• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler hayirli sabahlariniz olsun gönlünüz mutlulukla dolsun insallah

slm kızlar bizim pc bozuktu giremıyodum tekrar aranıza katıldım..
türkıyedeki evim bitmiş anahtarı eltımlere teslım etmişler bi an öle üzldüm ki... türkiyede olmak istedim.evimde kendi düzenımle ama kısmet hersey buraya gelelı çok olmadı ama ben şimdiden çok özledım eşim agustosda gidersın dıyo ennemler temmuzda tatlile gıdıyolarmış agustosa kadar nasıl beklıycem ufffffff...

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir ugramadim
tanger cigim evin hayirli olsun canim güle güle otur
izine gittigin zaman gönlünce dösersin

slm kızlar bizim pc bozuktu giremıyodum tekrar aranıza katıldım..
türkıyedeki evim bitmiş anahtarı eltımlere teslım etmişler bi an öle üzldüm ki... türkiyede olmak istedim.evimde kendi düzenımle ama kısmet hersey buraya gelelı çok olmadı ama ben şimdiden çok özledım eşim agustosda gidersın dıyo ennemler temmuzda tatlile gıdıyolarmış agustosa kadar nasıl beklıycem ufffffff...
slm canim hayirli osun güle güle otur insallahopuyorumnanaktan
selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir ugramadim
tanger cigim evin hayirli olsun canim güle güle otur
izine gittigin zaman gönlünce dösersin
selamlar canim hosgeldina.s.
kıslarrrrr nerelerdesini yaaaa

selamlar hosgeldin burdayiz canima.s.a.s.a.s.

slm bayanlar..bende yurtdisinda yasiyorum..
sizlerle ayni durumdayim yani..soyle bi koseye kivrilayim bari kabul ederseniz:utangac:

merhaba arkadaşlar beni de yazın bu gruba:kedi:
ben avusturyada yaşıyorum evlendim 3 sene bitti 4ün içindeyim alkisalkisalkisönce eşim türkiyeye geldi evlendikten sonra türkiyede yaşayacaktık o şekilde anlaşmıştık ama burada yapamadı çok iyi bi üniversite bitirmiş olmasına rağmen hiç bir yerde tutunamadı oysa çok güzel yerlerde işlere kabul edildi ama işte orada doğup büyüdüğü için olmadı yapamadı ben bi fedakarlık yaptım avusturyada denemeye karar verdik taşındık biz eşimin ailesini ziyarete 2 kere gitmiştik nasıl biyer olduğunu biliyordum hani gözü kapalı bi kuyuya düşer gibi olmadı ama yinede aile hasreti zor ama ben türkiyede de üniversiteye gidiyordum evlendiğimizde ilk senemdi taşınınca oradan sınavlar için geliyorum hep bu sene 4. sınıfa geçtim inşallah seneye bitecek okulum :Saruboceq:şimdi yine sınavlarım için türkiyedeyim ama şuana kadar çok büyük bi hasret çektim diyemem sene de 2 defa geliyorum 1,5- 2 ay kalıyorum her geldiğimde. yazları sınavım bitse de eşimi bekliyorum o geliyo tatilimizi yapıp dönüyoruz evimize yani ben bi anda bi boşluğa düşmedim bi anda ailemden kopmadım oyüzden ayrılık basamak basamak atlanan bişey oldu benim için..birde ailem yeşil pasaport sahibi olduğu için onlarda kışları geliyor.. ben kim ne derse desin seviyorum orayı evimi yani tabi türkiye vatanımız yurdumuz ama gurbet de olsa oralarda evimiz...Allah şükür hertürlü imkanımız var hani yani şunu özlediğim dedğim bir şey olsa ertesi hafta türkiyede olabiliyorum aynı şekilde ailem de gelebiliyor o yüzden allah bana gurbetin imkansızlık yüzünü göstermesin diye dualar ediyorum
işte benim hikayem de bu a.s.:nazar:

