- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.401
AynenIste biz:)
Ay ben manken gibiyim ayolYaaniii bencede olmamali
Yok yemek yiyen benim. Bogazim hic durmadigi icin:)Eki Görüntüle 1776732 en ustteki mazef ikinci kat zeymur uc te elif ablam en alti ben
Tamam yiyen sen olYok yemek yiyen benim. Bogazim hic durmadigi icin:)
Azcik fazladan biseycik olmaz cicimAy ben manken gibiyim ayolyalniz azcik(!) Fazlam var o kadar:)
Bende çocuk yok şimdiden göbişim dolu.Ay sorma ya. Ben bide cocuk yesin diye evde hergun bisey yapiyorum. Bi guzelde yiyom cocukla. 5aylik hamile gibiyim hala
Aynen canim farketmez maksat muhabbet olsunhoşbulduk:) benim topik arada kaynadı gitti:) neresi aktifse orda yazışırız farketmez..fransada yaşayanlar diye açmıştım ben aratınca diğer başlıkları bulamıyorum neden bilmiyorum..fransanın neresi acaba ben daha çok yeniyim burda ..
Aynen canim farketmez maksat muhabbet olsunben guney deyim fr nin sen?ne zamandir burdasin evlisimisin?
Aman o gobis degildir turk kasidirBende çocuk yok şimdiden göbişim dolu.
He dimi ama 6 7 kiloda fazlalikmidir dimi amaAzcik fazladan biseycik olmaz cicim
Olmazmi biz variz yaakimsecikler yok sanırım...
Hec olurmu bebisim nedirki 6 kilo allasennHe dimi ama 6 7 kiloda fazlalikmidir dimi ama
Aynen ya korle yatan sasi kalkarmis daha yazarken geldi aklima
Boy 1.50kiz 6 kilo benim kilomun yarisi demekHec olurmu bebisim nedirki 6 kilo allasenn
Sen bizi begenmiyonmu?kimsecikler yok sanırım...