• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...

iyiyiz canım yaa sen nasılsın bakem aaaa bugün burda hava süperdi dünki gibi esmiyorduda ama biz gene evde ahhh ahhh canım oralara pek yaz uğramıyo galiba.

bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...

iyiyiz arkadasimalmanyada hava güzelligi böyle oluyor iki gün sicak on gün yagmurlu serin öf valla sinir oluyorum battaniyeyle dolasiyorum :çok üzgünüm:

iyiyiz canım yaa sen nasılsın bakem aaaa bugün burda hava süperdi dünki gibi esmiyorduda ama biz gene evde ahhh ahhh canım oralara pek yaz uğramıyo galiba.
bende iyiyim canim ya.ne olsun ayni.ne güzel.istanbula hayranim zaten.orasi gibi bir yer yok.bir baska dünya sanki.sorma canim doru dürüst bir yaz yüzü göremedik canim.ama ben genelde temmuz,agustos türkiyede oluyorum.doya doya yazi yasiyorum yani.
iyiyiz arkadasimalmanyada hava güzelligi böyle oluyor iki gün sicak on gün yagmurlu serin öf valla sinir oluyorum battaniyeyle dolasiyorum :çok üzgünüm:
aynen canim.yagmuru hic bitmez sagolsun.ama ne yapalim bunada sükür demekten baska caremiz yok.....

arkadaslar ne zaman bu topik de civil civil olacak bekliyorum gurbetci arkadaslari

inanki öyle canim ya hicmi yok inanmiyorum nerdesiniz gurbetci hanimlar topik sizi bekliyor hadiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

kanaryacigim iyiki varsin birde busem sizde olmasaydiniz nolurdu bu topigin hali canimkaydirigubbakcemile5

inanki öyle canim ya hicmi yok inanmiyorum nerdesiniz gurbetci hanimlar topik sizi bekliyor hadiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
yok herhalde canim ya.bosver bizde ite kaka bu topigi ilerletiriz ne yapalim.
kanaryacigim iyiki varsin birde busem sizde olmasaydiniz nolurdu bu topigin hali canimkaydirigubbakcemile5
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............

ilerletecegiz canim kaydirigubbakcemile3
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............[/QUO
biliyorum canim zaten simdilik biz variz götürürüz allahin izniyle öptüm cok iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

ilerletecegiz canim kaydirigubbakcemile3
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............[/QUO
biliyorum canim zaten simdilik biz variz götürürüz allahin izniyle öptüm cok iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
evet canim aynen öyle yapariz..bende öpt.sanada iyigeceler..........

hayirli geceler canlar yarin görüsürüz umarim hayirli sabahlarkaydirigubbakcemile3

aaaakimse acmadimi topigimizi ya hadi ben acayim hayirli saglikla dolu bir hafta diliyorum canlar öptüm hepiciginizi

biitoosumcum nasilsin.ay valla hic kimse ugramamis yine.ama bu gurbetci topikleri hep böyle oluyor sanirim.ben birde almancamizi ilerletelim topigidi sanirim yanilmiyorsam,oraya da birseyler yazmistim almanca,aylarca kimseler yoktu.acilisi sen yapmissin,kapanisida ben yapayim bari.iyigeceler canim görüsürüz..............

Back
X