- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.421
Ee boyunu dimedinki bebisimBoy 1.50kiz 6 kilo benim kilomun yarisi demek
He cocuklarda top diye beni yuvarlar evdeEe boyunu dimedinki bebisimamann eni boyu bir yasar gidersin ne olcek
Keşkee öyle olsa :))Aman o gobis degildir turk kasidir
Burda tanistik canim hepimiz. Ben turkiyedeyimolur mu hiç gerçekten kimse yok sandım:)
kızlar birbirinizi tanıyor gibisiniz ,yorumlara baktım biraz ama çok sayfa var..
Ben turkiyedeyim. 29yasindayim. 22aylik bi oglum ve 3 aylik bi kizim var. Evli mutlu 2 cocukluyum:)herkes fransada mı yaşıyor nerelerindesiniz? yaş kaç ,evli, bekar vs?:) meraktayımm
ben evliyim minnak kızım var 2.5 yaşında:)
Oyledir oyle. Bende tostopikim suan ama verecem:)Keşkee öyle olsa :))
He cocuklarda top diye beni yuvarlar evde
:) tostopik ?Oyledir oyle. Bende tostopikim suan ama verecem:)
Masallah masallahBen turkiyedeyim. 29yasindayim. 22aylik bi oglum ve 3 aylik bi kizim var. Evli mutlu 2 cocukluyum:)
Iste o siradaki kadinlar gibiyim ben. Ama ortmen hanim gibi olcam. Hayalmi kuruyomkiEki Görüntüle 1776861 bizde yiyerek formda kaliyoz kanka))
Ben fransa evli 4 cocuklu mutlu bir ev garisiyimherkes fransada mı yaşıyor nerelerindesiniz? yaş kaç ,evli, bekar vs?:) meraktayımm
ben evliyim minnak kızım var 2.5 yaşında:)
Evet tostopikim. Kucucuk ficicik ici dolu yag ficisiyim:):) tostopik ?
Hayal degil bebisim niye olsun sen ortmenden daha guzel olacan bi kereIste o siradaki kadinlar gibiyim ben. Ama ortmen hanim gibi olcam. Hayalmi kuruyomki
Evet tostopikim. Kucucuk ficicik ici dolu yag ficisiyim:)
Ablamsin. Ben buyuklerime saygi duyarim. Al senin olsun yarisma. Bu arada ne icin yarisiyoz yaBen fransa evli 4 cocuklu mutlu bir ev garisiyim34 yasindayim 1.62 boy 54 kiloyum basak burcuyum yarismaci arkidislere basari dilemiyom ben kazanicimm
SoylememALLAH yardımcın olsun o zaman. Boy ve kilon kaç ?
Ben ogretmenim zati:) azcikda fazlaliklarimi verdimmi o ogretmen halt eder yanimda:)Hayal degil bebisim niye olsun sen ortmenden daha guzel olacan bi kerehem sen yeni dogum yapmisin kizim tabiki bu kilolar normal..hemen bozma morelini
Peki.Soylemem