- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.761
Slm herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm tatlim ne haber nasilsin:)Slm herkese
Bana farketmez ablam ayni yerde 40 yere girip cikiyoz nede olsaGene kk içi.Oraya gelelim.Hangi topik:). naneelimoonn ne dirsin:)
Yirim topikiniziKendi topikimize:)
Heh bizi kacirdin kaldin burda bi basina
Heh bizi kacirdin kaldin burda bi basina
Hayirdir ablam neyin variyimisin?hee niye atmadin?ben iyim cok sukur ya idare ediyoruz iste..naneelimoonn buralardayim abla, canim sikkin sadece okuyorum bu aralar gecen gun sana ses dosyasi atacaktim sonra vazgectim sen iyisin ama dimi
Yok be sirinim alakasi yok:)kac gundur ugramadilar merak ettim sadecesizde kaybolmayin canim iki takiliyoruz hemen istenmiyoz falan tiribe girdiniz anacimHeh bizi kacirdin kaldin burda bi basina
bla bildigin konular, birde bu ara babamla azicik atistik konusmuyor ;( birde attigim mesajdaki kinu ameliyatHayirdir ablam neyin variyimisin?hee niye atmadin?ben iyim cok sukur ya idare ediyoruz iste..
Babaya kusluk olmaz reyhanim ne olursa olsun aranizi yumusatmak sana duser ve lutfen bi an once basla:)he dinledim canim sonlara dogru sinir oldum abicimde abicimdolamis diline ne bileyim canim ya inan ne dusunecegimi sasirdim allah sana sabir versin diyebiliyorum baskada bisey diyemiyorum rabbim buyuk cikmayan candan umit kesilmezmissikma canini sende yahu seni boyle gormek istemiyorum toparla kendinibla bildigin konular, birde bu ara babamla azicik atistik konusmuyor ;( birde attigim mesajdaki kinu ameliyat
günaydın canımHayirli sabahlar canlar gunaydinlar
Ne haber tatlim nasilsingünaydın canım
Pistt buyurne haber?
İyilik bi durtem dediydim.Pistt buyurne haber?
Hee iyi durttunne yapiyosun bakim?İyilik bi durtem dediydim.
Aman uyusun bebissende firsattan istifade islerini hallet bariiyim bend cocuklar okulda kucukle oturuyoruz bizde:)Napayimkiz uyuyor bende ortalığı toparliyorum sen napan