gurbete gelin gitmek :((

bebek var onu beklıyorum ama olmasaydı bosanırdım diyorum bazen gurbet cok canımı yakıyor unutup mutlu olayım diyorum ama hep aklımda 1 ay önce enistem vefat etti ona bile gidemedim herkes birbirine teselli verdi attılar ama ben tek basıma aglaya aglaya canım cıktı

En güzeli çocuk diyolar gerçekten bende istiyorum bakalım inşallah olur yoksa yalnızlık çok kötü

Rabbim gönlüne göre versin inşaallah. bende çocuk ayrı aile ayrı derdim olurmu öyle şey unutulmaz hep böyle üzülücem ben derdim ama cidden çocuk unutturuyomuş herşeyi şimdi sanki tek amacım oymuş gibi bazen annem arıyor yaa ne vakitsiz aradı tamda çocuğu uyutacaktım filan diyorum sonradan utanıyorum tabi kendimden ben hayırsız evlat :)

Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin bana da inşallah yalnızlığım için kısa zaman da bi çocuk

Allah tamamına erdirsin sağlıcakla alırsın kucağına inşaallah bak gör bebekten sonra unutursun herşeyi hatta kendine ayıracak zamanı kalmıyor insanın uyuduğu bir saatte herşeyi yapmaya çalışıyorsun tabi dezavantajıda şu anneanne dedeler torunlarını görmeden büyüyüp gidiyorlar annem hep bundan şikayetçi ilk torunuydu bide ama ne yapalım benim yuvamda huzur sağlık ağız tadı olsun bana yeter artık diğerlerinin büyüdüklerini görürsün diyorum bende ne yapayım :)

Ne güzel onlarda olmazsa ne yapaksın hadi benim hiç kimsem yok valla ne komşu ne arkadaş ne bişey insan yüzü gördüğüm yok

cok sükür zaten sükrediyorum ama dogustan depresyonlu bi insanım zaten bu halımden nefret ediyorum. böyle olacagını hic düsünmedim evlenirken ama cok zormus insallah allah alıstırsın iyi komsular versin gercekten yasanmıyor böyle

Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin bana da inşallah yalnızlığım için kısa zaman da bi çocuk

amin amin inşaallah :) arkadaşın yakınında kayınvalidesi varmış bari bende oda yok ailemde kayınvalidemde aynı şehirdeler gerçi kayınvalidemi yakınımda istemezdim oda ayrı konu benimki biraz cadıda

yapacak baska bisey yok bu saatten sonra tek istegim depresyondan cıkmak annem annem diye cocuk gibi aglamamak bebegim dogsun alıp alıp giderim diyorum esim izin vermesede gidecem artık kusura bakmasın hem kendımı hemm cocugumu sevgiden akrabalardan mahrum etmek istemiyorum

bende evlenıp aılemden uzaga hemde istanbul gibi bir sehirden kucuk bir kasabaya geldim.esimin aileside baska sehirde yani sadece esim ve ben baska kimsemiz yok.Ogretmenim atamam olmadi,bebek istedik problem oldugunu ogrendik tup bebek denedik oda olmadi,bir kac arkadas edineyim dedim dedikodulari kiskancliklariyla bas edemedim...sonunda ciddi bir depresyon gecirdim...artik iyiyim cok sukur.simdi kurslara gidiyorum,yagli boya resim yapiyorum filan...bir sekilde vakit geciyor.benim tek tesellim esim cok anlayisli davraniyor ve vakit gecirmem icin benden cok ugrasiyor.

bence senden kurslara git,en azindan esinin ailesi yakininizdaymis...birsey oldugumda calacak kapiniz var.Rabbim en kisa zamandada bir bebek verir insallah bize,hayat bir sekilde gecer...

başıma bişey gelse bi hastalansam acil bişey olsa arayacak kimsem yok :-(

vardır unutma allah var birilerini gönderir sana dua et komsu falan versin ben kendı anneme bakıyorum komsularla gununu gün ediyor benım gelin olduguma bile üzülmedi kadın

