GURBETCiLER DURAGI:)

Benim telefonun işletim sisteminde sanırım o kısmı göremedim..ifadesiz ifadesiz yazarım napim
..burda göz kırpma olacak hehhee

Aşırı reklam var sayfamda konuyu zor okuyorum,sizin de oylemi? Yanlışlıkla,tıklayıp duruyorum birde.

Aşırı reklam var sayfamda konuyu zor okuyorum,sizin de oylemi? Yanlışlıkla,tıklayıp duruyorum birde.
Yoo. Biyanemi ne reklam var en basta. Bide ortalarda baska yok. Ama sayfa yuklenirken bi geri atma gibi biso oluyo o ara tiklayinca reklama denk gelebiliyo

Zaten görümcemle gezmelere gidiyorum akradaşları falan çok kafa insanlar anlaşıyoruz günümüzde var ama arada genç 3 tane falan var fakat hani samimi olduğum direk benim arkadaşım yok böyle canım sıkıldığında gidiceğim onun geliceği yada bilmiyorum kendi arkadaşlarımı özlüyor olabilirim

Olabilir bütün ortamın değişmiş anladığım kadarıyla.daha yasında küçük.senin akranları daha okuyorlar farkındasin dimi.az zaman ver kendine.burda takıl.

Aferin sana evlendin diye kendi salma.daha çok gencsin herşeyi yapmak için zamanın var.kendini geliştirmeye bak.iki uç yıl çocuk düşünme. Herşey zamanla olur
Çocuk düşünmüyordum ilk evlendiğimde asla 2 3 sene sonra olcak diyodumda şimdi o kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…