- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
- Konu Sahibi RecelMutefferika
-
Gurbet dediğin nerden nereye gidecenKızlar kayananm beni istemiyor, çocuk da annemi dinleyip hayatımın aşkını bırakamam diyor annesi bana ne derse beni savunuyor biz ayrıldık ama geri barıştık ben ayrılmıştım şimdi annesi bilmiyor ve gurbete gelin gitmiş olucam ne diyorsunuz ? Benim gibi olan var mı ? Hem gurbete gelin giden ya da gurbette olmayan kaynanası istemeyen?
Çok doğru hiç şaşmazOğlan annesine rest çekiyor güya da evlenince anaggmm garip anagmm diye anasının eteği etrafında gezecek. Yani genelde duyduğum erkeklerin evlendikten sonra annelerine ayrı bir düştüğü. Bana sorarsanız ailelere rağmen o iş yürümez. Sıkıyorsa sevgiliniz sizin memlekete gelsin. istenmediğiniz yere niye siz gidiyorsunuz? Ben memleketimden ayrı yerde yaşıyorum. Eşimin de memleketinde değiliz. Başka türlü olsa evlenmezdim ki kaynanamla hiçbir problemim yok.
Kaynanamla değil oğluyla evleniyorum.Kaynanan istemiyor ve üstüne sen gideceksin...
Gelsin o büyük aşık bulundugunuz yerden iş bulsun...
Sakın sakın ayaklarınla mı gidicen tabir-i caizse idam sehpasına...
O sevmeyen kaynana evlenince "oğlumum evi çekil kenara bakalım" diyecek yüzlerce bu tarz konular gördüm...
Ya da yapacaksın bir hata ve doğal olarak eşin hem ailesinin baskısı altında,hem ev gecındırme derdınde,hem mutsuz eşini mutlu edememenin verdiği stresle "şiddetli geçimsizlik"
Bunu söylemek için müneccim olmaya gerek yok ...
Hayatını yakma..!!!!
Kaynanamla değil oğluylaKaynanan istemiyor ve üstüne sen gideceksin...
Gelsin o büyük aşık bulundugunuz yerden iş bulsun...
Sakın sakın ayaklarınla mı gidicen tabir-i caizse idam sehpasına...
O sevmeyen kaynana evlenince "oğlumum evi çekil kenara bakalım" diyecek yüzlerce bu tarz konular gördüm...
Ya da yapacaksın bir hata ve doğal olarak eşin hem ailesinin baskısı altında,hem ev gecındırme derdınde,hem mutsuz eşini mutlu edememenin verdiği stresle "şiddetli geçimsizlik"
Bunu söylemek için müneccim olmaya gerek yok ...
Hayatını yakma..!!!!
Ben yurt dışında yaşayacağım yani Türkiye dışında oraya gittiğinde de kayınvalidemden ayrı bir şehirde yasiycazOğlan annesine rest çekiyor güya da evlenince anaggmm garip anagmm diye anasının eteği etrafında gezecek. Yani genelde duyduğum erkeklerin evlendikten sonra annelerine ayrı bir düştüğü. Bana sorarsanız ailelere rağmen o iş yürümez. Sıkıyorsa sevgiliniz sizin memlekete gelsin. istenmediğiniz yere niye siz gidiyorsunuz? Ben memleketimden ayrı yerde yaşıyorum. Eşimin de memleketinde değiliz. Başka türlü olsa evlenmezdim ki kaynanamla hiçbir problemim yok.
Mutluluklar diliyorum..Aynen öyleKaynanamla değil oğluyla evleniyorum.
Onun olduğu ülkenin imkanları daha iyi ve doğma büyüme oralıSiz gitmeyin o gelsin evlenince o kaynana size neler yapar sizi istemiyorsa oğlanda gerçekten anam atam atayım mı satayım mı üzülsün mü hasta mı olsun diye vicdana oynamaya çalışır
Abla ya öyle deneyin seviyorumMutluluklar diliyorum..Aynen öyle
Kaynanamla değil oğluyla evleniyorum.
Gidin madem ne diyelimKaynanamla değil oğluyla
Ben yurt dışında yaşayacağım yani Türkiye dışında oraya gittiğinde de kayınvalidemden ayrı bir şehirde yasiycaz
Kaynana istemiyorsa nereye gidersen git bir süre sonra sizin huzurunuzu bozarOnun olduğu ülkenin imkanları daha iyi ve doğma büyüme oralı
Ahahah pekiiiGidin madem ne diyelim
Kaynana istemiyor diye sevdiğimizden de vaz mi geçelimKaynana istemiyorsa nereye gidersen git bir süre sonra sizin huzurunuzu bozar
Eş adayınız o kadar güçlüyse ikna etsin annesini size huzur vermez yoksa bu böyle gelmiş böyle giderKaynana istemiyor diye sevdiğimizden de vaz mi geçelim
Evlenince sevginin yetmedigini anlarsinKaynana istemiyor diye sevdiğimizden de vaz mi geçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?