bende gurbetteyim otobüsle 19 saat var ailemle aramızda üç yıllık evliyim bende 1.5 sene boyunca ağladım hep çok yanlızdım arkadaşım tanıdığım yoktu ama şimdi bir bebeğim var annem diyor msn.e gel inanın girmeye vakit bile bulamıyorum artık bebekten bide şimdi lojmanda oturuyorum herkes gurbetçi ortam çok iyi bazen annemle haftada bi konuşuyoruz zamanla alışılıyor yani artık önceliği herzaman kendi kurduğum aileye veriyorum zaten üç dört ayda bir görüşüyoruz biz annem hep derdi çocuk olsun bizi unutursun diye gerçektende öyle oluyormuş vakit kalmıyor bişeye yani en güzeli meşkale bulmak yoksa cidden çok zor geçer kendine zindan edersin hayatı
En güzeli çocuk diyolar gerçekten bende istiyorum bakalım inşallah olur yoksa yalnızlık çok kötü
Rabbim gönlüne göre versin inşaallah. bende çocuk ayrı aile ayrı derdim olurmu öyle şey unutulmaz hep böyle üzülücem ben derdim ama cidden çocuk unutturuyomuş herşeyi şimdi sanki tek amacım oymuş gibi bazen annem arıyor yaa ne vakitsiz aradı tamda çocuğu uyutacaktım filan diyorum sonradan utanıyorum tabi kendimden ben hayırsız evlat :)
bebek var onu beklıyorum ama olmasaydı bosanırdım diyorum bazen gurbet cok canımı yakıyor unutup mutlu olayım diyorum ama hep aklımda 1 ay önce enistem vefat etti ona bile gidemedim herkes birbirine teselli verdi attılar ama ben tek basıma aglaya aglaya canım cıktı
Ne güzel onlarda olmazsa ne yapaksın hadi benim hiç kimsem yok valla ne komşu ne arkadaş ne bişey insan yüzü gördüğüm yok
Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin bana da inşallah yalnızlığım için kısa zaman da bi çocuk
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla alırsın kucağına inşaallah bak gör bebekten sonra unutursun herşeyi hatta kendine ayıracak zamanı kalmıyor insanın uyuduğu bir saatte herşeyi yapmaya çalışıyorsun tabi dezavantajıda şu anneanne dedeler torunlarını görmeden büyüyüp gidiyorlar annem hep bundan şikayetçi ilk torunuydu bide ama ne yapalım benim yuvamda huzur sağlık ağız tadı olsun bana yeter artık diğerlerinin büyüdüklerini görürsün diyorum bende ne yapayım :)
başıma bişey gelse bi hastalansam acil bişey olsa arayacak kimsem yok :-(
amin amin inşaallah :) arkadaşın yakınında kayınvalidesi varmış bari bende oda yok ailemde kayınvalidemde aynı şehirdeler gerçi kayınvalidemi yakınımda istemezdim oda ayrı konu benimki biraz cadıda
cok sükür zaten sükrediyorum ama dogustan depresyonlu bi insanım zaten bu halımden nefret ediyorum. böyle olacagını hic düsünmedim evlenirken ama cok zormus insallah allah alıstırsın iyi komsular versin gercekten yasanmıyor böyle
bende evlenıp aılemden uzaga hemde istanbul gibi bir sehirden kucuk bir kasabaya geldim.esimin aileside baska sehirde yani sadece esim ve ben baska kimsemiz yok.Ogretmenim atamam olmadi,bebek istedik problem oldugunu ogrendik tup bebek denedik oda olmadi,bir kac arkadas edineyim dedim dedikodulari kiskancliklariyla bas edemedim...sonunda ciddi bir depresyon gecirdim...artik iyiyim cok sukur.simdi kurslara gidiyorum,yagli boya resim yapiyorum filan...bir sekilde vakit geciyor.benim tek tesellim esim cok anlayisli davraniyor ve vakit gecirmem icin benden cok ugrasiyor.
bence senden kurslara git,en azindan esinin ailesi yakininizdaymis...birsey oldugumda calacak kapiniz var.Rabbim en kisa zamandada bir bebek verir insallah bize,hayat bir sekilde gecer...
valla canım ben de çok depresyonlu bi insanım günlük ağlardım gece yatağa yatınca ailem gelir ağlarım onların iyi günün de kötü günün de yanında olamam çok üzülürüm hala babamla telefonda konuşamam hemen sesini duyunca gözlerim dolar annemle o kadar değil de babama aşırı düşkünüm ama alışmaya çalışıyorım yapacak bişey yok şimdi de çocuk içn uğraşıyorum o yüzden daha iyiyim
valla canım ben de çok depresyonlu bi insanım günlük ağlardım gece yatağa yatınca ailem gelir ağlarım onların iyi günün de kötü günün de yanında olamam çok üzülürüm hala babamla telefonda konuşamam hemen sesini duyunca gözlerim dolar annemle o kadar değil de babama aşırı düşkünüm ama alışmaya çalışıyorım yapacak bişey yok şimdi de çocuk içn uğraşıyorum o yüzden daha iyiyim
allah ınsallah bizlere neseli cocuklar verir de bizi kendimize getirir. yoksa evlilikten nefret ettim. insallah cok yakında bebisin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?