• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende varim yeni gördüm toppalagi evet gurbetci deyince bi cok sey akla gelmemek mümkün degil:kahve:

selamlar hanimlar nasilsiniz hosgeldin nadide sultan nasilsin canim a.s.kaydirigubbakcemile3

bende varim yeni gördüm toppalagi evet gurbetci deyince bi cok sey akla gelmemek mümkün degil:kahve:
merhaba arkadasim.dedigin gibi.gurbetciyiz ve özlem cekiyoruz.bari burada paylasalim diyoruz ama pek ugrayan yok.görünmediginden dolayi oluyor.yoksa ayni kaderi paylastigimiz gurbetci arkadaslar ugrar diye düsünüyorum ben..........

slm canlar bi gurbet kusunuz daha geldi.nasilsiniz bayanlar öpüyorum hepinizi görüsmek üzere....

bende iyiyim canim ne olsun iste hep ayni.bu yil izin varmi düsünüyormusunuz türkiye ye gitmeyi......
hayirli cumalar canim belli degil kismetse gitmek istiyorum hayirlisi ile
slm canlar bi gurbet kusunuz daha geldi.nasilsiniz bayanlar öpüyorum hepinizi görüsmek üzere....

hosgeldin hosluklar getirdin a.s. nasilsin canim kaydirigubbakcemile3

güzel hafta sonlari diliyorum hepiciginizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaslar nerdesiniz canlar hicmi gurbetcimiz yok bu topige ugrayacak üzüldüm:çok üzgünüm::a015:

iyi geceler arkadaslar
biitoosumcum sanada iyigeceler.bu sadece ikimize özel bir topik oldu sanki.nasil olacak böyle bilmiyorum.baksana senden,benden baska kimse yok.en önemlisi konuyu acan arkadas yok.sen ondan daha cok cabaliyorsun topik ilerlesin diye.cok merak ediyorum konuyu acan arkadas nerelerde.valla biraz ihmal ediyor topigini......

hayirli geceler kizlarr...

Back
X