- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.441
Hayatin kendisi bir yaris degilmi kuzum?allah sinavini hayirli bitiren kullardan etsin biziAblamsin. Ben buyuklerime saygi duyarim. Al senin olsun yarisma. Bu arada ne icin yarisiyoz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatin kendisi bir yaris degilmi kuzum?allah sinavini hayirli bitiren kullardan etsin biziAblamsin. Ben buyuklerime saygi duyarim. Al senin olsun yarisma. Bu arada ne icin yarisiyoz ya
Tamam.Peki :)naneelimoonn a yalan soledim boyumla ilgili. Ayip olur simdi
Aynen bebisim inanmak basarmanin yarisidiro ortemen de kimmis pehhBen ogretmenim zati:) azcikda fazlaliklarimi verdimmi o ogretmen halt eder yanimda:)
Amiinnn. O zaman ben sana hic basarilar dilemiyom. Cehennemde bi odunda sen atarsin benim kazana sonra:)Hayatin kendisi bir yaris degilmi kuzum?allah sinavini hayirli bitiren kullardan etsin bizi
Ilkinde 1yilda eski halime donduydum. Bunda o kadar surmez insallahAynen bebisim inanmak basarmanin yarisidiro ortemen de kimmis pehh
Laa ne ettin olum benizebanimiyim benAmiinnn. O zaman ben sana hic basarilar dilemiyom. Cehennemde bi odunda sen atarsin benim kazana sonra:)
Aha bak msjin sonuna resmini koymusun bakLaa ne ettin olum benizebanimiyim ben
Senin boy kac topragimkilo yas?
Gercek yuzumu oteki tarafa sakliyodum tuhhbi halti saklayamiyomAha bak msjin sonuna resmini koymusun bak
Kiz sen ne diye taktin milletin boyunu kilosunuSenin boy kac topragimkilo yas?
Ben kendimle barışığım,hemen söylıyeyım 22 yaşındayım. 164 boy,58 kılo :dSenin boy kac topragimkilo yas?
Sen niye bana yalan soyledin laasilah zoruyla mi soylettik boyunubanane la boyundannaneelimoonn a yalan soledim boyumla ilgili. Ayip olur simdi
Sende kaynasirsin canim. Azcik dusuk ceneli olmak yeter. Mazef le Elif ablada gelsinde sen muhabbeti o vakit gorzey-mur tanışıyor gibisiniz derken hani burda kaynaşmışsınız anlamında geç kaldım galiba..o manada soyledim:) nanelimon 4 çocuk..golerim açıldı ben 2. ye cesaret edemiyorum çok zordur heralde 4 yaneyle uğraşmak:) yaşları kaç?
Masallah hele bir dogur bakalim bidaha barisabiliyonmuBen kendimle barışığım,hemen söylıyeyım 22 yaşındayım. 164 boy,58 kılo :d
Boyumu soylersem tostopik olmadigim cikardi ortaya:) kuzum benim boy 1.70 kilomda 67 suan. Hedef 60.Sen niye bana yalan soyledin laasilah zoruyla mi soylettik boyunubanane la boyundan
Barışmasam nolacak ki ? Yemeği sevıyorum. Ne ekersnen onu biçersinMasallah hele bir dogur bakalim bidaha barisabiliyonmu
Manken ajansi acacamne bilim ben yaw konuyu benmi actim acepKiz sen ne diye taktin milletin boyunu kilosunu
2.dogurda kendinle nasil küstügunu konusiruk burda:)Ben kendimle barışığım,hemen söylıyeyım 22 yaşındayım. 164 boy,58 kılo :d