor,onu bilemedim.
O evde uyuduğunuz odada kilit yokmuş,huzurla uyku bile yok size farkında mısınız?
Ailesini niye suçluyorsunuz ki size eşlik vazifesini yapamayan eşinizdir.

Hayret ediyorum gerçekten, bunları neden yaşattırıyorsunuz kendinize?
Tamam gönüldür, insan sever, fakat bunları yaşamak zorunda değilsiniz ki?
Sizi ananız babanız bu günler için mi dünyaya getirdi?
Zahmet çekin, milletin pisliğini temizleyin, kendi yuvanızı kurduğunuz halde hiç bir özel hayatınız olmasın diye mi?
Kaldı ki hakaretlerin bini bin para. Bu nedir? Nasıl bir yaşantıdır?
Hala soruyor musunuz ki terk etmeli miyim diye?

Ben olsam bir dakika durmazdım.

Bu yazdiklariniz gercekse nasil dayaniyorsunuz saygisiz seviyesiz insanlar topluluguna katlanmayin bi sure sonra kendinize olan sayginiz azalacak ve en kotusu bunlari ve daha beterlerini normal gormeye baslayacaksiniz.direkt birakip gitmek yerine esinizi alin karsiniza ciddi oldugunuzu anlayacak tonda ayri eve cikmak istediginizi soyleyin.ben olsam ailenlede bir daha gorusmek istemiyorum derim.hayvan diyen dagittigni toplatan emir kipli konusan iyilik bilmez canavarlara nicin katlanasinz.ilerde cocugunuz da size saygi duymaz köle gibi kullaniyorlar sizi.cocugunuz size emir vermeye hatta hakaret etmeye baslicak ilerde cunku onu gorecek cevreden.cocuk bu yazik etmeyin cocugunuza da kendinize de

Hayyalesselaah..

Bide bebek var.. odanin kapi kilidi yok ozel hayatin yok ama bebek var nasil yapiyon?

Adam akilli esinle konus cikmicaksa eve fln bir dakika bile durma ya!

Zaten etikette kaynana gorunce tuylerim kalkmisti. bide carsafi kokluyormus hahahahaaayyt ilerizekali kari.

Kizlar hepinize tesekkurler. İnanin ben de gitmeyi cok istiyorum. Ama vize cezam var. Onun icin bekliyorun. Turkiyeye gelcez o zaman soylucem aileme her seyi. Esim de her seyin farkinda ama duzgun bi is bulucam diye bejliyo esimi de sevmiyo ailesi kucyk goruyolar

Gecenlerde esim sinirlendi ayri eve cikcaz dedi onlqra. Kqynanamda kalkti bana dedi ki sen oglumu uzaklastiriyosun bizden. Biraz para topluyorum suan. Birkac ay sonra oglumla doncem turkiyeye esime de dicem bizi seviyosan gel. Boyle hayat gecmez dogru diyosunuz

Vize cezası nedir bilmiyorum da isteseniz de gidemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
O zaman bekleyeceksiniz cezanızın dolmasını.
Hala eşinizi nasıl savunuyorsunuz hayret doğrusu!

Vize cezası nedir bilmiyorum da isteseniz de gidemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
O zaman bekleyeceksiniz cezanızın dolmasını.
Hala eşinizi nasıl savunuyorsunuz hayret doğrusu!

Esimi seviyorum. ama sevgi de kurtaramiyacqk bu durumu. Zaten ona bikac kez gidicem demistim.

Ha soyle aferim. Keske bebegide su durumdayken yapmasaydiniz. Sanki hic is mi yok ya girip calisabilir esiniz ne bekliyor.. Bosver sen git bebeginle don geri. Biraz dinlen kafan yerine gelsin. Esin gelirse gelsin adam gibi calisip evinize cikin orda veya turkiyede.

Dua edin kizlar. Allaj iyi insanlarla karsilastirsin. Cocuk korundugumuz halde oldu Allahin takdiri. Beni sahipsiz saniyolar ama oyle olmadigimi gostericem

Eger esin gelirse ne guzel.yuva dagitmak en son care olmali.ben hemen bosa gitsin diyenleri anlamiyorum bosanma sozcugunde yer gok titrermis.kolay bi sey olmadigi gbi sizin durumda tek care degil.siz esinizden yana degil ailesinden yana sikayetcisinz.aslinda esinizin buna musade etmemesi lazim elbette hatali ama ne serefsiz karisina eziyet eden vs kocalar okuyoruz onun yaninda siz cozulebilir kurtarilabilir bir evlilik icindesinz.o evden ve memleketten kurtulursaniz tamam o is

Dogru diyorsunuz. Esim bana hic kizmaz beni savunur onlara karsi ama burda hayat pahali ev tutup gecinmek zor. Bir odali ev 600-700 tl kira gibi dusunun. Tek carem turkiyeye gelmek. Bosanma degil amacim esimi ne kadar ciddi olduguma ikna etmek ve onlara sahipsiz olmadigimi gostermek. Allah kimseye boyle kader yazmasin. Annem bana demisti ne olursa olsun gelmek istersen kapim acik diye.

Allah hakkinda hayirlisi versin .kararindan donme Allah yardimcin olsun kardes

Yalnz bebek bulundugin yerin vatandasi sanrim orada hukuk nasil isliyr sana bebegini verrler mi bunkarn hepsini cok iyi aastr caktrmadan kimseye belli etmeden arastr bu konuyu nebyapamna gerekiyr nasil ayrilman grrekiyr herseye bak

Gideceğini hissettirme yoksa zorla alıkoyabilirler ya da bebeğini vermezler. O yüzden gizli gizli araştır, hazırlık yap. Ve tabiki dön kardeşim, böyle insanlarla gurbet elde heba etme ömrünü, kocana da heba ettirme. Allah yardımcın olsun.

Neden esinizle birbirinize hala asiksiniz biliyomusun çünkü ailesinin her yaptıklarını kabul ediyorsunuz katlaniyosunuz,kabinpeder hayvan der eşiniz bir şey demez kayinvaliden daha 40 in çıkmadan yemek yap der yapmak zorunda kalırsınız görümcen dağıtır topla der toplarsinız eşinin haberi yok mu bunlardan yada söylediğinde ne şekil tepki veriyor pek anlamadım
Baştan demiştin eşin burda yaşıcaz diye diretmis. Nerde burda eşinin desteği
Sende her dediklerini yaptığın için eşin seni hala seviyor cunku rest cekmyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…