- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.621
Yasinida soyleyeydin iyiydi. Burda arkadas cok sec begen al:)Merhaba ben yaprak doğru düzgün arkadaşım yok ve kendi şehrimden başka şehire evlendim bir görümcem var baya iyiyiz ama kendim gibi bi genç arkadaşımda olsun istiyorum
Yaş mühim değil bak ben 29 zey-mur 42 yasında ama anlasiyoruz.il neresiydi o onemliMerhaba ben yaprak doğru düzgün arkadaşım yok ve kendi şehrimden başka şehire evlendim bir görümcem var baya iyiyiz ama kendim gibi bi genç arkadaşımda olsun istiyorum
Herkezide seçmesin bnceYasinida soyleyeydin iyiydi. Burda arkadas cok sec begen al:)
Yok görümcemin yaşı bana sorun değil. Çok iyi arkadaşızda ben 18 görümcem 34 yaşında ama demek istediğim eski arkadaşlıklarım gibi bilmiyorum nasıl anlatayımYaş mühim değil bak ben 29 zey-mur 42 yasında ama anlasiyoruz.il neresiydi o onemli
İzmir BergamaYaş mühim değil bak ben 29 zey-mur 42 yasında ama anlasiyoruz.il neresiydi o onemli
Yanı sonuçta gorumcemin farklı arkadaş farklı anlıyorum seni.öyle hemen olmaz az sabredecen.bak ben evleneli uç yıl olacak daha yalnizimYok görümcemin yaşı bana sorun değil. Çok iyi arkadaşızda ben 18 görümcem 34 yaşında ama demek istediğim eski arkadaşlıklarım gibi bilmiyorum nasıl anlatayım
Uzamış beİzmir Bergama
Az sabret diyor ve 3 sene diyorsunYanı sonuçta gorumcemin farklı arkadaş farklı anlıyorum seni.öyle hemen olmaz az sabredecen.bak ben evleneli uç yıl olacak daha yalnizim
Senin daha ergenligin bitmemis anacim derdine ne olduda evlendin. Gencligini yasamadan evlenirsen arkadas diye aglarsin boyle. Aman gerci ben 24te evlendimde noldu. Benimde yok arkadasim. Su deliYok görümcemin yaşı bana sorun değil. Çok iyi arkadaşızda ben 18 görümcem 34 yaşında ama demek istediğim eski arkadaşlıklarım gibi bilmiyorum nasıl anlatayım
Ay allahım kız İzmirli diye bana niye sardin anacim
Benim yaşım geçiyor diye hemen bebek yaptım senin yaşın daha 18 kurslara falan git oralarda arkadaş edin gorumcene takıl günlere falan git.benim binanın yaş ortalaması 55 olduğu için fazla acilamadim ben.goruncr falanda hak getireAz sabret diyor ve 3 sene diyorsun
Ufalda cebime gir diye diyom canim. 42 yasindayim ya yasima hurmet et artikAy allahım kız İzmirli diye bana niye sardin anacim
Ayrıca kanafali izmirliyse ne olmuş kiza kanadadakibi İzmirli değil izmir yaşayan memleketi önemli olmayan biri lazım morukUfalda cebime gir diye diyom canim. 42 yasindayim ya yasima hurmet et artik
Sacini basini yolarim senin kizdirma beni.Ayrıca kanafali izmirliyse ne olmuş kiza kanadadakibi İzmirli değil izmir yaşayan memleketi önemli olmayan biri lazım moruk
Acaba izmirde bi lise oldugu icin olabilirmi:)Yeni gelin çok küçük geliyor vana 18 yaş evlilik için,ben o yaşlarda Akif Ersezgin Anadolu lisesinden yeni mezun olmuştum ,çocuktum yani neyse sence lisenin ismini neden özellikle belirttim
Telin kendi ifadeleri cikmaz canimcim. Msj yazdigin ust kisminda gulen surat varya ona tikla ordakilerden secİfadele çıkmamış ruhsuz bir yazı olmuş,gulucukk gulucuk
Zey-mur gene zehir gibisin:)Acaba izmirde bi lise oldugu icin olabilirmi:)