• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosbulduk,arkadasim .Nasilsin iyisindir umarim,ben bu siteye yeni dahil oldum,cok begendim.Güzel seyler paylasiriz insallah. Ha bu arada almanyanin neresindensin?.:sm_cool:

canim münihe bagli kücük bir yerdeyim
ama nürnberge ve münihe 1 saatlik yol
ingolstatt daha yakin

Merhaba evet anladim bende hannover yakinlarinda bielefeld deyim.Nasilsin canim iyisindir insallah?kaydirigubbakcemile3

evet baya uzak,olsun sitede hepimiz yakiniz degilmi arkadasim,gününüz güzel gecmesi dilegi ile görüsmek üzere sevgiler.kaydirigubbakcemile3

güaydinlar kizlar nasilsiniz kiz cansu yine yoksun nerelerdesin aaaaaaaa

mrb arkadaşlar.bende gurbet kuşuyum.yurt dışı değil ama gurbet işte.dört yıl oldu.fethiyedeyim.ilk zamanlar çok ağlıyordum ama şimdi alıştım artık.yinede kendimi çok yalnız hissediyorum.can sıkıntılarım çok fazla oluyo.aileme hep özlem duymak ve bunun sonunun olmayacağı gerçeği bazen beni bunalıma sokuyor.ama napalım işte katlanıyoruz.

Merhabalar arkadaslar hepinize sevgiler gününüz mutlu ve neseli gecsin.hihoyyyt

mrb arkadaşlar.bende gurbet kuşuyum.yurt dışı değil ama gurbet işte.dört yıl oldu.fethiyedeyim.ilk zamanlar çok ağlıyordum ama şimdi alıştım artık.yinede kendimi çok yalnız hissediyorum.can sıkıntılarım çok fazla oluyo.aileme hep özlem duymak ve bunun sonunun olmayacağı gerçeği bazen beni bunalıma sokuyor.ama napalım işte katlanıyoruz.

Merhaba arkadasim,sen yine yurt icindesin aileden ayrilik cok zor olsa bile isteyince gidip görebilirsin.Biz öyle ha deyince gidip göremiyoruz,özlem cogaldikca cogaliyor ,alisilmiyor fakat zamanla alismak zorunda kaliniyor ,mutlu ol mutlu kal canim allah sagligimizi eksik etmesin insallah sevdiklerine en yakin zamanda kavusursun,selamlar sevgiler.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlara.s.!bugünlerde canım çok sıkkın :a015:kendi memleketimi bildiğim tanıdığım insanları özledim! sanki heryer herkes yabancı!:çok üzgünüm: çok sıkıldım buralardan çoookkk!...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? iyilik ve mutluluk dilekleriyle.kaydirigubbakcemile3

biitoosum teşekür ederim.evet sizin ki daha zor.derin bende aynıyım.havalarda çok kötü.iyice kasvet leniyorum.bak yine hüzün bastı.çok özledim sevdiklerimi memleketimi.

biitoosum teşekür ederim.evet sizin ki daha zor.derin bende aynıyım.havalarda çok kötü.iyice kasvet leniyorum.bak yine hüzün bastı.çok özledim sevdiklerimi memleketimi.

aynen bende çok sıkıldım :a015:havalar düzelince kendimi dışarıya atacağım artık!kaydirigubbakcemile4

selam kizlar nasilsiniz coktandir görüsemiyoruz

selam bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir uzun zamandir ugrayamadim gezmekteydim iyi geldi valla

Back
X