- Konu Sahibi cemrem
bende varim yeni gördüm toppalagi evet gurbetci deyince bi cok sey akla gelmemek mümkün degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadasim.dedigin gibi.gurbetciyiz ve özlem cekiyoruz.bari burada paylasalim diyoruz ama pek ugrayan yok.görünmediginden dolayi oluyor.yoksa ayni kaderi paylastigimiz gurbetci arkadaslar ugrar diye düsünüyorum ben..........bende varim yeni gördüm toppalagi evet gurbetci deyince bi cok sey akla gelmemek mümkün degil![]()
ben iyiyim biitoosumcum sende iyisidir umarim............selamlar hanimlar nasilsiniz hosgeldin nadide sultan nasilsin canim a.s.kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim biitoosumcum sende iyisidir umarim............
bende iyiyim canim ne olsun iste hep ayni.bu yil izin varmi düsünüyormusunuz türkiye ye gitmeyi......ben iyiyim kanaryacim sena nasilsin insallah iyisindir cok öptüm görüsürüz
hosgelmisin arkadasim.iyiki geldin.Allaha sükür ben iyiyim,sen nasilsinslm canlar bi gurbet kusunuz daha geldi.nasilsiniz bayanlar öpüyorum hepinizi görüsmek üzere....
hayirli cumalar canim belli degil kismetse gitmek istiyorum hayirlisi ilebende iyiyim canim ne olsun iste hep ayni.bu yil izin varmi düsünüyormusunuz türkiye ye gitmeyi......
slm canlar bi gurbet kusunuz daha geldi.nasilsiniz bayanlar öpüyorum hepinizi görüsmek üzere....
canim sanada iyigeceler ben biraz gec girdim k.k ya.yoktum yani ondan dolayi..iyi geceler hanimlar görüsmek üzerekaydirigubbakcemile3
biitoosumcum sanada iyigeceler.bu sadece ikimize özel bir topik oldu sanki.nasil olacak böyle bilmiyorum.baksana senden,benden baska kimse yok.en önemlisi konuyu acan arkadas yok.sen ondan daha cok cabaliyorsun topik ilerlesin diye.cok merak ediyorum konuyu acan arkadas nerelerde.valla biraz ihmal ediyor topigini......iyi geceler arkadaslar