Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm.arkadaşlar ben yutdışında değilim ama yıllardır ailemden uzakta memleketimden uzakta yaşıyorum ve ailemide memleketimide o kadar çok özlüyorumki,yaşadığım yer memleketime otobüsle 11 saat,şimdi bide küçük bebeğim var o kadar zorluk çekiyorumki burda,ne bi arkadaş,ne bi komşu yapayalnızım hiçkimsem yok,eşimin işi dolayısıyla burdayım ama yurtdışında yaşıyor gibiyim gurbetlik ne zormuş böyle(

kızzllaaar merhabaa.s.!nasıl herkes!evet bende uğrayamadım çoktandır!:1no2:cansu gezmişsin sanırım:lepi: emiy senden ne haber:sm_confused: bitoosum,dream81 hoşgeldiniz!a.s.buralar hala çok sıkıcı!..:a015:.

selam bayanlar evet gezdim valla cok iyi geldi buralarda sIkici derin dün hava cok güzeldi yine bugün sogudu evdeyiz yani birazdan emiye caya gidecem

kızzllaaar merhabaa.s.!nasıl herkes!evet bende uğrayamadım çoktandır!:1no2:cansu gezmişsin sanırım:lepi: emiy senden ne haber:sm_confused: bitoosum,dream81 hoşgeldiniz!a.s.buralar hala çok sıkıcı!..:a015:.

canim bende ayniyim degisen bisey yok simdilik
ama insallah degsiklik yapacam evimi tasirsam
tabi ev bulursamm CADIARZU CADIARZU senden naber canim

evet arkadasim gurbetlik cok zor ALLAH sabir versin bizlere hem vatanimiza hemde ailemize uzakta yasiyoruz

hayirli cumalar ,güzel hafta sonlari hepinize arkadaslar.kaydirigubbakcemile3

canim bende ayniyim degisen bisey yok simdilik
ama insallah degsiklik yapacam evimi tasirsam
tabi ev bulursamm CADIARZU CADIARZU senden naber canim

hayirli cumalar ,güzel hafta sonlari hepinize arkadaslar.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlara.s.!hayırlı cumalar!emiy sen hala ev bulamadın mı?:sm_confused:bende de bir değişiklik yok!sıkıldım çok havalar da kötüydü son zamanlarda evden dışarı çıkamadık!....:a015:

hoşbulduk canıımmma.s.
evet arkadasim gurbetlik cok zor ALLAH sabir versin bizlere hem vatanimiza hemde ailemize uzakta yasiyoruz

Amin güzelim ne denir bu lafa başka,çok zor gurbetlik çoookkk:a015:

iyi aksamlar kizlar nerelerdesinizkaydirigubbakcemile3
simdiden hepinize iyi hafta sonlari.........

arkadaslar herkeze coook güzel ve mutlu hafta sonlari diliyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaslar hic gelen olmamis bu topik cok yanliz kalmis sevgiler herkeze kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

evet canim önceden daha fazla geliyorlardi simdi fazla gelmiyorlar
hadi kizlar nerelerdesiniz....

merhaba kızlar!a.s.evet bende uğramadım bu aralar. herkes nasıl?ben çok sıkılyorum bu aralar!....:a015:

arkadaslar hepinize iyi geceler güzel rüyalar mutlu yatin mutlu kalkin öptümkaydirigubbakcemile5

selam herkeslere nasilsiniz bakalim görüsmek üzere byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…