Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim arkadaslar nasilsiniz.ben buraya cok önceleri girmistim.artik devamli girerim.nasilsa hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz.gurbeti.beni ancak sizler,sizleride ancak ben anlarim...........
hosbulduk canim.evet ya bende ne zamandir bakiyorum bu topige hic ugrayan yok.tabiki cok konusacagimiz seyler var.bizim derdimizi,ancak biz gurbetciler bilir.arkadaslar bekliyoruz.neler yapiyosun canim,burada mi dogdun büyüdün yoksa sonradan mi geldin.bende seni öpt,mutlaka buraya ugrarim.görüsmek üzere............hos geldin canim bekleriz o kadar gurbetci arkadasimiz var fakat bu topik hep bos üzülüyorum tabiki hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ,konusucak cok seylerimiz olabilir fakat bu topige kimse ugramiyor insallah degisip gelen olur öptüm seni hep bekleriz kaydirigubbakcemile3
hosluklar getirdin canim ay ölürüm ya hepimiz öylede böylede gurbetciyiz canim ister yurt icinde ister yurt disinda degilmikaydirigubbakcemile3
canlarim el ele verelim bu topigi ilerletelim cok geri kaldi valla üzülüyorum hicmi gurbetci yok anlamadim:1no2:
merhaba canim.bende gelin olarak geldim.6 yildir burdayim.aynen alismak cok zor alisamayizda.ama dedigin gibi alismaya mecburuz.amin.saglik olsun.benim henüz cocugum yok canim.buraya gelince calismaya basladim ve cocuk düsünmemistim simdiye kadar.artik düsünüyoruz.2.5 ay önce 11 haftalik bebegimi kaybettim.nasip degilmis.ama arkasi gelecek insaallah.eger resimdeki sen isen agzim acik kaldi.nasil oluyor,hem 24 yillik evlisin hemde bu kadar gencsin.maasallah arkadasim sana.iyi aksamlar arkadasim ben almanyaya gelin olarak geldim canim 24 senedir burdayim 2 yavrum var büyüdüler allaha sükür alismaya buraya alisamadim fakat alismak durumundayiz allah sagligimizi eksik etmesin önemli olan bu senin yavrucuklarin varmi burdami dogup büyüdün sende gelinmi geldin görüsmek üzere kaydirigubbakcemile3
derincim sende hosgeldin.bende geldim kızlaaar!a.s.yurt dışında değlim ama ailemden uzağım a.ssenelerdir memleketimde yaşamıyorum üniversiten bu yana dışardayım!
cok haklisin arkadasim bu topikde cok gurbetci olmasi lazim.niye böyle yapiyorlar anlamiyorum.ben mesela yokmu böyle gurbetci topigi falan dedim hemen daldim.gitmeyede hic niyetim yok valla.malesef burdaki yasam topigede vurmus canim baksana,burdaki gibi kimseler yok.ama bekleyelim gelirler ok.biz sürekli yazisalim ki oft bölümünde cikar ve oradan görünür,umarim cok görüsecek insan var ama topik de hareket olmayinca kimse göremiyoo öppt canim görüsmek üzere................canlarim el ele verelim bu topigi ilerletelim cok geri kaldi valla üzülüyorum hicmi gurbetci yok anlamadim:1no2:
merhaba canim.bende gelin olarak geldim.6 yildir burdayim.aynen alismak cok zor alisamayizda.ama dedigin gibi alismaya mecburuz.amin.saglik olsun.benim henüz cocugum yok canim.buraya gelince calismaya basladim ve cocuk düsünmemistim simdiye kadar.artik düsünüyoruz.2.5 ay önce 11 haftalik bebegimi kaybettim.nasip degilmis.ama arkasi gelecek insaallah.eger resimdeki sen isen agzim acik kaldi.nasil oluyor,hem 24 yillik evlisin hemde bu kadar gencsin.maasallah arkadasim sana.![]()
cok haklisin arkadasim bu topikde cok gurbetci olmasi lazim.niye böyle yapiyorlar anlamiyorum.ben mesela yokmu böyle gurbetci topigi falan dedim hemen daldim.gitmeyede hic niyetim yok valla.malesef burdaki yasam topigede vurmus canim baksana,burdaki gibi kimseler yok.ama bekleyelim gelirler ok.biz sürekli yazisalim ki oft bölümünde cikar ve oradan görünür,umarim cok görüsecek insan var ama topik de hareket olmayinca kimse göremiyoo öppt canim görüsmek üzere................
Merhaba hanimlar a.s.
Bende sizler gibi gurbetdeyim ! Burda dogup / büyüdüm ama Türkiyem, canim vatanim, bir baska !
Ben 6 senedir malesef gidemiyorum senağlama ve nasil özledigimi kelimelerle tarif edemem !!!!!!!
Hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar a.s.