• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıslar epeyidir yazamadım nasılsınız dostlarım :)

ben iyiyim canim.sen nasilsin.ayy yeni girdim nete isler bitmiyo ki,kosusturuyorum valla.neyse ki bitti de oturabildim.biliyosun hepimizin yaptiklari sey,yika,ütüle,temizle,yemekti asti derken günlerimiz gelip geciyor,sen neler yaptin biitoosumcum............
tesekkürler canim iyiyim süküro isler hic bitmez allah bitirmesin yasiyoruz yapacagizbende isten geldim alisveris falan derken yemek yaptim yedik topla anca oturdum ayni seyler hep
biitosumcum bir link adi veriyorum.burada ki arkadaslar sen de dahil orada da bulusalim.bi sakincasi yoktur herhalde.cünkü orasi geyik muhabbet yeri.gayet eglenceli olacak tamam mi canim...........http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/271904-butun-kisslarr-toplanalim-muhabbetlerimizi-burada-yapalim-kaynasalim.html
tabi canim ne sakincasi olacak gelirim ara sira bende tamam canimcim
merhaba kıslar epeyidir yazamadım nasılsınız dostlarım :)
merhabalar bacum iyiyiz allaha sükür sen nasilsin

topişde kimseler yokmu huhuuuuuu
busem cim ben buraya geliyorum sen gidiyosun ama neyse bir sekilde karsilasiyoruz.
tesekkürler canim iyiyim süküro isler hic bitmez allah bitirmesin yasiyoruz yapacagizbende isten geldim alisveris falan derken yemek yaptim yedik topla anca oturdum ayni seyler hep.

tabi canim ne sakincasi olacak gelirim ara sira bende tamam canimcim

merhabalar bacum iyiyiz allaha sükür sen nasilsin
haklisin canim.hic bitmiyor.burada sadece,ise git,evde ki isler hayat böyle geciyor.dogru dürüst insan yüzü göremiyosun.malesef demi.herkes calisiyor.hep ayni.valla gel canim.iyi olur.ama burada da görüselim.gurbetligi,kaderimizi burada konusabiliyoruz,ancak.......

Son düzenleme:
bu topigide boslamayin sakin canim ben herzaman burda olacagim biz gurbetciyiz bizim topigimiz bu sorunlarimizi icimizin dolgunluklarini bu topikte paylasacagiz hepsine yeteriz allahin izniyle firsat buldukca

iyi geceler yeni bir günle gönlünüz güzelliklerle acilsin hayirli sabahlariniz olsunkaydirigubbakcemile3

kıslarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün ?hava süper bende süperim herkez süper sizde süpersinizzzz oooo maşallahhhhhkaydirigubbakcemile3

bu topigide boslamayin sakin canim ben herzaman burda olacagim biz gurbetciyiz bizim topigimiz bu sorunlarimizi icimizin dolgunluklarini bu topikte paylasacagiz hepsine yeteriz allahin izniyle firsat buldukca
yok canim.burayi boslarmiyiz.burasi bizim kader yerimiz.ama nedense konuyu acan cemre arkads yok ortalikta....

canlar günaydın Cumanız mübarek olsunn Allah dualarımızı kabul etsina.s.

bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...

Back
X