• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hos geldin derin 55 nasilsin canim

iyiyim bitoosuma.s kuzenimle konuşuyorduk msn.den bu saate kaldım!uzun zamndır görüşememiştik!internetten görüşüyorum çoğu kişiyle uzakta olunca!:a015:sen nasılsın?...

iyi yapiyorsun canim konusun valla anliyorum iyilikiste geziyordum kk da biraz sonrada yatacagim yarin is

benim de kız erkenden kalkıyorkaydirigubbakcemile2 bende yatarım şimdia.s nerde çalışıyorsun bitoosum?zor valla erken kalkmak!...:1shok:

derincimben kaciyorum canim yarin is insallah yarin bol bol konusuruz hic tam konusamadik cok isterim sohbet etmeyi tanismayi öptüm canimkaydirigubbakcemile3

ah canim ya öp cok onu benim icin allah ömürler versin huzur evinde calisiyorum canim allah herkeze kolayliklar versin

iyi geceler hayirli sabahlar güzelliklerle dolu mutlu bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

iyi gecelera.s. öperim! konuşuruz bol bol daha sonra!....a.s

selamlar canim öncelikle gecmisler olsun sen iyisinya o yeter cok üzücü fakat yeniden olur kismet degilmis üzme sakin kendini en yakin zamanda saglikli bir bebecigin olur insallah, resimdeki ben degilim benim birtanecik kizimin resmi o ah keske öyle kalabilsek degilmi ama olmuyor kizm 22 yasinda oglum 19 yasinda nasil genc kalayim valla neyse gönlümüz genc allah herkeze saglik versinkaydirigubbakcemile3
sagol canim.Allaha sükür biraz daha iyiyim.baslarda cok kötüydüm.üzül üzül mahvettim kendimi.ama biraz toparlandim.Rabbim sabrini veriyor bir sekilde.insaalah canim dedigin gibi olur.maasallah kizina Allah sana bagislasin evlatlarini.yillar cabucak geciyor valla anlayamiyosun.daha dün gibi buraya gelisim sanki nasil gecti anlayamadim.ilk geldigim zaman nasil yaparim diyordum.ailemi cok aradim cok agladim.hepimizin yasadigini yasadim yani.su bir yil bir gecse diyordum.dedim ya nasil gecti anlamadim.ama bir sekilde Allah onunda sabrini veriyor dayaniyorsun.öyle Allah herkese saglik versin.

biitoosumcum topik biraz da olsa hareketlendi demi.yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum.........

iyi gecelera.s. öperim! konuşuruz bol bol daha sonra!....a.s
insallah cok isterim canim öptüm
sagol canim.Allaha sükür biraz daha iyiyim.baslarda cok kötüydüm.üzül üzül mahvettim kendimi.ama biraz toparlandim.Rabbim sabrini veriyor bir sekilde.insaalah canim dedigin gibi olur.maasallah kizina Allah sana bagislasin evlatlarini.yillar cabucak geciyor valla anlayamiyosun.daha dün gibi buraya gelisim sanki nasil gecti anlayamadim.ilk geldigim zaman nasil yaparim diyordum.ailemi cok aradim cok agladim.hepimizin yasadigini yasadim yani.su bir yil bir gecse diyordum.dedim ya nasil gecti anlamadim.ama bir sekilde Allah onunda sabrini veriyor dayaniyorsun.öyle Allah herkese saglik versin.

alisiyor insan allah sabir veriyor ,bende yasadim hepsini zaman gectikce alisiyorsun dedigim gibi allah dert vermesin hersey güzelliklerle dolu olur insallah hayatimizda ,sagligimiz eksik olmasin arkadasimkaydirigubbakcemile3

merhabalar hanimlar nasilsiniz iyi bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

insallah cok isterim canim öptüm

alisiyor insan allah sabir veriyor ,bende yasadim hepsini zaman gectikce alisiyorsun dedigim gibi allah dert vermesin hersey güzelliklerle dolu olur insallah hayatimizda ,sagligimiz eksik olmasin arkadasimkaydirigubbakcemile3
evet canim aynen sabrini veriyor Rabbim.amin Allah kimseye vermesin.umudumu hic yitirmiyorum.
merhaba demin off tobikde gördüm bende gurbetciyim almanyadan ama bu topikde pek kimse yok sanirim
hosgeldin arkadasim. yavas yavas hareketleniyo.sende ugra burada dertlesiriz

merhaba demin off tobikde gördüm bende gurbetciyim almanyadan ama bu topikde pek kimse yok sanirim
hos geldin canim aramiza a.s.cogalmaya basladik yavas yavashihoyyyt
evet canim aynen sabrini veriyor Rabbim.amin Allah kimseye vermesin.umudumu hic yitirmiyorum.

hosgeldin arkadasim. yavas yavas hareketleniyo.sende ugra burada dertlesiriz

hayirli geceler hayirli sabahlar arkadaslar görüsmek üzere öptümkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

kanaryacim merhabalar canim nasilsin
ben iyiyim canim.sen nasilsin.ayy yeni girdim nete isler bitmiyo ki,kosusturuyorum valla.neyse ki bitti de oturabildim.biliyosun hepimizin yaptiklari sey,yika,ütüle,temizle,yemekti asti derken günlerimiz gelip geciyor,sen neler yaptin biitoosumcum............

Back
X