• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biitoosumcum simdi gördüm.arkadas en son haziran 2007 tarihinde girmis.2 senedir yok yani.en iyisi buna benzer bir topigi sen ac.hic olmazsa senin konun olur,belki ozaman arkadaslar gelir.hic olmazsa senin topigi ilerletmis oluruz,ikimizde olsak ne yapalim.................

kıslarrrr günaydınlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum.

biitoosumcum simdi gördüm.arkadas en son haziran 2007 tarihinde girmis.2 senedir yok yani.en iyisi buna benzer bir topigi sen ac.hic olmazsa senin konun olur,belki ozaman arkadaslar gelir.hic olmazsa senin topigi ilerletmis oluruz,ikimizde olsak ne yapalim.................

evet canim ya hic ugramamis neyse biz geliyoruz yeter ben topik acmasini daha henüz bilmiyorum ya sen ac onu ilerletelim gercekten bilsem acarim öptüm seni görüsürüz canim benimkaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar nasiliniz bugun
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok

siz hic sohbetedemi girmezsiniz orda gurbetcilere ayrilan oda sohbeti var kaynasirdik tanisirdik

kıslarrrr günaydınlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum.

sanada cnm tesekkurler:1hug:
evet canim ya hic ugramamis neyse biz geliyoruz yeter ben topik acmasini daha henüz bilmiyorum ya sen ac onu ilerletelim gercekten bilsem acarim öptüm seni görüsürüz canim benimkaydirigubbakcemile3

hepiciginize iyi haftalar diliyorum bacilar öptümkaydirigubbakcemile3
bu topik oldugundan dolayi baska topik acsaniz bile kapatilir canim yha :1no2:

ama ben elif ablacima sorayim isterseniz ben acarim o baslik altinda toplaniriz ne dersiniz :1hug:

merhaba kizlar nasiliniz bugun
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok

siz hic sohbetedemi girmezsiniz orda gurbetcilere ayrilan oda sohbeti var kaynasirdik tanisirdik

iyiyiz yani en azindan ben iyiyim arsiz gonlum :)

bu arada kizin nasil oldu ?

uzun zaman oldu takip edemedim senin topigini cnm :teselli:

iyi geceler kizlar papriiisor birsor sen olursa toplaniriz neden olmasin buraya gelen az oluyor öptüm sizi cok

iyi geceler kizlar papriiisor birsor sen olursa toplaniriz neden olmasin buraya gelen az oluyor öptüm sizi cok
aynen canim katiliyorum.ben yada bir baskasi,farketmez cünkü bu topigi ilerletmenin amaci yok.nasilsa arkadas yok.bütün diger arkadaslarada merhaba

selamlar güzel müjdeli hayirli bir gün diliyorum arkadaslarkaydirigubbakcemile3

mrb kizlar hepinize

bitioscum elif ablisime sordum tamam acabilirsiniz dedi kaydirigubbakcemile2

haber veriyim dedim sositososito

hemen giris ise canim benim ardindanda biz geliriz sagolasin öptüm senü cokkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

topicigimiz hayirli olur insallah sular seller gibi ilerlerkaydirigubbakcemile5

canim benim emegine saglik öptüm cok görüsürüz yeni topigimizde süpersin

Back
X