- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.921
Abla biz 2gun konusmasak kafayi yer o. Bosver sen onun entel dantel havalarinaAma bizde sanalız.Bizlede arkadaşlık etme ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla biz 2gun konusmasak kafayi yer o. Bosver sen onun entel dantel havalarinaAma bizde sanalız.Bizlede arkadaşlık etme ozaman
Bu mesaj geldimi size:)24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece 23:00 ile sabah 06:00 arasında sitemizde planlı bakım çalışması vardır. Bilginize
2 gün kk olmasa bende kafayı yerim:)Abla biz 2gun konusmasak kafayi yer o. Bosver sen onun entel dantel havalarina
Şaka yapıyor biliyorum:)Abla biz 2gun konusmasak kafayi yer o. Bosver sen onun entel dantel havalarina
Yok abla gelmedi boyle bisi.Bu mesaj geldimi size:)
Saatide gexmis zaten.Bu mesaj geldimi size:)
Anama söylede aldirsinn beniBende seni tasvip etmiyorum ama varsin sonucta. Napak yani.
Evet bencede oyle yapalim:)Anama söylede aldirsinn beni
Site bile tinlamiyor seniYok abla gelmedi boyle bisi.
Gece yarisinimi bekliyolarki abla.mBura kapanasıya devam edelim bakalım:)
Sana geldi sankideSite bile tinlamiyor seni
Sen o saate uyursun zaten tavukGece yarisinimi bekliyolarki abla.m
İyiki varsınızGece yarisinimi bekliyolarki abla.m
GeldikiSana geldi sankide
Uyurum tabi kizim. 2 cocukla anam agliyo bu saate kadar. Bebeler uyuyunce bende firsat kolluyom uyusam diye.Sen o saate uyursun zaten tavuk
Sende iyiki varsin ablam ama zeymur olmasada olurduİyiki varsınız
Bende ancelina culiyim zatenGeldiki
Ben napim ben. Bide beni dusun beni bihteriniUyurum tabi kizim. 2 cocukla anam agliyo bu saate kadar. Bebeler uyuyunce bende firsat kolluyom uyusam diye.
Iyi ben gidiyim siz rahat rahat takilin o zaman. Abla sana iyi gecelerSende iyiki varsin ablam ama zeymur olmasada olurdu