Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar arkadaslar iyi bir gün gecirmeniz dilegiylekaydirigubbakcemile3

selamlar herkeslere nabersiniz bakalim

herkeze merhaba bugun buralara pek gelen giden olmamis anlasilan:)
benimde yurt disinda yasamaya baslamam mayista bir sene olucak evlilik evlilik sebeboyle geldim ben buraya. belki daha taze oldugu icin belkide esimin destegi ve sevgisi sebebiyle cok ta zorluk yasadim diyemem. son 2 aydir calismadigim icin butun gun evde olmak biraz canimi siksada allaha sukurler olsun.
neyi ozluyosun diye sorarsaniz encok ailemi sonrada istanbulumu ozluyorum.
babamim hadi demesiyle floryaya dondurma yemeye gitmek
pazar sabahi gazete almaya giderken esnaf amcalarin "gunaydin kizim" lari
ortakoyde iskeleye oturup yenen kumpirler.
bogazin isiklari
eminonunde balik ekmek
misir carsisinin telasli kalabaligindaki, sakinlik
bir ahh demenle yardimina kosucak komsular
moda da icilen kahve
semt pazarinin sen pazarcilari
sicacik simit kokusu
belgratta kurulan hamak
dukkan onunde oturan hos sohbet haci dedeler
lirr larr lerrr
memleketimden burnumda tuten kareler

merhabalar arkadasim yazdigin bu yaziyla hepimizin düsüncelerine tercüman olmussun sagol canim vatanimizi cok özlüyoruz burnumuzda tütüyor valla ,bende evlenerek geldim 24 senedir burda yasiyorum,allah sagligimizi eksik etmesin önemli olan bu ,devamli özlem icinde oluyoruz:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3

gercektende yaninda ozlemini hafifleticek birileri olmazssa gurbetteki yanlizlik tahammul edilemez. benim esim en buyuk destekcim.
gecenlerde rahatsizlandim mide bulantilari esliginde evde sancidan kivranirken hastaneye gitmeye bile cekiniyor insan dilini anlayamadigin birilerine kendini emanet etmen cok zor. doktora gittik gitmesine de ben yillarca hastanelerden nefret eden kose bucak kacan ziyaret icin bile zor bela hastaneye giderken memleketimin hastanelerini aradim. allah sagligi , huzuru eksik etmesin kimsenin hanesinden.

aynen arkadasim cok zor fakat zamanla alisiyor insan senin daha yeni olmus buraya gelmen cocuklarin olsun büyüsünler alismasan bile alismak zorunda laliyorsun tabiki esinindestegi cok önemli zaten öyle alisabiliyorsun o olmasa cok zor olur yinede dedigim gibi allah saglik versin en önemlisi o huzuruda tabii öptüm seni görüsmek üzere

sagol ablacim, ama burada yasadigimiz surece bebek dusunmuyoruz. hamileligimi annem ve kayinvaldem yanindayken gecirmek, bebegimizide ana dilini konusan insanlarin icinde buyutmek istiyoruz. genede ne olucagimizi allah bilir dimi

sagol ablacim, ama burada yasadigimiz surece bebek dusunmuyoruz. hamileligimi annem ve kayinvaldem yanindayken gecirmek, bebegimizide ana dilini konusan insanlarin icinde buyutmek istiyoruz. genede ne olucagimizi allah bilir dimi

anladim canim tabiki öylesi daha iyi hakkinizda ne hayirlisi ise o olsun hersey gönlünüzce olsunkaydirigubbakcemile3

Merhabalar
Libyada yaşıyorum,burada da cuma günü bayram havasında geçiyor,kıpır kıpır pırıl pırıl..
Herkes bembeyaz çiçek gibi mislerini giyiyor,hediyeleşmeler,kutlamalar,manevi atmosferi çook derin bir gün..
Böyle kutsiyeti büyük bir günde,umarım kalbimizde hangi hayırlı dilek ve dualar varsa kabul olur..
Herkese sevgiler

Son düzenleme:
merhabalar arkadasimne kadar güzel bir cuma yasiyorsunuz amin dileklerin icin sag ol canim görüsürüz, iyi geceler mutlu günler herkezekaydirigubbakcemile3

iyi hafta sonlari arkadaslar mutlu olun mutlu kalinkaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaslar nasilsiniz bakalim

ay iyi geceler arkadaslar boyle bir topik vardida ben neden gormedim yaw bende ingilteredeyim of of memleketimi ozledim ya iste gurbet ellerdeyiz hepimizin buralara gelis sebebi var hepimizin bir hikayesi var amma iste gonlumuz hep memleketimizde demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…