beterin beteri var allah kolaylık versın sızede. annemleri bayramdan bayrama görecektim eşime göre. oda yok oldu kurban bayramına gidemiyorum bebegin düsük riski varmıs kaynanamlar üzerime atladı hepbiragızdan gitme diye. evlenince baska oluyor iste ben konyada 6 yıl okudum gurbet nedır anlamadım burda 1.5 yılda canım cıktı aglamaktan. evet burası türk dolu slm vermeyen komsular ailenin yerini tutmuyor arkadas edindim yaslı teyze var üst katta bide evsahibim annem yasında :84:
gecen yıl iş cok aradım vekil ögretmenlige basvurdum falan cıkmadı bu senede hamile kaldım zor geciyor hamileligim hiper tansiyon bile cıktı esim bebegi haket ondan sonra iş diyor benimde calısacak halim yok su an
aslında canım.annenlerin yanına sık gitsen senin için biraz daha iyi olur bence .su hamileliğinin zor dönemlerini annenlerin yanında geçirsen eşin vermezmi?sonucta seninde bir ailen var ağaş kavuğudan çıkmadın....
canım bende gurbetteyim burda hiç tanıdığım ve akrabam yok.sadece eşim ve ailesi vardı.ama eşim beni sık sık ailemin yanına götürdü.....ben böylelikle ailemin özlemine alıştım.bende bazen keşke annemler burda olsa diyorum ama işte olmuyor canım.ailenin yerini kimse tutmuyor.allahıma binlerce çok şükür eşimin ailesi çok iyi insanlar eşimde öyle.bayramlarda kayınvalidem.kız ailesini özlemiştir bu bayram erken gidin der hep sağolsunlar.bence bütün olay eşinde bitiyor.ben ailemi özledim yanlarına gitmek istiyorum de.....
bana sacma geldi yaptıgınız sonucta insanlar hata yapabilir yıllar önceki sey icin bosverin bu gününüzü ziyan etmeyin anneniz özlemeyecekmi sanki?
hangi yaptığım saçma geldi anlamadım, ben babama bişey demedim ya da yapmadım ki sadece aklımdan geçti ve aklımdan geçeni annemle paylaştım kasıtlı olarak ankaraya gitmiyo değilim eşim polis görev yazma durumları var bende tek gitmek istemiyorum zaten gidiş dönüş uçakla 1000 lirayı geçiyo eylül başında zaten ankaradaydık anlatamadım heralde ben derdimi
ben isteyerek gitmediginizi anladım bu düsünceler yüzünden pardon allah kavustursun o zaman
Aklım almıyor ; ailesiyle görüşen eşini kıskanmak , yok bayramdan bayrama görüşmek, bir kaç kişinin yorumlarında okudum , izin verilmemesi.
Esir mi gittiniz, evlendiniz mi onu bir anlasam
Onlar sizin aileniz görmek,görüşmek hakkınız nasıl eşten ya da ailesinden izin istenir, evlenip yuva kuran, eşini seven bir adam nasıl düşünmez bunların çaresini ben anlamıyorum, cidden anlama güçlüğü çekiyorum. Giderim gidemezsem ailemi getirir, bu ne ya.
Allah yardımcınız olsun, çok zor aileden uzak olmak
heyoo heyooo kizlar kasimin son haftasina ver elini almanya :)) esim isten gelsin hemen bilet aliyoruz. malesef annem ameliyat olacak rahmi alincak( ameliatina yetisemicem ama sonra görmesem olmaz yani icim icimi yer. cok mutluyum hihahaha :)
Bende geldim gurbet gelini olarak :)
bende çok özlüyorum ailemi tabiki 4 yıl oldu evleneli bi bebeğim var şimdi ücretsiz izinde evde bebişimle ilgileniyorum ev işi vs derken geçiyor zaman..kendini dinler takacak şeyler bulursan toparlayamazsın canım..yarın çocuğun olunca annem olsa şöyle olur böyle olur dersin benim gibi :) zaman zaman arıyorum bende eksikliklerini istanbulda akrabam yok çünkü sürekli görebildiğim..10 saat mesafede benimkilerde..canları sağolsun diyorum..ama benim eşim anlayışlı şükür arada 2-3 ayda bi gidip uzun kalıyorum çocukta var malum yoruluyorum çok işe de ara verdim evde de bunaldığımı biliyor eşim..böyle yani yuvarlanıp gidiyoruz Allah bebeğini sağlıkla versin kucağına inşlh:)
Hayırlısı olurf inşallah .. Bence üzülme artık ..
gurbet can yakar...
gurbet insan özlemi dogurur..
gurbetmı? anlamazsın aşık oldugun için toz pembedır...
kocam yanımda olsunda farketmez dedırtır...
ama öyle olmaz...
ailene bile yabancı gibi sadece 1 2 gunluk gıtmek sogutur herşeyden..
acaba annemlere ne zaman gıderız dıye hep dusundurur kafanda...
yorgun kalkarsın.. sınır sıstemın cöker..
hıc kızmayacagın seylere kızar.. anlayıs beklersın eşinden...
o anlayıs kımı zaman gelır kımı zaman gelmez...
annenın sesı içini titretir.. babanın sesi solgun gelırse canın yanar..
bu ve buna benzer cok sey yasatır gurbet... 3 aylık evlı bırı olarak yazıyorum bunları.. keske evlenmeseydım demedım.. ıyıkı evlenmısım ama gurbet agır gelıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?