Bende gurbete geldim.4 senedir evliyim.Atlattım o zor dönemleri...Aynı dediğin gibi hala nasılsa gelen giden yok diye ev işlerimi yapmadığım çok oluyor.Ev de bir ses ihtiyaç oluyor...Çok başka bişey...Ama alışıyorsun ya...Şimdi kabalık bana tuhaf gelior...Bu dönemde eşinin sana destek olması lazım...Tek başına dışarı çıkailmen lazım rahatlaman için...Bebek olunca çıkamıycaksın çünkü bir süre.En azından bu süreyi güzel geçir...Konuş anlat düşüncelerini eşine...

amin amin inşaallah :) arkadaşın yakınında kayınvalidesi varmış bari bende oda yok ailemde kayınvalidemde aynı şehirdeler gerçi kayınvalidemi yakınımda istemezdim oda ayrı konu benimki biraz cadıda

benimkilerde aynı şehirde yakınımda kimse yok düşünecek olursan eşimin ailesini belki bende istemezdim burda daha kötü olurdum onun ki burda da benimkiler uzak da diye

bende evlendiğimden beri yani 4 yıldır gurbetteyim.
hemde aileme 23 saat uzaklıkta.
senede 1 kez gidebiliyorum.
ilk sene çok zordu geceleri gizli gizli ağlardım annemi babamı kardeşlerimi arkadaşlarımı çok özlerdim.
hadi bebek olsunda alışırım bebekle uğraşırım tüm vaktimi alır dedim.
malesef bebeğimizde olmadı bir sürü tedavi gördük ama sonuç hüsran.
tatlım şükret bak dünyalar tatlısı bir bebeğin olacak ve sen onunla belkide vaktin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın.

valla canım ben de çok depresyonlu bi insanım günlük ağlardım gece yatağa yatınca ailem gelir ağlarım onların iyi günün de kötü günün de yanında olamam çok üzülürüm hala babamla telefonda konuşamam hemen sesini duyunca gözlerim dolar annemle o kadar değil de babama aşırı düşkünüm ama alışmaya çalışıyorım yapacak bişey yok şimdi de çocuk içn uğraşıyorum o yüzden daha iyiyim

bende depresyon gecirdim halada geciriyorum 6 ay ilac kullandım o gunlere hic girmek istemiyorum anksiyete bozuklugu zaten beni mahvetti. buraya alıstırmadı. komsu yok malesef aynı apartmanda dügün oluyor bizi cagıran yok. hosgeldıne gelinir bizim orda yeni tasınana ama burda öyle bise yok. karsımda oturan kadınla bır yıldır meraba lafından öte gidemedik bebek var onu bekliyorum aglaya zırlaya. esim sen kendin bebeksin cocuga nasıl bakacaksın diyor bende ikimiz beraber aglarız diyorum napayım. gunlerım yemek yapmak temizlik yapmak pc basında oturmakla geciyor bazen kayınvalidemlere gidiyorum onlarda sorunlu tipler sürekli elti kayınpeder mal kavgası dedikodu güzel bi laf yok

canım sende msn uzerınden canlı baglantı kurarak kameradan konus,kardesınde varmıs annen anlamasa bıle kardesın varsa o yardımcı olur.en azından o bıle bıraz hafıfletır gıbıme gelıyor.ya da 3g ıle telefondan gorus artık teknolojı ılerledı bızde faydalanalım degılmı,ama zor allah yardımcın olsun.dedıgım gıbı yapma ımkanınız varsa bence bıraz daha hafıflersın.

kız çocuğu babaya derler ya :) babamla öyle ahım şahımda anlaşamazdık ama geceleri babamın resmine bakıp ağlardım bende şimdi gülüyorum ama buna :) kayınvaliden sana çok müdahele etmiyorsa herşeyine karışmıyorsa destekçinse gerçek anlamda yanlız kalmak yerine onlarla vakit geçir canım sende. sana hayallerimdeki kaynanayı anlattım bak

allah ınsallah bizlere neseli cocuklar verir de bizi kendimize getirir. yoksa evlilikten nefret ettim. insallah cok yakında bebisin olur

gurbet duydum bende geldim ah ah ben ne yapiyim kizlat taa fransaya geldim hic kimsem yok cok yanlizim benimde tek umudum oglum olucak insallah cok zor geciyor gunler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…