valla dogru arkadasim,ne zaman baksam kimse olmuyor selamlar.kaydirigubbakcemile3
selam bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir uzun zamandir ugrayamadim gezmekteydim iyi geldi valla
kızzllaaar merhabaa.s.!nasıl herkes!evet bende uğrayamadım çoktandır!:1no2:cansu gezmişsin sanırım:lepi: emiy senden ne haber:sm_confused: bitoosum,dream81 hoşgeldiniz!a.s.buralar hala çok sıkıcı!..:a015:.
Slm.arkadaşlar ben yutdışında değilim ama yıllardır ailemden uzakta memleketimden uzakta yaşıyorum ve ailemide memleketimide o kadar çok özlüyorumki,yaşadığım yer memleketime otobüsle 11 saat,şimdi bide küçük bebeğim var o kadar zorluk çekiyorumki burda,ne bi arkadaş,ne bi komşu yapayalnızım hiçkimsem yok,eşimin işi dolayısıyla burdayım ama yurtdışında yaşıyor gibiyim gurbetlik ne zormuş böyle(
evet arkadasim gurbetlik cok zor ALLAH sabir versin bizlere hem vatanimiza hemde ailemize uzakta yasiyoruz
hayirli cumalar ,güzel hafta sonlari hepinize arkadaslar.kaydirigubbakcemile3
canim bende ayniyim degisen bisey yok simdilik
ama insallah degsiklik yapacam evimi tasirsam
tabi ev bulursamm CADIARZU CADIARZU senden naber canim
hayirli cumalar ,güzel hafta sonlari hepinize arkadaslar.kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canıımmma.s.kızzllaaar merhabaa.s.!nasıl herkes!evet bende uğrayamadım çoktandır!:1no2:cansu gezmişsin sanırım:lepi: emiy senden ne haber:sm_confused: bitoosum,dream81 hoşgeldiniz!a.s.buralar hala çok sıkıcı!..:a015:.
evet arkadasim gurbetlik cok zor ALLAH sabir versin bizlere hem vatanimiza hemde ailemize uzakta yasiyoruz
iyi aksamlar, sanada iyi hafta sonlari canim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?