Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk,arkadasim .Nasilsin iyisindir umarim,ben bu siteye yeni dahil oldum,cok begendim.Güzel seyler paylasiriz insallah. Ha bu arada almanyanin neresindensin?.:sm_cool:
Merhaba evet anladim bende hannover yakinlarinda bielefeld deyim.Nasilsin canim iyisindir insallah?kaydirigubbakcemile3
evet baya uzak,olsun sitede hepimiz yakiniz degilmi arkadasim,gününüz güzel gecmesi dilegi ile görüsmek üzere sevgiler.kaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar.bende gurbet kuşuyum.yurt dışı değil ama gurbet işte.dört yıl oldu.fethiyedeyim.ilk zamanlar çok ağlıyordum ama şimdi alıştım artık.yinede kendimi çok yalnız hissediyorum.can sıkıntılarım çok fazla oluyo.aileme hep özlem duymak ve bunun sonunun olmayacağı gerçeği bazen beni bunalıma sokuyor.ama napalım işte katlanıyoruz.
biitoosum teşekür ederim.evet sizin ki daha zor.derin bende aynıyım.havalarda çok kötü.iyice kasvet leniyorum.bak yine hüzün bastı.çok özledim sevdiklerimi memleketimi.