Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hos geldin derin 55 nasilsin canim
sagol canim.Allaha sükür biraz daha iyiyim.baslarda cok kötüydüm.üzül üzül mahvettim kendimi.ama biraz toparlandim.Rabbim sabrini veriyor bir sekilde.insaalah canim dedigin gibi olur.maasallah kizina Allah sana bagislasin evlatlarini.yillar cabucak geciyor valla anlayamiyosun.daha dün gibi buraya gelisim sanki nasil gecti anlayamadim.ilk geldigim zaman nasil yaparim diyordum.ailemi cok aradim cok agladim.hepimizin yasadigini yasadim yani.su bir yil bir gecse diyordum.dedim ya nasil gecti anlamadim.ama bir sekilde Allah onunda sabrini veriyor dayaniyorsun.öyle Allah herkese saglik versin.selamlar canim öncelikle gecmisler olsun sen iyisinya o yeter cok üzücü fakat yeniden olur kismet degilmis üzme sakin kendini en yakin zamanda saglikli bir bebecigin olur insallah, resimdeki ben degilim benim birtanecik kizimin resmi o ah keske öyle kalabilsek degilmi ama olmuyor kizm 22 yasinda oglum 19 yasinda nasil genc kalayim valla neyse gönlümüz genc allah herkeze saglik versinkaydirigubbakcemile3
insallah cok isterim canim öptümiyi gecelera.s. öperim! konuşuruz bol bol daha sonra!....a.s
sagol canim.Allaha sükür biraz daha iyiyim.baslarda cok kötüydüm.üzül üzül mahvettim kendimi.ama biraz toparlandim.Rabbim sabrini veriyor bir sekilde.insaalah canim dedigin gibi olur.maasallah kizina Allah sana bagislasin evlatlarini.yillar cabucak geciyor valla anlayamiyosun.daha dün gibi buraya gelisim sanki nasil gecti anlayamadim.ilk geldigim zaman nasil yaparim diyordum.ailemi cok aradim cok agladim.hepimizin yasadigini yasadim yani.su bir yil bir gecse diyordum.dedim ya nasil gecti anlamadim.ama bir sekilde Allah onunda sabrini veriyor dayaniyorsun.öyle Allah herkese saglik versin.
merhabalar hanimlar nasilsiniz iyi bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3
evet canim aynen sabrini veriyor Rabbim.amin Allah kimseye vermesin.umudumu hic yitirmiyorum.insallah cok isterim canim öptüm
alisiyor insan allah sabir veriyor ,bende yasadim hepsini zaman gectikce alisiyorsun dedigim gibi allah dert vermesin hersey güzelliklerle dolu olur insallah hayatimizda ,sagligimiz eksik olmasin arkadasimkaydirigubbakcemile3
hosgeldin arkadasim. yavas yavas hareketleniyo.sende ugra burada dertlesirizmerhaba demin off tobikde gördüm bende gurbetciyim almanyadan ama bu topikde pek kimse yok sanirim
hos geldin canim aramiza a.s.cogalmaya basladik yavas yavashihoyyytmerhaba demin off tobikde gördüm bende gurbetciyim almanyadan ama bu topikde pek kimse yok sanirim
evet canim aynen sabrini veriyor Rabbim.amin Allah kimseye vermesin.umudumu hic yitirmiyorum.
hosgeldin arkadasim. yavas yavas hareketleniyo.sende ugra burada dertlesiriz
ben iyiyim canim.sen nasilsin.ayy yeni girdim nete isler bitmiyo ki,kosusturuyorum valla.neyse ki bitti de oturabildim.biliyosun hepimizin yaptiklari sey,yika,ütüle,temizle,yemekti asti derken günlerimiz gelip geciyor,sen neler yaptin biitoosumcum............kanaryacim merhabalar canim nasilsin