ben avusturyada yaşıyorum evlendim 3 sene bitti 4ün içindeyim alkisalkisalkisönce eşim türkiyeye geldi evlendikten sonra türkiyede yaşayacaktık o şekilde anlaşmıştık ama burada yapamadı çok iyi bi üniversite bitirmiş olmasına rağmen hiç bir yerde tutunamadı oysa çok güzel yerlerde işlere kabul edildi ama işte orada doğup büyüdüğü için olmadı yapamadı ben bi fedakarlık yaptım avusturyada denemeye karar verdik taşındık biz eşimin ailesini ziyarete 2 kere gitmiştik nasıl biyer olduğunu biliyordum hani gözü kapalı bi kuyuya düşer gibi olmadı ama yinede aile hasreti zor ama ben türkiyede de üniversiteye gidiyordum evlendiğimizde ilk senemdi taşınınca oradan sınavlar için geliyorum hep bu sene 4. sınıfa geçtim inşallah seneye bitecek okulum :Saruboceq:şimdi yine sınavlarım için türkiyedeyim ama şuana kadar çok büyük bi hasret çektim diyemem sene de 2 defa geliyorum 1,5- 2 ay kalıyorum her geldiğimde. yazları sınavım bitse de eşimi bekliyorum o geliyo tatilimizi yapıp dönüyoruz evimize yani ben bi anda bi boşluğa düşmedim bi anda ailemden kopmadım oyüzden ayrılık basamak basamak atlanan bişey oldu benim için..birde ailem yeşil pasaport sahibi olduğu için onlarda kışları geliyor.. ben kim ne derse desin seviyorum orayı evimi yani tabi türkiye vatanımız yurdumuz ama gurbet de olsa oralarda evimiz...Allah şükür hertürlü imkanımız var hani yani şunu özlediğim dedğim bir şey olsa ertesi hafta türkiyede olabiliyorum aynı şekilde ailem de gelebiliyor o yüzden allah bana gurbetin imkansızlık yüzünü göstermesin diye dualar ediyorum

selam elifff!a.s.gurbet zor ne olursa olsun!bi tarafın eksik hep bence!...

selam elifff!a.s.gurbet zor ne olursa olsun!bi tarafın eksik hep bence!...

tabiki dediğiniz doğru bazen boynu bükük kalıyorsun mesela hiç bi zaman çok kalabalık misafirin olmuyo hatta bazen kimsen olmuyo ama benim ailem mutluluğumla teselli oldu bugüne kadar bende öyle diyorum ya türkiyede olsaydım çok mutsuz olsaydım o zamn ailemin gözünün önünde acı çekcektim daha kötü olacaktı şimdi burada bi mutlu sesim onlara yetiyo.. ben en çok türkiyedeki o kalabalığı özlüyoruz zaten mesela kalabalık sülale toplantılarını bayram sabahlarını.. özlemler hep oluyo ama yinede her anın tadini çıkarmaya hep mutlu olmaya çalışıyorum allahım hepimizi çok mutlu etsin inşallah geri dönüp bakmayalım hiç... şimdi belki de ailemin yanındayım türkiyedeyim ya o psikolojiyle bakınca da tabi çok farklı bazen orada depresif anlarım ouyo o zaman da of of offf ne laflar çıkıyo ağzımdan şimdi bal damladığına da bakma sen kaydirigubbakcemile3şimdi vatanımdayımturkbayragiopuyorumnanaktan

evet ben yurt içinde ayrı yerdeyim ama kalbalık toplantılarımız burda da olmuyorrr!:a015:
çookk sıkılıyorum bazen anlıyorum seni!...:teselli:

hosgeldin aramiza canima.s.a.s.

iyim canim sen nasilsin
cok yalniz kalmis buralar bi laf atayim dedim
ilk cevap senden geldiopuyorumnanaktan

Back
X