Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar arkadaslar neseli ve mutlu bir gün dilegiyle sevgilerkaydirigubbakcemile3

Slm.bayanlar nasılsınız ooff kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç tadım yok başımda çatlıyo resmen,umarım iyisinizdir biraz gelin kızlar yaa(

selam gecmis olsun canim valla ben geldim gittim tekrar geldim hala kimse yok nerdesiniz arkadaslarkaydirigubbakcemile

ugramayan ugrayan tüm arkadaslara iyi geceler diyerek nerdesiniz arkadaslar bu topik baya garip kalmis inanamiyorum gurbetciler nerde?Çok üzgünüm çoook:roflol:

iyi aksamlar bayanlar sanirim kimse yok

merhabalar canim evet kimse yok geliyorum gidiyorum gelen giden olmuyor görüsürüzkaydirigubbakcemile3

Slm.bayanlar nasılsınız ooff kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç tadım yok başımda çatlıyo resmen,umarım iyisinizdir biraz gelin kızlar yaa(

ugramayan ugrayan tüm arkadaslara iyi geceler diyerek nerdesiniz arkadaslar bu topik baya garip kalmis inanamiyorum gurbetciler nerde?Çok üzgünüm çoook:roflol:

günaydın kızlar!a.s.hayırlı cumalar!dream81 geçmiş olsun:teselli: neden mutsuzsun?biitoosum ben geldiğimde de sohbet edecek kimse olmuyor çıkıyorum ne yapayım:sm_confused:?anlatın birşeyler bari de cevap yazalım!biitoosum sen nerelisin?neler yapıyorsun?:sm_confused:

selam herkese bu aralar ben takilmiyorum buraya ama kimse gelmiyo diye demkki ben girmeyince gelen oluyomus

merhabalar arkadasim aslen izmirliyim iki yavrum var calisiyorum iste böyle canim,sen nerelisin neler yapiyorsun ,bende geliyorum kimse olmuyor cikiyorum .kaydirigubbakcemile3:teytey:

hayirli iyi geceler arkadaslar insallah yarin gelirsiniz konusuruz görüsürüz öptüm sizi:çok üzgünüm:

iyi aksamlar arkadaslar
kadinlar gününüz kutlu olsun simdiden

Kandılınız mübarek olsun arkadaslar

iyi geceler tatli rüyalar herkeze öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…