Gurbete gelin giden var mı hanımlar ?

RecelMutefferika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
233
208
53
Kızlar kayananm beni istemiyor, çocuk da annemi dinleyip hayatımın aşkını bırakamam diyor annesi bana ne derse beni savunuyor biz ayrıldık ama geri barıştık ben ayrılmıştım şimdi annesi bilmiyor ve gurbete gelin gitmiş olucam ne diyorsunuz ? Benim gibi olan var mı ? Hem gurbete gelin giden ya da gurbette olmayan kaynanası istemeyen?

Gurbet dediğin nerden nereye gidecen

Istenmediginiz bir yere gelin gitmeyin o kadar cok seviyorsa o gelsin! Degmez fedakarliklariniz hem niye hep kadinlar gidiyor birazda onlar yerlerinden yurtlarindan olsun! Cok sevilmeyen bir gelinim durum hala duzelmedi 7 yil sonra bile…

Kaynanan istemiyor ve üstüne sen gideceksin...

Gelsin o büyük aşık bulundugunuz yerden iş bulsun...

Sakın sakın ayaklarınla mı gidicen tabir-i caizse idam sehpasına...

O sevmeyen kaynana evlenince "oğlumum evi çekil kenara bakalım" diyecek yüzlerce bu tarz konular gördüm...

Ya da yapacaksın bir hata ve doğal olarak eşin hem ailesinin baskısı altında,hem ev gecındırme derdınde,hem mutsuz eşini mutlu edememenin verdiği stresle "şiddetli geçimsizlik"

Bunu söylemek için müneccim olmaya gerek yok ...

Hayatını yakma..!!!!

Oğlan annesine rest çekiyor güya da evlenince anaggmm garip anagmm diye anasının eteği etrafında gezecek. Yani genelde duyduğum erkeklerin evlendikten sonra annelerine ayrı bir düştüğü. Bana sorarsanız ailelere rağmen o iş yürümez. Sıkıyorsa sevgiliniz sizin memlekete gelsin. istenmediğiniz yere niye siz gidiyorsunuz? Ben memleketimden ayrı yerde yaşıyorum. Eşimin de memleketinde değiliz. Başka türlü olsa evlenmezdim ki kaynanamla hiçbir problemim yok.

Çok doğru hiç şaşmaz

Siz gitmeyin o gelsin evlenince o kaynana size neler yapar sizi istemiyorsa oğlanda gerçekten anam atam atayım mı satayım mı üzülsün mü hasta mı olsun diye vicdana oynamaya çalışır

Kaynanamla değil oğluyla evleniyorum.

Kaynanamla değil oğluyla
Ben yurt dışında yaşayacağım yani Türkiye dışında oraya gittiğinde de kayınvalidemden ayrı bir şehirde yasiycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…